top of page
element5-digital-7oOOcPuHhIk-unsplash.jpg

STERK ALS MERK TRAJECT

Je bent als lichtwerker en professional in jouw vakgebied, klaar om de wereld een stukje mooier te maken met alle talenten die jou gegeven zijn. Je voelt een enorme drive om met al jouw kennis en ervaring anderen te helpen. Je hebt een mooie missie en een prachtig productaanbod wat je tot in detail hebt uitgewerkt, dús tijd om zichtbaar te worden. Laat dát nu net iets zijn wat je toch wel erg spannend vindt! ​

 

Herken je dit?

 • Je wordt vol goede moed wakker. Je springt uit de veren en spreekt al kijkend in de spiegel met jezelf af; “Vandaag ga ik mezelf écht laten zien!” Je hebt het al zo vaak uitgesteld; het opnemen van je vlog, een Facebook live, of het bellen van die fotograaf voor nieuwe posts op Instagram. Je neemt je eerste kop koffie aan je bureau en slaat je agenda open. Het zweet breekt je uit…al die lege gaten! Nog nooit was de noodzaak zo groot en toch kom je maar niet in beweging?! Waarom? Je krijgt er niet precies de vinger op gelegd.

 • Je hebt het gevoel alsof je vast zit! In alles wat je doet verlies je jezelf steeds weer in je perfectionisme. Eerdere filmpjes die je terugkeek vond je verschrikkelijk dus heb je maar niet gepost. Je krijgt alweer kramp in je maag als je denkt aan het doen van je verhaal voor de camera. Je begint dit patroon te herkennen en bent er klaar mee om jezelf achter deze excuses te verbergen. Het is tijd voor the next level!

 • Je wordt dagelijks tot de orde geroepen door belemmerende overtuigingen waardoor je veilig in je comfortzone blijft. Gedachtes als ‘Kan ik dit wel?’ en ‘Wie ben ik om anderen te helpen?’ spelen continu door je hoofd. Ze verlammen je en kosten je onnodig veel energie, die je liever in de groei van je business zou steken.

Zichtbaarheid! Het is iets waar je als (startend) ondernemer niet meer onderuit kan. Maar hoé maak je jezelf nu zichtbaar op een authentieke en voor jou natuurlijke manier, zodat je jezelf vanuit de juiste energie kunt laten zien aan diegenen voor wie je graag iets wilt betekenen? Als bezield ondernemer weet je hoe belangrijk het is om jezelf krachtig te profileren, positioneren en presenteren, maar waar moet je beginnen?

Schermafbeelding 2017-10-07 om 19.32.23.png
Schermafbeelding 2017-10-07 om 19.21.05.png

UIT JE COMFORTZONE

Wil je succesvol ondernemer worden dan moet je in deze tijd wel zichtbaar zijn. Maar als lichtwerker is bescheidenheid jou niet vreemd. Je bent van de generatie 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, hebt meegekregen dat je kop boven het maaiveld uitsteken ook tot oordelen en zelfs tot kritiek kan leiden. Je vindt het best spannend maar weet dat het vooral nu belangrijk is om jezelf als merk in de wereld te zetten én zichtbaar te worden voor de mensen voor wie jij van betekenis wil zijn. Dat is wat jouw missie van je vraagt. Het enige wat je nu nog tegen houdt, ben je zelf! Dus…tijd om iemand in de hand te nemen die je kan helpen om die laatste stap te nemen. Het is Tijd voor Zichtbaarheid.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS:

 • je plezier krijgt in zichtbaar zijn, in het delen van jouw boodschap door authentieke vlogs, en het maken van foto's je steeds makkelijker afgaat?

 • je steeds weer met plezier je telefoon opneemt, omdat je weet dat je jouw doelgroep aan de andere kant van de lijn hebt?

 • je agenda elke dag gevuld zou zijn met leuke afspraken met klanten waar je helemaal blij van wordt?!

 • je gevonden én gevraagd wordt in de media, als je op een podium mag spreken en mensen kunt inspireren met jouw verhaal?

IN HET STERK ALS MERK TRAJECT:

 • leer je hoe je jezelf onderscheidt van anderen in jouw branche.

 • leer je hoe je verbindend communiceert, hoe in de taal van jouw doelgroep je verhaal deelt.

 • leer je hoe je jezelf op authentieke wijze profileert, positioneert en presenteert met passende beeldcontent.

 • leer je hoe je met maximaal zelfvertrouwen zichtbaar wordt, hoe je inspireert en daadwerkelijk impact maakt!

 

AAN HET EINDE VAN DIT TRAJECT:

 • blaak je van het zelfvertrouwen, straal je als nooit tevoren en draait de Wet van Aantrekkingskracht overuren voor jou en je business.

 • laat je je door niets meer tegenhouden, ervaar je maximale veerkracht doordat je sterker bent dan jouw belemmerende overtuigingen.

 • weet je precies hoe en waar jij jouw doelgroep het beste kunt bereiken en weet je jouw boodschap helder en duidelijk over te brengen door goede teksten en kwalitatief beeldmateriaal (content with confidence).

 • heb je mooi gevulde social media pagina's passend bij jou en jouw boodschap.

 • weet je welke dagelijkse acties te nemen om te blijven bouwen aan maximale zichtbaarheid.

TIJD VOOR ZICHTBAARHEID

De investering in het STERK ALS MERK traject is € 3.000,- excl. Btw. Wat mag je voor deze investering verwachten?

Een Branding Traject met 6 brainstorm/werksessies van 2 uur inclusief werkboek, waarin we de focus leggen op het volgende:

 • een onderscheidend Marketing Plan voor de beste marketingacties passend bij jou, jouw doelgroep en jouw branche.

 • een Perfect Pitch: een strakke tekst die jou past als een jas, zodat je je onderscheidend en eenduidig kunt profileren op je website, social media, je Linkedin pagina en op netwerkevenementen.

 • een Visual Branding format: een kleurenpallet, letters en beeldcontent waarmee jij op authentieke manier jouw uitingen kunt delen op diverse kanalen.

 • een Instagram Training, zodat je een creatieve en consistente Insta Feed kunt vullen.

 • een Media Training, waarin je leert hoe je met een persbericht jouw werk op steeds weer vernieuwende wijze onder de aandacht brengt bij de media.

 • een Video Shoot met cameratraining voor de beste presentatie van jouw eerste 3 Vlogs of Facebook lives.

Voel jij aan alles dat het tijd is voor (méér) zichtbaarheid? Wordt het de hoogste tijd dat je nou écht eens gaat doen wat je al zó lang wilt doen? Schrijf je dan snel in voor het RISE & SHINE traject.

Schermafbeelding 2021-12-30 om 11.28.41.png

ROLIEN'S  ERVARING

De coachopleiding afgerond, achthonderd ideeën in het hoofd om mijn eigen bedrijf op te starten en vervolgens geen notie hebben waar te starten. Het was letterlijk een warboel in mijn hoofd. Waar ik behoefte aan had was iemand die mij hielp mijn chaos te ordenen. Die met een helikopterview mijn hersenspinsels wist onder te brengen in behapbare brokken om mijn doel te bereiken. Bo heeft mij hier, op een hele natuurlijke wijze, mee geholpen. Zij wist mijn chaos te ordenen. Al pratend tijdens onze wandelingen vielen de puzzelstukjes op hun plek, aangevuld door het werkboek Sterk-als-Merk. Mijn doelgroep werd concreet en helder, mijn aanbod kreeg vorm. De wijze van profileren en het inzetten van diverse marketingkanalen werden besproken. Daarom was het voor mij ook vanzelfsprekend om Bo te vragen voor een Brandingshoot. Ik ben Bo dankbaar voor de inzichten en tips die ze heeft aangedragen, de rust en de ruimte die ik kreeg om mijn stappen te zetten binnen mijn proces, want het was een lang traject. Nu weet ik waar ik persoonlijk sta en ben ik klaar om mijn kwaliteiten en talenten in te zetten om vrouwen te helpen bij hun onzichtbare rouw in relatie tot hun (nog) onvervulde kinderwens. www.luisterkracht.com 

bottom of page