• White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

BECOME THE MOST

POWERFUL YOU.

Heb jij een DROOM?

En durf je daar helemaal voor te gaan? Of heb je het gevoel dat er nog iets in de weg staat? Ontbreekt het je nog wat aan zelfvertrouwen? Liggen er belemmerende overtuigingen in de weg? Of vind je het lastig om jezelf zichtbaar te maken en te gaan stáán voor wat je graag wilt?

één vraag

Wat nou als ik je vertel dat je met één vraag je droom zou kunnen realiseren? Dat je met één vraag meer helderheid ervaart en steeds weer antwoord krijgt op welke volgende stap je te nemen hebt op jouw pad? Dat je met één vraag alles in beweging zou kunnen brengen?

bo inspireert

Bo helpt je als RISEleider te gaan stáán voor wie je bent en wat je de wereld te brengen hebt! Als Mindset Motivator en Empowerment Coach laat ze je met verhelderende blik steeds weer zien wat jij nodig hebt om een volgende stap te kunnen maken. Ze brengt je in beweging, daagt je uit om buiten je comfort zone te treden, waarbij haar manier van anders kijken maakt dat jouw belemmerende overtuigingen plaats maken voor focus, méér zelfvertrouwen en actie!

WAT HEB JIJ NODIG?

Heb jij het gevoel dat jouw zelfbeeld nog een opfrisser kan gebruiken? Doen dan mee aan de GRATIS 30 Day Challenge voor iedereen die aan zijn/haar vitaliteit wil werken, voor een extra sterke basis.

Voor ondernemers, coaches en trainers die willen werken aan hun branding en zichtbaarheid. Die op creatieve wijze hun grenzen willen verleggen op het gebied van Vitality, Voice en Visability.

Voor events, organisaties en bedrijven die hun mensen een bewust moment in de ochtend gunnen, gevuld met simpele yoga, meditatie en meer verbinding.

Het goud ligt in de ochtend!

SCHRIJF JE IN VOOR NIEUWE TIPS, BLOGS EN VLOGS

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47