top of page
Scherm­afbeelding 2023-04-12 om 21.10.07.png

SPARK RETREAT

Heb jij de laatste tijd het gevoel dat je als vlammetje bent uitgedoofd? Tijdens een SPARK RETREAT nemen we de tijd en ruimte om te kijken naar waar jij weer energie van krijgt, waar het weer gaat stromen en waar je van gaat stralen. There's no fire without a spark!.

Wil je graag een eerste indruk? Lees dan Evelien's ervaring. Zij ging je voor.

Scherm­afbeelding 2023-04-12 om 21.12.32.png

DOOR DE RETREAT BEN IK ECHT VAN DE STILTE GAAN HOUDEN.

"Voordat ik aan de retreat begon had ik heel erg de behoefte aan antwoorden. Ik was heel gestresst en op zoek naar een goede structuur in mijn leven, naar richting en handvatten in hoe dichter bij mijn gevoel kon komen en blijven. Ik vond het best spannend, maar het voelde ook als een krachtige beslissing dat ik dit mezelf gunde. Ik wilde juist niet in een groep, maar alle ruimte hebben voor mijn vragen, om eens dieper te kunnen kijken naar wat ik wil, zonder de verhalen en emoties van anderen mee te krijgen. 

 

INHOUD

De structuur van deze dagen vond ik heerlijk. Het was een ideale combinatie van in- en ontspanning waarin lichaam en geest geprikkeld werden. We begonnen de dag heel relaxed met lichte yoga en meditatie. Ik vond deze Miracle Mornings heerlijk! Het liefste zou ik dat elke ochtend zo doen. Prachtig om de zon te zien opkomen! De muziek en het wierookje waren ook heel sfeervol erbij. De hele ambiance klopte gewoon! Ik ben eigenlijk niet zo’n ochtendmens maar voelde wat het met me deed om tóch vroeg op te staan en de ochtend te beginnen met de vraag “Wat heb ik nodig?”, dat voelde als een heel krachtig begin van de ochtend. Gedurende de dag hebben we heel veel gelopen. Dat was best inspannend, maar een mooie combinatie met de ontspanning die ik ervaarde met de tijd voor mezelf. Zo was er voldoende ruimte om alle antwoorden, tips en tools uit de gesprekken te verwerken. Ook vond ik het fijn om gezond en regelmatig te eten, aan het einde van de dag lekker in de ligstoel met de zon op mijn gezicht, én dat we op tijd naar bed gingen. We hebben naar mijn persoonlijke ontwikkeling gekeken, naar relaties, naar het verbinden met mijn gevoel, en we hebben het over mijn bedrijf gehad, wat de mogelijkheden zijn. Dat waren mooie inspiratiesessies! Ik vond de vragen en opdrachten tijdens de wandeling heel fijn, ook dat we daar na het eten in een sessie nog even op terug kwamen, dat voelde heel erg in balans. Door de retreat ben ik echt van de stilte gaan houden. Het bracht mooie inzichten naar boven.

BO ALS COACH

Bo daagt je uit, prikkelt en stretcht je om net een stap verder te zetten en geeft je daarin ook weer alle ruimte. Ik vind Bo en hele fijne en prettige coach, heel zorgzaam en intuïtief waardoor ze precies aanvoelt wat iemand nodig heeft. 

RESULTAAT

Ik voel nu veel meer ontspanning en vooral ook meer focus, ook in mijn werk door de planning waar we naar gekeken hebben. De tools geven me heel veel houvast. Door meer rust en me-time te ervaren, heb ik gevoeld dat ik het nodig heb, wat het me brengt, en daardoor is de behoefte sterker om te zorgen dat ik mezelf dit gun. Ik voel me nu veel bewuster, door de hele dag heen. Dat voelde ik eerst nooit. Dat brengt me echt heel veel."

Liefs, Eef

bottom of page