DSCF3070.tif
B O U D O I R  S H O O T

Er is weinig zo empowerend als een vrouw haar eigen schoonheid te laten (in)zien, haar vrouw zijn te laten omarmen in alles wat haar vrouw maakt.

 

Dat is waarom ik naast portret en branding shoot me ook heb gespecialiseerd in de Boudoir shoot.

DSCF1519.jpg
J O U W  ' S P A R K L E '

Een portfolioshoot met mij is geen gewone portfolioshoot. Ik coach je echt door een shoot heen, daar ligt mijn meerwaarde! Ik breng je tijdens de shoot divers én sterk in beeld, kijkend door de bril van de klant en geven je álle mogelijke tips & trics uit het vak, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen! Ook krijg je tips over mimiek en poses, hoe je jezelf (ook na de shoot) verder kunt ontwikkelen en bij welke bureaus je je kunt inschrijven. Ik weet door jarenlange ervaring waar opdrachtgevers (reclamebureaus, filmmakers, TV-programma's, magazines, fotografen etc.) op selecteren. Samen gaan we op zoek naar jouw eigen 'sparkle'. Wat zijn jouw usp's (pluspunten) en waar kun je misschien wat meer aandacht aan besteden?! Een erg leerzame ervaring, vanuit onze locatie in Utrecht, in de studio of heerlijk in de buitenlucht.

Bo vertelt: "Ik maak foto’s met de blik van de klant als leidraad. Het zit 'm vaak in de kleine dingen. Heb je wat cameravrees? Ik schijn mensen te kunnen helpen van straalangst naar straalkracht! Geef jezelf dan wel iets meer tijd tijdens de shoot, zodat je je kunt ontspannen en we een optimaal resultaat krijgen waar je nog lang mee vooruit kunt. Tenslotte gaat het erom dat je met jouw portfolio zoveel mogelijk opdrachten gaat binnen halen, daar gaan we voor!"

V A L E R I E

Bo heeft veel ervaring en hierdoor stond ik open om out of my comfortzone te gaan bij bijvoorbeeld de keuze van de kleding. Bij het ontvangen van de foto’s zag ik ook hoe goed dit had uitgepakt. Ik was verrast door bepaalde foto's ben er heel blij mee! Alle inside information was welkom van make-up tot de do's en dont's. Het was ontspannen en toch kwam alles aan bod. "Learn from a Pro" zeg ik altijd :). Praktische tips en tricks krijgen van iemand die al jaren in de branche werkt, daar heb je het meest aan. Ik vind het dan ook fijn als ik kan vertrouwen op de kennis van een expert. Alles in een prettige sfeer, waardoor er veel ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling. De manier van coachen zie ik als grote toevoeging voor mijn stappen in de branche. Ging met een glimlach naar huis!

E L I A N

Het gaat niet alleen over wat het oog ziet maar het is vooral ook een kijkje in jezelf wat je daardoor aan de buitenkant weer bewuster en mooier maakt. Zou zo nóg wel meer willen leren over bovengenoemde bewustwording, maar ook over hoe ik verschillende emoties kan uitdrukken. Vond het een hele uitdaging maar met het stappenplan vooraf, zo leuk en leerzaam om te doen. Bo is een warme persoonlijkheid en dat maakt dat je jezelf erg bij haar op je gemak voelt. Haar werkwijze is prettig, ongedwongen maar ook to the point. Je bent er om iets te leren en van elkaar te leren en dat brengt ze met passie over. Het was voor mij een mooie en leerzame dag die me weer inspiratie heeft gegeven om verdere stappen te zetten in deze leuke wereld.

I N D Y

Dit was echt een top dag! Ik had natuurlijk al wat ervaring, maar wist nog niet zo heel veel van de branche. Doordat ik bij de Casting Convention ben geweest heb ik veel leuke én nieuwe dingen geleerd. Het is ook fijn om met een groep te zijn, want ook daar leer je weer veel van. Voor mij was het vooral ook belangrijk te leren hoe je moet poseren bij het nemen van foto’s, en daar hebben ze me goed bij geholpen! Verder heb ik geleerd dat ik mezelf niet moet vergelijken met anderen (want dat doe ik nogal snel), én dat ik fouten mag maken, want daar leer ik van. Dat ik nooit moet opgeven en altijd in mezelf moet blijven geloven. Wat voor mij helpt is om tegen mezelf te zeggen “Ik kan dit, ik geloof in mezelf, en anderen geloven ook mij

J O U W  ' S P A R K L E '

Heb je de ambitie om de castingbranche in te gaan en overweeg je een portfolioshoot te doen? Bijgaand een overzicht van de mogelijkheden die ik bied. De shoot kan bij ons in de studio gedaan worden of - als daar jouw voorkeur naar uitgaat - ergens op locatie. Zo kiezen voor een meer natural look vaak voor een park, de duinen of het bos. Wil je je wat meer richten op opdrachten met een business look, dan spreken we vaak af in een zakelijke setting. Je kunt altijd bespreken waar je voorkeur naar uitgaat. Ik denk graag met je mee.

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube