top of page

"ONCE YOU START BELIEVING IN YOURSELF,

MAGIC STARTS HAPPENING"

ONLINE ZETTEN ALS IK DIT ALS GROEP WIL STARTEN

In deze tijd van explosieve groei aan lichtwerkers, coaches, trainers en therapeuten wordt het steeds belangrijker om jezelf op authentieke wijze te profileren en presenteren. De exposure op social media groeit en daarmee groeit ook het belang om jezelf te onderscheiden met kwalitatief beeldmateriaal wat jouw verhaal vertelt en laat zien wat jij voor anderen kunt betekenen.

HERKEN JE DIT?

Je ziet steeds vaker dezelfde beelden van een Shutterstock en Unsplash terugkomen op de tijdlijn van je collega’s en voelt een grote behoefte om het anders te doen, om te kiezen kiezen voor the next level, jouw next level, voor eigenheid én professionaliteit. Dat kan nu met het Shine Traject. Een business traject waarin we jouw verhaal gaan vertalen naar beeldmateriaal passend bij jouw communicatie uitingen, zodat jij jouw off- én online zichtbaarheid kunt vergroten. Zodat jij door het consistent delen van authentieke beeldcontent gevonden wordt door jouw doelgroep, zodat jouw business groeit en jij met minder moeite méér resultaat behaalt.

 S H I N E  T R A J E C T

Image by ThisisEngineering RAEng

I N H O U D

Schermafbeelding 2021-08-06 om 10.56.59.png

Het Shine Traject is een traject wat je doet met een kleine groep van andere vrouwelijke ondernemers, soulpreneurs, lichtwerkers en creatieven die in het licht willen gaan staan.

Wat houdt het Shine traject in:

  • een maand voorbereiding waarin je jouw verhaal, jouw Visual en Branding Identity uitwerkt ondersteund door een krachtig werkboek

  • 1 halve dag training en verfijning in jouw Brand Identity & Brand Story

  • 1 halve dag fotografie

  • 15 beelden bewerkt en rechtenvrij

OPTIONEEL

  • 1 dag videografie - voor het opnemen van jouw eerste 3 vlogs.

Gaat jouw voorkeur uit naar een eigen Branding traject met een eigen Shoot, dan is dat uiteraard ook een mogelijkheid. Kijk dan even verder naar de mogelijkheden op de website of neem even contact met me op om te bespreken wat het beste past bij jouw behoefte.

P R A K T I S C H

YOU’VE GOT TO DO THE WORK

Het vraagt misschien wel wat lef,  maar dat is wat jouw missie van je vraagt! Ik help je over welke drempel dan ook zodat je voelt hoe bevrijdend het is om buiten je comfortzone te gaan. Ik laat je stralen en garandeer je dat je van deze dag gaat genieten, want dat is mij́n missie.

LOCATIE & TIJDEN
De sessies vinden plaats online, bij ons op kantoor of op een locatie naar wens. De tijden van de sessies worden in overleg ingepland. Daar waar mogelijk worden 2 sessies op 1 dag gecombineerd waardoor je vaak nog nét wat dieper in de materie kunt zakken.

 

INVESTERING

De kosten voor het traject inclusief 1 dag training en Branding Shoot € 975,- excl. Btw

De kosten voor het traject inclusief 1 dag training en Branding + Video Shoot € 1.475,- excl. Btw

Voor elk extra beeld: € 35,- excl. Btw

LET’S MAKE IT HAPPEN!
Voel jij aan alles dat dit voor jou het juiste moment is? Lijkt het je spannend maar ook superleuk?! Let's make it happen! Bel bij vragen gerust even met Bo, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Ik overleg graag met jou of dit het juiste moment voor je is en waar we jou precies naar de Next Level kunnen helpen.

bottom of page