"THE MEANING OF LIFE IS

TO FIND YOUR GIFT

THE PURPOSE OF LIFE

IS TO GIVE IT AWAY"

-  P A B L O  P I C A S S O  -

L A A T  J E (Z E L F)  Z I E N!

Als Branding Expert help ik je graag bij het (onder)nemen van de volgende stap in jouw werk of (het opzetten van) jouw business. Daarin houd ik het kompas vast zodat jij op koers blijft, en denk ik als geduldig sparringpartner en bruisende ideeëntank graag met je mee. Ik bied je helderheid in welke stappen je kunt nemen zodat je (weer) in beweging komt, waarbij mijn efficiënte manier van denken maakt dat jij je kunt focussen op dat wat écht belangrijk is om tot concreet resultaat te komen. Met mijn organisatorische skills leer ik je hoe je gestructureerd kunt werken zodat je ook hierin jouw balans kunt bewaken. Wil je jezelf STERK IN BEELD brengen? Ik help je graag met een eigen Business Beeldbank, met jouw Presence en Performance.

​​​

Heb jij het gevoel op een kruispunt te staan en weet je niet welke weg te nemen? Vind jij het de hoogste tijd om jezelf te laten zién, maar ontbreekt het je nog aan dat laatste stukje (zelf)vertrouwen? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met me op. Let's get visible!

M A K I N G  V I S I B I L I T Y  F U N

Practice what you Preach betekent ook dat je mag oefenen. Met de juiste begeleiding, tips en adviezen én het nodige lef kun ook jij jezelf overtreffen! Gewoon, door het te doén! Ik zal je er steeds weer aan herinneren voor wié je het doet, waarmee dat wat jij te bieden zó belangrijk wordt, dat jouw onzekerheid plaats maakt voor zelfleiderschap, voor overtuiging, daadkracht én concrete actie! Ik help je over drempels, door je te stretchen, te spiegelen én soms een liefdevolle schop onder je kont te geven ;). Dus...Stap uit je comfortzone, er staan zoveel mensen op je te wachten!!

Monique Odufré vertelt: "Bo heeft mij op aangename en duidelijke wijze tips en inzichten gegeven over mijn zichtbaarheid als ondernemer. Ze heeft me aan het denken gezet en heeft me de nodige duwtjes in de goede richting gegeven."

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube