top of page
B5798D65-0DC0-4AFE-93CB-7D336DADA911.JPG

WANDELCOACHING

Heb jij het gevoel dat je er eens even tussenuit moet om alles op een rijtje te zetten voor jezelf? Boek dan een wandelsessie langs prachtige wateren en weilanden. Tijdens de wandeling nemen we alle tijd en ruimte voor een goed gesprek, en komen alle thema’s en vragen aan bod die aandacht behoeven. De natuurlijke omgeving zorgt voor verbinding, rust en ontspanning. Het geeft je alle ruimte om te vertragen, om te downloaden daar waar nodig. Even jezelf centraal, hoe fijn én belangrijk is dat! Tijdens de sessie loop ik achter, naast en voor je. Niets is vreemd, alles is welkom. Ik luister met aandacht en stel je de nodige vragen, zodat je met elke stap meer helderheid krijgt over jouw volgende stap. Het geeft je (weer) richting, zodat jij de nodige keuzes kunt maken. Na de wandelsessie voel je je voldaan, trots op de afstand die we hebben afgelegd. Terugkijkend naar ons startpunt zie je wat deze wandeling je aan antwoorden heeft gebracht. Het geeft je focus, een gevoel van flow en een boost aan energie! Je kunt niet wachten om met de besproken acties aan de slag te gaan, volledig in verbinding met jezelf.

De wandelsessie start vanaf Amelisweerd in Bunnik maar kan ook starten op een locatie naar wens. Je hebt de mogelijkheid om een wandelsessie te boeken van 2, 4 of 6 uur. De tarieven voor een inspiratiesessie bedragen respectievelijk € 250,- / € 450,- / 675,- (excl. voor entrepeneurs). Voorafgaand aan de sessie hebben we een intakegesprek zodat we beiden kunnen afstemmen op de inhoud van jouw wandelsessie.

kristian-egelund-113903.jpg

GOEIE TIPS EN INZICHTEN

"Bo heeft een heel persoonlijke en betrokken aanpak, ze leest mensen enorm goed. Met deze mensenkennis heeft ze mij waardevolle tips gegeven. Aanrader haar wandelsessies!"

Marianne, 48 jaar

bottom of page