top of page

"ONCE YOU START

BELIEVING IN YOURSELF,

MAGIC STARTS HAPPENING"

B U S I N E S S  B R A N D I N G

Wil jij graag voor jezelf beginnen maar ben je geen geboren ondernemer? Twijfel je waar de kern precies zit voor je of voor welke doelgroep je er wil zijn? Als branding expert en mentor help ik je graag bij het nemen van de volgende stap passend bij jouw missie. Ik bied je helderheid in welke stappen je kunt nemen zodat je (weer) in beweging komt, waarbij mijn efficiënte manier van denken maakt dat jij je kunt focussen op dat wat écht belangrijk is om tot concrete actie én resultaat te komen. Je kunt als daar jouw voorkeur naar uitgaat starten met een losse inspiratiesessie. Mocht je meer stappen willen zetten, dan is het Sterk als Merk traject mogelijk passend voor je. Heb je beeldmateriaal nodig, ook daar kan ik je bij helpen. Bel gerust voor advies op maat. Ik denk graag met je mee.

M O D U L E S

Mijn trajecten zijn bijna altijd maatwerk omdat iedereen ergens anders staat of iets anders nodig heeft, dus afhankelijk van jouw behoefte zijn onderstaande modules vrij indeelbaar. Is er meer aandacht nodig voor één specifiek thema, dan kunnen 2 modules aan eenzelfde thema besteed worden.

Schermafbeelding 2017-10-07 om 19.32.23.

De inhoud van de sessies wordt vooraf met elkaar bepaald aan de hand van jouw intakegesprek, jouw (leer)doelen, ambities en/of persoonlijke voorkeur. Onderstaand de meest gekozen sessies. Heb je een specifieke vraag of behoefte, vraag het me gerust. Het gaat om joúw volgende stap!

  • UITWERKEN MISSIE/VISIE - IDENTITEIT ALS ONDERNEMER

  • UITWERKEN PLAN DE CAMPAGNE / FOCUS / STRATEGIE

  • FIRST IMPRESSION / PERFECT PITCH

  • STORYTELLING / COPYRWRITING / SCHRIJVEN VAN WEBTEKSTEN

  • VISUAL IDENTITY WEBSITE/SOCIAL

  • PRESENTEREN VOOR DE CAMERA / VLOGTRAINING

  • PERSONAL STYLING

  • INSTAGRAM TRAINING

  • STAGE PERFORMANCE / ZANGCOACHING

  • DE SHIFT / WEGNEMEN LIMITING BELIEFS

P R A K T I S C H

YOU’VE GOT TO DO THE WORK
Wil jij graag werken aan een concreet Plan van Aanpak voor jouw Next Level? Wil jij met méér zelfvertrouwen bij het presenteren, spreken in het openbaar, voor de camera of in de media? Dan is het STERK ALS MERK traject, bestaande uit 5 modules van 3 uur 1:1 training inclusief handige werkboeken, hét programma voor jou! Het is de beste Confidence Boost die je jezelf kunt geven.

AUTHENTICITEIT

Het Business Traject wordt verzorgd door Bo Vrinten, Performance Expert, Foto- en Videograaf en gecertificeerd Business Coach. Door haar 30 jaar werkervaring in de castingbranche, haar expertise en ruime ervaring voor én achter de camera als Fotograaf en (Media) Trainer, weet ze als geen ander hoe jij je op een authentieke manier kunt onderscheiden.

LOCATIE & TIJDEN
De sessies vinden plaats online, bij ons op kantoor of op een locatie naar wens. De tijden van de sessies worden in overleg ingepland. Daar waar mogelijk worden 2 sessies op 1 dag gecombineerd waardoor je vaak nog nét wat dieper in de materie kunt zakken.

INVESTERING
De investering in dit Business Branding Traject is 
€ 2.495,- excl. Btw bij 6 modules (excl. eventuele reiskosten).

LET’S MAKE IT HAPPEN!
Voel jij aan alles dat dit voor jou het juiste moment is? Lijkt het je spannend maar ook superleuk?! Let's make it happen! Bel bij vragen gerust even met Bo, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Ik overleg graag met jou of dit het juiste moment voor je is en waar we jou precies naar de Next Level kunnen helpen.

bottom of page