H E R K E N  J E  D I T ?

  • Eigenlijk ben je vooral aan het rennen om maar niet te voelen. Je weet niet waar je met je gevoelens naartoe moet en loopt al langer met een dikke keel vol emotie rond. Je ziet het (even of misschien al wel wat langer) niet meer zitten. Je voelt je leeg en doelloos, alsof je in een burnout/depressie zit. Je glas is eerder half leeg dan half vol. Zo herken je jezelf niet. Je bent erg onrustig en druk in je hoofd. Je slaapt slecht(er) en ook overdag kun je geen rust vinden. Je hebt moeite met keuzes maken en mist structuur in je dagen.

  • Je hebt de laatste tijd slecht voor jezelf gezorgd. Je kiest steeds vaker voor de verkeerde voeding, en gunt jezelf te weinig in- en ontspanning. Je voelt je futloos, draagt donkere wallen onder je ogen en je bent geen grote vrienden meer met je spiegelbeeld. Je zou weer graag de discipline vinden om voor jezelf te gaan!

  • Je voelt je steeds onzekerder omdat je in gewicht bent toegenomen, door medicatie, door een behandeling of gewoonweg door stress. De weegschaal schiet de verkeerde kant uit en je krijgt je gewicht maar niet onder controle. Je voelt jezelf minder aantrekkelijk omdat je jezelf zo vaak moe(s)t uitkleden voor wéér een nieuwe arts, gyneacoloog en/of diens assistent(e)?

  • Je voelt je eenzaam in het proces omdat je tijdens of na jouw proces weinig tijd hebt (gehad) voor jouw relatie(s) en/of vriendschappen.

Hoé fijn zou het zijn als je meer ruimte neemt om eens even stil te staan bij deze gedachten, zodat je van hoofd naar hart gaat en weer controle krijgt over jouw gedachten en gevoelens, zodat je de regie kunt nemen over jouw eigen leven?

H E L D E R H E I D

Als multidisciplinair en gecertificieerd Coach en Trainer ben ik gespecialiseerd in het reflecteren van datgene wat gehoord én gezien mag worden, dat wat je helder wilt krijgen. Samen gaan we op reis, naar de kern van jouw verlangen. We kijken wat je nog belemmert en waar je op kunt ruimen wat niet meer dient. We ontdekken waar het bij jou stroomt, waar jij (weer) van gaat stralen! Ik help je in verbinding te komen met die (kracht)bron, met jezelf! Vragen als ‘Waar sta je?’, ’Waar wil je naartoe?’ en ‘Wat heb je nú nodig om te gaan staan voor jezelf, en jezelf zichtbaar te maken?’ vormen de rode draad in mijn begeleiding op joúw pad. Onderstaand meer uit over de bouwstenen waarmee ik werk, die zorgen voor een sterk fundament, en stappen op jouw pad naar meer zelfvertrouwen.

Yoga at Home

R I S E  &  S H I N E

Loop jij al langer rond met de gedachte dat je graag iemand naast je wilt op het pad dat je bewandelt? Een coach, een ervaringsdeskundige, iemand met expertise en een sterk intuïtief vermogen die jou - zonder oordeel - kan spiegelen, begeleiden, steunen en inspireren in een voor jou uitdagende levensfase?​

 

Als Lifecoach gespecialiseerd in Selfcare & Selfconfidence loop ik graag met je mee, om je steeds weer te herinneren aan jouw grootsheid! Naast dat ik je een luisterend oor en een schouder bied, stretch ik je op inspirerende en motiverende wijze, want alleen door jezelf liefdevol uit te dagen en door te doén, groeit het vertrouwen weer in jezelf, wat maakt dat jij er staat en weer durft te strálen! Wat heb jij nodig om een volgende stap op jouw pad te zetten?

Image by Xan Griffin
B O O S T

Kun jij wel een Boost in je leven gebruiken? Als mens, coach en ondernemer zie ik het als mijn missie om daaraan bij te dragen. Door maatwerk in coaching, en door het bedenken van creatieve en verbindende concepten, die op welke manier ook bijdragen aan het grotere geheel.

Als gecertificeerd Lifecoach bied ik vanuit mijn praktijk begeleiding aan mensen die:

- vast zitten, geen gevoel van richting of vooruitzicht hebben, die op een kruispunt staan en meer helderheid willen over hun Purpose in Life.

- onzeker zijn over over zichzelf en/of hun lichaam, en zich weer krachtig en zelfverzekerd willen voelen.

- als mantelzorger (te) veel gegeven hebben, zichzelf wat zijn verloren en nu weer de tijd voor zichzelf willen nemen

- begeleiding nodig hebben bij verlies of rouwverwerking.

en aan vrouwen die:

- in hun midlife last hebben van moodswings en onzekerheid.

- tijdens of na een fertiliteitstraject geen raad weten met hun onzekerheden en wisselende emoties.

- advies willen over hoe zij hun rol als stiefmoeder kunnen vervullen.

I M P R O V E M E N T  B E G I N S  W I T H  "I"

S A M E N  O P  P A D

Na een eerste intakegesprek gaan we aan de slag met een voor jou op maat gesneden plan. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen maken we samen 'de agenda'. Je kunt tijdens het coachingstraject kiezen voor online sessies of voor 'live' coachingssessies, bij mij in de praktijk in Utrecht óf in de vorm van wandelsessies (bv. Amelisweerd te Bunnik). Wanneer nodig kun je me tijdens de sessies door telefonisch bereiken voor feedback bij het nemen van belangrijke beslissingen. Laat me vooral ook weten als je specifieke vragen of wensen hebt.

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube