Image by Azrul Aziz

"SINGLE IS A WORD THAT DESCRIBES A PERSON WHO IS STRONG ENOUGH TO LIVE AND ENJOY LIFE WITHOUT DEPENDING ON 0THERS."

W I N T E R  S I N G E L  W A L K

Als single is het op dit moment bést een uitdaging om te daten! De café's zijn gesloten en evenementen worden aan de lopende band geannuleerd door de huidige situatie. Tijd om het eens wat creatiever aan te pakken met de WINTER SINGEL WALK, een wandelspeeddate in de heerlijke buitenlucht.

WAT GAAN WE DOEN?

Zondag 14 februari organiseren we een sfeervolle speeddate wandeling langs de prachtige Singel in Utrecht. Als Cupid zijn pijlen op deze Valentijnsdag niet raak weet te schieten dan weten wij het ook niet meer ;). De wandeling wordt georganiseerd voor singles uit heel Nederland, in de leeftijd 25-39 en 40-59 jaar. Tijdens de wandeling zijn er verschillende ‘wissels’ zodat je de gelegenheid krijgt om meerdere singles te ontmoeten. Bij elke wissel krijg je nieuwe vragen die gegarandeerd leuke gespreksstof geven 😉. Aan het einde van de wandeling kun je kijken met wie je graag nog een vervolgdate zou willen plannen. Dat kan meteen ná de wandeling - als jullie dat beiden graag willen - óf je kunt daarvoor een nieuwe afspraak maken. Er is na de wandeling voldoende ruimte om nog even de telefoonnummers uit te wisselen.

Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.16.12.
S C H R I J F  J E  N U  I N !

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Singel? Reserveer dan jouw plekje voor deze mooie 2 uur durende wandeling, waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk ‘speeddaten' en goede gesprekken met andere bijzondere singles (volgens de RIVM voorschriften). Deelname bedraagt slechts € 25,- inclusief een heerlijk warm drankje to go. Interesse? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in, dan reserveren we een plekje voor je (vol = vol).

Wil je graag met meerdere vriend(inn)en aanmelden, stuur dan ieder individueel het formulier in.

Image by Nathan Dumlao
A L G E M E N E  I N F O

Eén week voor aanvang ontvang je nog een informatiemailtje van ons met leuke tips hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. Het belooft erg gezellig te worden!

Weet je nog andere leuke singles die in deze tijd er nodig uit moeten? Die kunnen genieten van een wandeling als deze, zou je ze dan vrijblijvend willen uitnodigen? Samen maken we dit speeddate wandelevent tot een feestje. The More the Merrier.

Mocht je het overigens leuk vinden om een origineel, kort & krachtig voorstelfilmpje in te sturen wat we voor je kunnen delen op onze social pages, dan ben je van HARTE welkom om iets leuks in te sturen. Het zou zomaar eens terecht kunnen komen bij the man or woman of your dreams ;). Mocht je hiervoor tips willen ontvangen, laat het me gerust even weten. Ik help je daar heel graag bij als ware Cupido!!

Zet je de datum alvast met goudstift in je agenda ;)? Hebben we iets moois om naar uit te kijken voor 2021! Let’s make it happen!

En wil je op de hoogte blijven van leuke events in de toekomst? Volg ons dan op Instagram via @cupidnederland of klik op de button.

  • Instagram
Image by Glen Carrie
V R A G E N  &  V O O R W A A R D E N

MET HOEVEEL VERSCHILLENDE PERSONEN ZAL IK TIJDENS DE WANDELING SPEEDDATEN?

We verwachten dat je met 4 à 5 singles gaat wandelen. De groep zelf zal groter zijn, dus mocht jij er na jouw speeddates nog een leuke wandeling aan willen plakken, dan kan dat natuurlijk altijd ;).

IS HET ALLEEN VOOR UTRECHTERS?

Nee natuurlijk niet! Als jij bereid bent om voor de liefde te reizen, dan ben je van harte welkom!

IS HET ALLEEN VOOR HETERO'S?

Deze wandeling op 14 februari 2021 organiseren we inderdaad voor hetero's maar wellicht dat we binnenkort ook andere dates gaan organiseren.

ORGANISEREN JULLIE OOK IETS VOOR STUDENTEN?

We organiseren binnenkort ook een leuke speeddate wandeling voor studenten in de leeftijd 20-25jaar. Heb je daarin interesse, laat het ons alvast even weten, dan houden we je op de hoogte.

WAT ALS VANWEGE CORONA OF EEN STORM DE WINTER SINGEL WALK NIET DOOR KAN GAAN?

Het is natuurlijk wel een Winter Walk maar mocht het nou gaan stormen, dan verzetten we de wandeling naar zondag 14 maart 2021.

WAT ALS IK EEN RELATIE HEB ROND DIE TIJD, KRIJG IK DAN EEN RESTITUTIE? 

Restitutie op het bedrag is niet mogelijk. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan wanneer je dit uiterlijk 2 weken van tevoren aangeeft.

Heb je nog andere vragen? Laat het ons even weten, dan vullen we het lijstje graag aan.

HYDRA

01/19 - 01/23

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

$550

SANTORINI

01/19 - 01/23

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

$399

MYKONOS

01/19 - 01/23

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

$499

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF VOOR DE LEUKSTE NIEUWTJES EN TIPS

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube