top of page
Herinneringsboek

INSPIRATIESESSIE

Sta jij al een tijdje op een kruispunt en twijfel je over welke weg in te slaan, of loop je al langer rond met een vraagstuk waarover je graag eens van gedachten zou willen wisselen? Zie jij door de bomen het bos niet meer? Ben je vergeten wat jou drijft, wat jouw talenten zijn, waar je kwaliteiten liggen en/of waar je warm van wordt? Boek dan een 1:1 inspiratiesessie voor meer helderheid en focus in je leven, in je relatie(s), je werk en/of je business. 

Tijdens een inspiratiesessie nemen we alle tijd en ruimte om te kijken naar datgene waar jij (al langer) tegenaan loopt. Of het nu gaat om een nieuwe stap in jouw werk, het vinden van jouw purpose, méér rust in je leven, focus op jouw gezondheid, of je bent als single toe aan een nieuwe relatie? Met deze inspiratiesessie bied ik je nieuw perspectief! Ik help je ‘anders kijken’ naar de mogelijkheden, zodat jij vol inzichten, focus en nieuwe energie naar huis gaat, klaar voor het nemen van een volgende stap in jouw leven. 

Tijdens ons gesprek komen we al snel tot de kern, daar waar het gaat stromen bij jou. Ik beloof je één ding. Na deze sessie sta je helemaal aan! Dus zorg dat je alle tijd en ruimte hebt voor jezelf om hierna aan de slag te gaan met alle inzichten en tips die je hebt gekregen. Voel jij een 'JA'? Gun jezelf dan een inspiratiesessie op locatie, wandelend óf online en ervaar wat het voor je doet. Kijk ook gerust even bij onderstaande reviews, voor een duidelijk beeld van wat deze sessie je al brengt.

IMG_3852.jpg

IK STOND ECHT CENTRAAL

"Ik wilde al langer werken aan mijn zichtbaarheid en gevoel van vrijheid hierin. Zodoende kwam ik terecht bij Bo waarmee mijn persoonlijk ontwikkelingsavontuur begon. Ik koos voor een coachingstraject wat mij groot resultaat heeft gebracht. Voor mij is het uitgangspunt bij het kiezen van een goede coach simpelweg ‘een heldere visie’ tesamen met een rijke achtergrond. Bo is erg professioneel en haar sessies waren zeer divers en nauwkeurig voorbereid met vooraf een brede oriëntatie op mijn vragen/wensen waarvoor zij een op maat gesneden programma met oefeningen had gemaakt (ook voor thuis). De sessies hadden een erg goede invulling, met alles erop en eraan, van mooie gesprekken tot belangrijke tips en trics om mij naar mijn doel te helpen. Van creatieve oefeningen tot groene smoothies tot krachttraining om mijn lijf weer sterk(er) te maken. Er was volledige concentratie, en er werd niet gekeken op de klok. Ik stond echt even centraal. Bedankt lieve Bo!"

 

 - Eva, 43 Jaar | Coachtraject -

bottom of page