top of page
Image by Marlon Alves
B O U D O I R  S H O O T

Niets is zo empowerend als een Boudoir Shoot! Het laat je de meest vrouwelijke en sensuele kant in jezelf ontdekken, letterlijk en figuurlijk. Dit aangaan met jezelf zorgt voor een unleashing power! Het geeft je een enorme boost in zelfvertrouwen, iets wat je nog lang na de shoot zult ervaren. Dat het ook spannend is om te doen, dat snap ik als geen ander. Weet dan dat ik je daarin helemaal begeleid, op een hele natuurlijke manier, van visagie tot kledingstyling tot aanwijzingen in mogelijke poses. Dat is waar ik het verschil maak, en waar jij het verschil gaat zién, in de prachtige beelden die we maken.

Samen bepalen we welke locatie het beste past bij jouw wensen, onze studio in Utrecht, bij jou thuis óf we huren een bijzondere hotellocatie voor dat extra vleugje glamour. Vooraf krijg je alle mogelijke tips zodat je zo goed mogelijk bent voorbereid. Hierdoor kun je tijdens de shoot volop genieten van het moment zelf. Na de shoot bewerk ik een selectie van de beste beelden met een mooie finish. Na het maken van een definitieve keuze, kunnen de beelden worden uitvergroot tot een uniek kunstwerk voor in de slaapkamer óf we maken er een prachtig sfeerboek van. Alles is mogelijk.

Image by LOGAN WEAVER
R E A D Y , S E T ...

Als jij jezelf kunt ontspannen tijdens de shoot, als jij jezelf durft bloot te geven, op welke manier ook, dan is elk plaatje uniek. Daarom maken we vooraf even kennis met elkaar, live, telefonisch of online. Je zult merken dat je je daarna alleen nog maar kunt verheugen op het 'moment suprème'.

Elke sessie duurt 3 à 4 uur en is inclusief: 

- personal stylingadvies: afhankelijk van de sfeer die je wenst, bepalen we de kleding en accessoires die passen bij de setting, waarin ik je persoonlijke tips en garderobe advies geeft. Daarnaast heb ik een grote collectie aan accessoires, sieraden en fashion items die vaak een mooie aanvulling bieden.

- visagie: ook hierin kijken wat het beste past bij jou en bij de looks & feel van de Boudoir Shoot. Hairstyling zit niet bij de shoot inbegrepen.

- jouw Boudoir Sessie: na de visagie en kledingstyling, geniet je van een 2 uur durende fotoshoot.

- beeldselectie en beeldbewerking van het totaal aantal beelden wat je selecteert.

bottom of page