C O A C H I N G

Loop jij al langer rond met de gedachte dat je graag iemand naast je wilt op het pad dat je bewandelt? Een coach, een ervaringsdeskundige, iemand met expertise en een sterk intuïtief vermogen die jou - zonder oordeel - kan spiegelen, begeleiden, steunen en inspireren in een voor jou uitdagende levensfase?​

 

Als Lifecoach gespecialiseerd in zelfbeeld en zelfvertrouwen loop ik graag met je mee, om je steeds weer te herinneren aan jouw grootsheid! Naast dat ik je een luisterend oor en helderheid bied, stretch ik je op inspirerende en motiverende wijze. Want alleen door jezelf liefdevol uit te dagen en door te doén, groeit het vertrouwen in jezelf, wat maakt dat de Wet van Aantrekkingskracht voor je gaat werken! Wat heb jíj nodig om een volgende stap te zetten?

Image by Xan Griffin
H E L D E R H E I D

Als multidisciplinair en gecertificieerd Coach en Trainer ben ik gespecialiseerd in het reflecteren van datgene wat gehoord én gezien mag worden, dat wat je helder wilt krijgen. Samen gaan we op reis, naar de kern van jouw verlangen. We kijken wat je nog belemmert en waar je op kunt ruimen wat niet meer dient. We ontdekken waar het bij jou stroomt, waar jij (weer) van gaat stralen! Ik help je in verbinding te komen met die (kracht)bron, met jezelf! Vragen als ‘Waar sta je?’, ’Waar wil je naartoe?’ en ‘Wat heb je nú nodig om te gaan staan voor jezelf?’ vormen de rode draad in mijn begeleiding op joúw pad. Onderstaand meer uit over de bouwstenen waarmee ik werk, die zorgen voor een sterk fundament, en stappen op jouw pad naar meer zelfvertrouwen.

B O O S T

Kun jij wel een Boost in je leven gebruiken? Als mens, coach en ondernemer zie ik het als mijn missie om daaraan bij te dragen. Zo begeleid ik mensen die:

 

  • vast zitten, geen gevoel van richting of vooruitzicht hebben, die op een kruispunt staan en meer helderheid willen over hun Purpose in Life.

  • iets anders willen in hun werk, maar absoluut geen idee hebben wat er nu bij hen past of hoe ze stappen in die richting kunnen nemen.

  • onzeker zijn over over zichzelf en/of hun lichaam, en zich weer krachtig en zelfverzekerd willen voelen.

  • als mantelzorger (te) veel gegeven hebben, zichzelf wat zijn verloren en nu weer de tijd voor zichzelf willen/moeten nemen.

  • begeleiding nodig hebben bij verlies of rouwverwerking.

en aan vrouwen die:

  • in hun midlife last hebben van moodswings en onzekerheid.

  • tijdens of na een fertiliteitstraject geen raad weten met hun onzekerheden en wisselende emoties.

  • advies willen over hoe zij hun rol als stiefmoeder kunnen vervullen.

I M P R O V E M E N T  B E G I N S  W I T H  "I"

S A M E N  O P  P A D

Afhankelijk van jouw behoefte en wensen kun je kiezen voor een brainstormsessie of voor een coachingstraject, waarin we aan de slag gaan met een op maat gesneden plan. Ik bied de mogelijkheid voor online sessies of voor 'live' coachingssessies, bij mij in de praktijk in Utrecht óf in de vorm van wandelsessies (bv. bij Amelisweerd te Bunnik of in de Voorveldse Polder). Laat me vooral ook weten als je specifieke wensen hebt. Ik denk graag met je mee.