1/6

"BEAUTY BEGINS

THE MOMENT YOU DECIDE

TO BE YOURSELF"

-  C O C O  C H A N E L  -

Je bent als coach, trainer of therapeut, professional in jouw vakgebied, klaar om de wereld een stukje mooier te maken met alle talenten die jou gegeven zijn. Je hebt je de laatste jaren flink ontwikkeld en voelt een enorme drive om met deze kennis en ervaring anderen te helpen. Je hebt een mooie missie, een heldere doelgroep én een prachtig ondernemersplan waarin je je visie tot in detail hebt uitgewerkt, dus tijd om zichtbaar te worden. Laat dát nu net iets zijn wat je toch wel erg spannend vindt! ​Wil je succesvol ondernemer worden dan moet je in deze tijd wel optimaal zichtbaar zijn. Maar als (startend) ondernemer is bescheidenheid jou niet vreemd. Je bent van de generatie 'Doe maar

gewoon, dan doe je al gek genoeg’, hebt meegekregen dat je kop boven het maaiveld uitsteken tot oordelen en zelfs tot kritiek kan leiden. Je vindt het best spannend maar weet dat het op dit moment belangrijk is om jezelf als 'Brand' in de wereld te zetten én zichtbaar te worden voor de mensen voor wie jij van betekenis wil zijn. Dat is wat jouw missie van je vraagt. Het enige wat je nu nog tegen houdt, ben je zelf! Het gaat nu om jouw ZELFvertrouwen wat nog een laatste boost kan gebruiken. Jouw zelfBEELD, hoe jij jezelf ziet is ook hoe jij jezelf aan de buitenwereld laat zien. Tijd om die laatste belemmeringen op te ruimen zodat je de weg vrij maakt voor jouw nieuwe pad!

  • Wil jij graag authentieke beelden van jezelf en/of van jouw business, maar vind je het spannend voor de camera? Wil jij jezelf, jouw talenten en werkwijze laten zién aan degenen voor wie jij iets wilt betekenen? Ik breng je graag Sterk in Beeld met creatieve fotografie.

  • Wil jij je als startend ondernemer beter zichtbaar worden on- en offline, maar weet je niet goed hoe je jezelf kunt profileren en presenteren? Ik help je graag met de juiste stappen en acties voor het nemen van concrete stappen in Building Business.

  • Voel je aan alles dat het tijd is om uit je comfortzone te stappen, om je grenzen te verleggen en te gáán voor jouw droom? Ben jij klaar om te staan voor je missie, maar heb je nog een duwtje in de rug nodig? Get empowered met deze Boost!

O V E R  B O

Als creatief Fotograaf en Branding Expert breng ik mens en merk Sterk in Beeld! Hierbij is het mijn missie om jouw verhaal te vertellen, puur en authentiek. Als Business Coach (RISEleider) empower ik je naar maximaal zelfvertrouwen en leer ik je anders kijken naar jezelf en/of naar je bedrijf, naar waar je staat én waar je naartoe wilt. Ik bied je helderheid in welke stappen je kunt nemen en denk als bruisende sparringpartner met je mee! Ik reflecteer, inspireer en motiveer je verder te gaan dan waar jouw comfortzone ligt, zodat jij je grootsheid omarmt, gaat stáán voor wie je bent en wat jíj te brengen hebt. Ben jij klaar om in het licht te gaan staan? Het begint met die eerste stap.

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube