BUSINESS COACHING

Je bent als (startend) ondernemer, professional in jouw vakgebied, klaar om de wereld een stukje mooier te maken met alle talenten die jou gegeven zijn. Je hebt je de laatste jaren flink ontwikkeld en voelt een enorme drive om met deze kennis en ervaring anderen te helpen. Je hebt een mooie missie én een prachtig ondernemersplan waarin je je visie tot in detail hebt uitgewerkt. Je website is in de lucht en je visitekaartjes branden in je broekzak, dus tijd om zichtbaar te worden. Laat dát nu net iets zijn wat je toch wel erg spannend vindt! 

ZICHTBAARHEID VS WEERBAARHEID

Wil je succesvol ondernemer worden dan moet je in deze tijd wel zichtbaar zijn. Maar als coach, therapeut of trainer is bescheidenheid jou niet vreemd. Je wilt het liefste iedereen helpen, maar vindt het best een uitdaging om jouw missie als business te zien. Je bent van de generatie ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, hebt meegekregen dat je kop boven het maaiveld uitsteken ook tot oordelen en zelfs tot kritiek kan leiden. Je hebt zelf door de jaren heen e.e.a. meegemaakt. Dat heeft je tenslotte ook gebracht tot het vormen van jouw (nieuwe) missie, het inslaan van deze weg! Juist omdat déze keuze zo gemaakt is met je gevoel, staat het erg dicht bij jou en dát maakt je misschien extra kwetsbaar. Dat is waar jouw weerbaarheid belangrijk wordt én het geloof in jezelf.

LAAT JE(ZELF) ZIEN!

Nog een nieuwe workshop, training of webinar in jouw vakgebied gaat je niet verder helpen want je hebt als ervaringsdeskundige al lang voldoende kennis in huis, daar mag je inmiddels op vertrouwen. En ondanks dat jouw omgeving dit bevestigt is er toch iets wat je tegen houdt, en dat ene ben je zelf! Het gaat nu om jouw ZELFvertrouwen wat nog een laatste boost kan gebruiken. Jouw zelfBEELD, hoe jij jezelf ziet is ook hoe jij jezelf aan de buitenwereld laat zien. Tijd om die laatste belemmeringen op te ruimen zodat je de weg vrij maakt voor jouw nieuwe pad!

 

MAKING VISABILITY FUN!! 

Practice what you Preach betekent ook dat je mag oefenen. Met de juiste begeleiding, tips en adviezen én het nodige lef kun ook jij jezelf overtreffen! Gewoon, door het te doén! Ik zal je er steeds weer aan herinneren voor wié je het doet, waarmee dat wat jij te bieden zó belangrijk wordt, dat jouw onzekerheid plaats maakt voor zelfleiderschap, voor overtuiging én daadkracht. Ik help je over drempels, door je te stretchen, te spiegelen én soms een liefdevolle schop onder je kont te geven ;). Dus...Stap uit je comfortzone, er staan zoveel mensen op je te wachten!!

FOCUS

Als Business Coach help ik je graag bij het (onder)nemen van de volgende stap in jouw werk of (het opzetten van) jouw business. Daarin houd ik het kompas vast zodat jij op koers blijft, en denk ik als geduldig sparringpartner en bruisende ideeëntank graag met je mee. Ik bied je helderheid in welke stappen je kunt nemen zodat je (weer) in beweging komt, waarbij mijn efficiënte manier van denken maakt dat jij je kunt focussen op dat wat écht belangrijk is om tot concreet resultaat te komen. Met mijn organisatorische skills leer ik je hoe je gestructureerd kunt werken zodat je ook hierin jouw balans kunt bewaken. Wil je STERK IN BEELD? Ik help je graag met jouw Personal Styling, Styling of met je eigen Business Beeldbank.

Monique Odufré vertelt: "Bo heeft mij op aangename en duidelijke wijze tips en inzichten gegeven over mijn zichtbaarheid als ondernemer. Ze heeft me aan het denken gezet en heeft me de nodige duwtjes in de goede richting gegeven."

Heb jij het gevoel op een kruispunt te staan en weet je niet welke weg te nemen? Vind jij het de hoogste tijd om jezelf te laten zién, maar ontbreekt het je nog aan dat laatste stukje (zelf)vertrouwen? Ben jij al even op zoek naar antwoorden en kan ik je als Mindset Motivator begeleiden op jouw pad als werk/ondernemer? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met me op.

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN