top of page
IMG_4461.jpg

OVER BO

Komend uit een echt ondernemersgezin leerde ik al heel jong hoe ik een succesvolle business voor mezelf kon opbouwen. Maar ondanks het 'succes' voelde ik dat dit niet paste bij mijn purpose. Het werk maakte me niet gelukkig, omdat ik door de drukte moest inleveren op mijn belangrijkste waarde, mijn vrijheid. Ik had echter van huis uit meegekregen dat je pas ‘gezien’ wordt als je succesvol bent, dus ‘moest’ ik door van mezelf, op de automatische piloot, en ging daarmee compleet voorbij aan mijn gevoel. Tot het punt dat ik me realiseerde dat ik een time-out nodig had om een burn-out te voorkomen.

 

Ik besloot een sabbatical te nemen voor onbepaalde tijd, om alles eens helemaal los te kunnen laten en op een dieper level te kijken naar dat wat aangekeken moest worden. Mijn reis startte op een ongekend stille locatie, in een prachtige writer’s cabin in Frankrijk. Daar schreef ik ochtenden lang over alles wat me tot dit punt had gebracht; mijn jeugd, mijn ondernemersdrift, mijn relaties, mijn miskraam en het onvervulde moederschap. Terugkijkend zag ik wat de laatste jaren met me hadden gedaan. Mijn kracht en zelfvertrouwen had plaats gemaakt voor onzekerheid en mijn ‘overlevingsmechanisme’ diende niet meer. Ik besloot alles wat ik tegenkwam te doorvoelen.

 

Deze reis, het schrijven en het wandelen in de natuur was het beste wat ik mezelf had kunnen geven. De oorverdovende stilte maakte dat ik mijn diepste stem weer kon horen en daarmee ook mijn diepere verlangen en persoonlijke ‘Why’ om anderen te helpen in een voor hen bijzondere en/of uitdagende levensfase. Aan het einde van mijn reis kocht ik een zilvergrijze campervan VW T5 en besloot ik mijn ’nieuwe leven' in te richten als 'digital nomad’, vanuit mijn eigen 'zenvan' in de natuur waarmee ik (wandel)coaching, programma's en retreats bied in binnen- en buitenland. Vrijer dan dit kan ik me niet voelen. 

 

Deze (innerlijke) reis heeft me geleerd dat alles in mij stroomt als ik in de natuur ben. Daar voel ik me helemaal mezelf, zonder oordeel. Daar krijg ik de beste ideeën, voel ik de creativiteit en wijsheid in me en kan ik al mijn talenten (als coach/trainer, yogadocent, fotograaf etc.) inzetten om anderen te begeleiden/guiden op hun (spirituele) pad. Ik heb mijn power, purpose en geluk weer gevonden! Heb na een intensieve en transformatieve periode mijn vleugels weer gespreid, en dat gun ik jou ook van harte. 

Maar genoeg over mij. Volgens mij ben jij momenteel degene die door een uitdagende fase gaat. Gun jezelf de rust en ruimte, en als ik je ergens bij kan helpen, als je het fijn vindt om samen dit pad te bewandelen, dan hoor ik het heel graag.

Ik hoop van harte dat ik je kan inspireren om jezelf de tijd te gunnen en jouw proces de benodigde ruimte te geven. Dan volgt de rest vanzelf...

Liefs, Bo

Bo
bottom of page