COACHING

Lifecoaching gaat uit van de overtuiging dat alle afzonderlijke aspecten van jouw leven - carrière, relatie, ontspanning, persoonlijke groei, financiën - met elkaar verbonden zijn, gericht op jouw uiteindelijke doel. Het is mijn rol als Lifecoach om jou verhelderende vragen te stellen, om je te reflecteren en jou alle ruimte te geven om je eigen antwoorden te vinden. Je ervaart hoe je jezelf kunt bevrijden van belemmerende overtuigingen, van regels en grenzen. Je ontdekt jouw eigen (kern)waarden en creëert jouw unieke visie voor een uitdagende en energieke toekomst waarin je de regie in handen neemt én houdt.

Als gecertificeerd Lifecoach bied ik in mijn praktijk voornamelijk begeleiding aan vrouwen die:

- geen richting hebben, die op een kruispunt staan en meer helderheid willen over hun purpose in life.

- onzeker zijn over hun lichaam en zich weer krachtig en zelfverzekerd willen voelen.

- in hun midlife last hebben van moodswings en onzekerheid.

- als mantelzorger (te) veel gegeven hebben, zichzelf wat zijn verloren en nu weer de tijd voor zichzelf willen nemen
- tijdens of na een fertiliteitstraject geen raad weten met hun onzekerheden en wisselende emoties.

- begeleiding nodig hebben bij verlies of rouwverwerking.
- advies willen over hoe zij hun rol als stiefmoeder kunnen vervullen.

H E L D E R H E I D

Als multidisciplinair en gecertificieerd Coach en Trainer ben ik gespecialiseerd in het reflecteren van datgene wat gehoord én gezien mag worden, dat wat je helder wilt krijgen. Samen gaan we op reis, naar de kern van jouw verlangen. We kijken wat je nog belemmert en waar je op kunt ruimen wat niet meer dient. We ontdekken waar het bij jou stroomt, waar jij (weer) van gaat stralen! Ik help je in verbinding te komen met die (kracht)bron, met jezelf!  ‘Waar sta je?’, ’Waar wil je naartoe?’ en ‘Wat heb je nú nodig om te gaan staan voor jezelf, en jezelf zichtbaar te maken?’ vormen de rode draad in mijn begeleiding op joúw pad. 

Onderstaand leg ik je wat meer uit over de bouwstenen waarmee ik werk, die naar mijn idee zorgen voor een sterk fundament, die zorgen voor meer helderheid en richting over mogelijke stappen op jouw pad naar meer zelfvertrouwen.

  • Je mindset wordt voor een groot deel bepaalt door hoe je mentaal en fysiek voor jezelf zorgt. Hoe je je voedt is hoe je je voelt. Balans vinden is bewust tijd nemen voor inspanning en ontspanning. Hierin bied ik inzicht, inspireer, motiveer en train ik jou om steeds opnieuw krachtige keuzes te maken voor jezelf (selfcare). Tenslotte begínnen krachtige keuzes nou eenmaal bij een krachtig lichaam. Mijn motto “Je lichaam is je tempel” brengt meer bewustzijn op dit gebied.

  • Jouw persoonlijke verhaal is wat je hier gebracht heeft. Wat ís jouw verhaal en hoe vertel je jouw verhaal? Past het nog bij je of is het tijd om je verhaal te herschrijven? Weet je welke richting je uit wilt, wat je missie is en stá je voor wat je hierin te brengen hebt? Voel je je zelfverzekerd, vrij en krachtig om hierover te praten of twijfel je over wat je te vertellen hebt, over je woorden en/of je stem? Speak your Truth! Geloof in wat jij hebt te brengen. Laat jezelf horen!

  • Jezelf laten zien doen we wanneer we ons goed, krachtig én weerbaar voelen. Pas dan zijn we niet meer bezig met hoe anderen ons zien, maar met het in de wereld zetten van onze missie. Dat vraagt jou te staan! Je zichtbaar te maken voor dat- of diegene aan wie jij iets te bieden hebt. Ik stretch je, maak je comfortabel met het oncomfortabele. Dit is het moment om jouw ervaring en talenten te delen met velen, omdat je weet dat je zó het verschil kunt maken. Laat jezelf zien!

S A M E N  O P  P A D

Na een eerste intakegesprek gaan we aan de slag met een voor jou op maat gesneden plan. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen maken we samen 'de agenda'. Je kunt tijdens het coachingstraject kiezen voor online sessies of voor 'live' coachingssessies, bij mij in de praktijk in Utrecht óf in de vorm van wandelsessies (bv. Amelisweerd te Bunnik). Wanneer nodig kun je me tijdens de sessies door telefonisch bereiken voor feedback bij het nemen van belangrijke beslissingen. Laat me vooral ook weten als je specifieke vragen of wensen hebt.

Image by Xan Griffin

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube