Image by Priscilla Du Preez

"THE YOURNEY TOGETHER

BEGINS WITH A

SINGLE STEP."

S I N G L E S  W A L K  E I N D H O V E N

Als single is het op dit moment bést een uitdaging om te daten! De café's zijn gesloten en evenementen worden aan de lopende band geannuleerd door de huidige situatie. Tijd om het eens wat creatiever aan te pakken met de SINGLES WALK EINDHOVEN, een wandelspeeddate in de heerlijke buitenlucht.

WAT GAAN WE DOEN?

Zondag 14 februari organiseren we de eerste sfeervolle wandelspeeddate in Nederland, door het prachtige stadspark van Eindhoven. Als Cupid zijn pijlen op deze Valentijnsdag niet raak weet te schieten ;). De wandeling wordt georganiseerd voor Happy Singles uit heel Nederland, in de leeftijd 19-26, 25-39 en 40-59 jaar. Tijdens de wandeling zijn er verschillende ‘wissels’ zodat je de gelegenheid krijgt om meerdere singles te ontmoeten. Ook krijg je erg leuke vragen mee, die gegarandeerd zorgen voor voldoende gespreksstof 😉.

 

DE ROUTE

De wandeling biedt mooi plaatjes door vele prachtige vijvers en beelden, over uitgestrekte weides en velden. Naast authentieke bezienswaardigheden als de Genneper Watermolen biedt dit plekje ook romantische doorkijkjes, bankjes en bruggetjes waar de Dommel onder je door stroomt. Halverwege de wandeling is er een gezellig moment voor een warm drankje wat je de gelegenheid geeft om te kletsen met wie je wil. We eindigen de wandelspeeddate uitkijkend over een mooie vijver. Hier kun je kijken met wie je graag nog een vervolgdate zou willen plannen. Dat kan meteen ná de wandeling - als jullie dat beiden graag willen - óf je kunt daarvoor een nieuwe afspraak maken samen. Er is voldoende ruimte om nog even de telefoonnummers uit te wisselen.

A G E N D A  F E B R U A R I

  • DAMES 25-39: VAN 14:00-16:00

  • HEREN 25-39: VAN 14:00-16:00

  • DAMES 40-59: VAN 16:00-18:00

  • HEREN 40-59: VAN 16:00-18:00

   

  DEELNAME € 25,- INCL. DRANKJE

  • DAMES 19-26: VAN 14:00-16:00

  • HEREN 19-26: VAN 14:00-16:00

  • DAMES 55-69: VAN 16:00-18:00

  • HEREN 55-69: VAN 16:00-18:00

  DEELNAME € 25,- INCL. DRANKJE

  • DAMES 25-39: VAN 14:00-16:00

  • HEREN 25-39: VAN 14:00-16:00

  • DAMES 40-59: VAN 16:00-18:00

  • HEREN 40-59: VAN 16:00-18:00

   

  • DEELNAME € 25,- INCL. DRANKJE

I N S C H R I J V E N

Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Singel? Reserveer dan jouw plekje voor deze sfeervolle 2 uur durende wandeling, waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk ‘speeddaten' en goede gesprekken met andere bijzondere singles (volgens de RIVM voorschriften). Deelname bedraagt slechts € 25,- inclusief een heerlijk warm drankje. Interesse? Stuur dan onderstaand contactformulier in, dan hebben we alle benodigde gegevens compleet. We reserveren dan graag een plekje voor je (vol = vol). Wil je graag met meerdere vriend(inn)en aanmelden, stuur dan ieder individueel het formulier in.

Image by Nathan Dumlao
A L G E M E N E  I N F O

Eén week voor aanvang ontvang je nog een informatiemailtje van ons met leuke tips hoe jij je optimaal kunt voorbereiden. Het belooft erg gezellig te worden!

Weet je nog andere leuke singles die in deze tijd er nodig uit moeten? Die kunnen genieten van een wandeling als deze, zou je ze dan vrijblijvend willen uitnodigen? Samen maken we dit speeddate wandelevent tot een feestje. The More the Merrier.

​​

Zet je de datum alvast met goudstift in je agenda ;)? Hebben we iets moois om naar uit te kijken! Let’s make it happen!

En wil je op de hoogte blijven van originele datingevents in de toekomst? Volg ons dan op Instagram via @cupidnederland of klik op de button.

 • Instagram
Image by Glen Carrie
V R A G E N  &  V O O R W A A R D E N

MET HOEVEEL VERSCHILLENDE PERSONEN ZAL IK TIJDENS DE WANDELING SPEEDDATEN?

We verwachten dat je met 5 à 8 singles gaat wandelen, afhankelijk van de groepsgrootte. De groep zelf zal groter zijn, dus mocht jij er na jouw speeddates nog een leuke wandeling aan willen plakken, dan kan dat natuurlijk altijd ;).

KAN IK VOORKEUREN DOORGEVEN MET WIE IK GRAAG ZOU WORDEN GEMATCHT?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Vooral ook omdat we je de gelegenheid willen geven om zélf de keuze te maken wie er bij je past. Daarom ga je ook met verschillende singles wandelen, om te kijken van wie je hart wat sneller gaat kloppen.....

IS HET ALLEEN VOOR UTRECHTERS?

Nee natuurlijk niet! Als jij bereid bent om voor de liefde te reizen, dan ben je van harte welkom!

IS HET ALLEEN VOOR HETERO'S?

Deze wandeling op 14 februari 2021 organiseren we inderdaad voor hetero's maar wellicht dat we binnenkort ook andere dates gaan organiseren.

ORGANISEREN JULLIE OOK IETS VOOR STUDENTEN?

We organiseren binnenkort ook een leuke WINTER SINGEL WALK voor single studenten in de leeftijd 19-26jaar. Heb je daarin interesse, laat het ons alvast even weten middels een e-mail, dan houden we je op de hoogte.

WAT ALS HET DEZE DAG NOU SLECHT WEER IS?

Het is natuurlijk wel een Winter Singel Walk maar mocht het nou gaan stormen (code oranje of rood), dan verzetten we de wandeling naar een ander moment. Voor alles minder dan dat halen we de regenlaarzen uit de kast en neem je een paraplu mee ;).

WAT ALS IK EEN RELATIE HEB ROND DIE TIJD, KRIJG IK DAN EEN RESTITUTIE? 

Restitutie op het bedrag is niet mogelijk. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan wanneer je dit uiterlijk 2 weken van tevoren aangeeft.

Heb je nog andere vragen? Laat het ons even weten, dan vullen we het lijstje graag aan.

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • YouTube