Hi, ik ben bo

Toen ik op 40-jarige leeftijd er achter kwam dat het moederschap me niet gegeven was, dacht ik lange tijd dat ik niets meer te dromen had.

Ik voelde me verloren, leeg en trok me steeds meer terug. Ik was helemaal vergeten hoe ik voor dit traject een enorm grote passie had  voor zang, muziek en dans, hoe ik met veel plezier ondernemers coachte én hoe ik als creatief entrepeneur leuke initiatieven had opgezet waarmee ik van betekenis kon zijn voor anderen. Mijn weg terug begon met één vraag...

WAT HEB IK NODIG

Het bleek dé vraag die voor mij alles weer in beweging bracht. Ik dacht er in die tijd ook vooral te moeten zijn voor anderen en volgde opleiding na training na workshop. Maar het enige wat ik écht nodig had was thuiskomen bij mezelf. In mij lagen namelijk de antwoorden waar ik steeds naar op zoek was. Ik had éérst te werken aan mijn verdriet, aan mijn onzekerheden, aan mijn belemmerende overtuigingen en aan mijn energie, voor ik er met volle focus kon zijn voor anderen. Eenmaal weer volledig connected met mezelf stelde ik opnieuw de vraag.

turning point

Een van de dingen die ik voor deze periode altijd terug kreeg was, "Jij doet alles gewoon", maar dat voelde voor mij inmiddels als lang geleden. Mijn comfortzone was mijn nieuwe "safe space" maar het werkte niet meer voor mij. Ik had buiten mijn comfortzone te treden en daagde mezelf uit mijn grootste angst in de ogen te kijken. Ik zou gaan zingen in het openbaar, midden op het Domplein in Utrecht! Het werd mijn belangrijkste turning point. Mijn eigen angst voor zichtbaarheid had in de weg gestaan van mijn grootste talent, mensen in beweging brengen en motiveren om in het licht te staan. Mijn eigen pad heeft me gesterkt in mijn missie. Hoe geweldig is het om elke dag weer anderen te helpen Bouwen aan Zelfvertrouwen zodat ook zij zich (weer) durven te laten zien, zodat ook zij hun dromen kunnen realiseren.

Mijn hele reis tot dit punt heeft me álles geleerd over de Kracht van Kwetsbaarheid en ik heb veel antwoorden en diepgang gevonden in mijn opleiding tot Yoga- en Meditation Teacher. Ook heeft de opleiding Familieopstellingen en Systemisch Werken me mooie tools gebracht die een verrijking zijn in mijn werk als lifecoach en trainer.

WAT HEB JIJ NODIG?

We kunnen niet kijken hoe anderen het doen, we hebben allemaal ons eigen pad te gaan. De ruis van alle dag maakt echter dat we soms wat lastiger bij onze antwoorden komen. Makkelijk is het niet, wel simpel. Door elke dag jezelf te vragen "Wat heb ík nodig om de volgende stap te kunnen zetten?"

Ik heb mijn geluk weer gevonden, door op alle mogelijke manieren mijn angsten in de ogen te kijken. Ik heb mijn vleugels weer gespreid, en dat gun ik jou ook van harte. Als ik je ergens kan helpen, als je het fijn vindt om samen dit pad te bewandelen, dan hoor ik het heel graag.

GET COMFORTABLE

BEING UNCOMFORTABLE

Stop met jezelf kleiner maken.

Stop met je perfectionisme.

Stop met het uitstellen van de nodige acties.

YOU KNOW

WHAT TO DO

Neem de acties die nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen, zodat je jouw dromen kunt realiseren.

Heb je twijfels, vragen of hulp nodig?

Dan weet je me vanaf nu te vinden.

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN