GENERATIE SHOOT

De Generatie Shoot is een bijzondere en creatieve manier van het vastleggen van de genetische overeenkomsten & verschillen binnen de generaties, waarbij het vooral gaat om het familiedocument wat je samen maakt én de herinnering aan dit bijzondere moment met elkaar. Het is een origineel geschenk van bijvoorbeeld oma op dochter op kleindochter, van kleinzoon op vader op opa, of van ouder(s) met meerdere kinderen samen! 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Na ontvangst in onze fotostudio in Utrecht maken we eerst even nader kennis met elkaar onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee en iets lekkers. Zo hebben jullie alle tijd om voor aanvang van de shoot te ontspannen en leer ik meteen jullie (karakters) wat beter kennen. Vooraf wordt een naturelle (basis)visagie aangebracht waarin ik jullie qua look zo dicht mogelijk bij elkaar breng. Nadat we een definitieve kledingkeuze hebben gemaakt en de puntjes op de 'i' zijn gezet, mogen jullie één voor één voor de camera. In principe maken we foto's waarbij jullie recht in de camera kijken (lachend). Hebben jullie specifieke wensen qua looks, of gaat jullie voorkeur uit naar foto's 'en profiel', dan kunnen jullie dit vooraf aan me doorgeven. Alles is bespreekbaar.

AMANDA'S ERVARING

“Onlangs hebben mijn moeder, mijn dochter en ik een Generatie Shoot bij Bo gehad. Bo fotografeerde mijn moeder, mijn dochter en mijzelf en bewerkte de foto’s vervolgens zo, dat onze gezichten ‘aan elkaar aansluiten’. Ik ben zo blij en dankbaar dat die mooie, dierbare foto’s van ons zijn genomen. Mijn moeder was destijds ernstig ziek en is inmiddels overleden. Vóór de shoot heb ik Bo hierover verteld en zij heeft ervoor gezorgd dat ik nog steeds met warme gevoelens terugdenk aan de shoot. De fijne ontvangst, de aandacht en ruime tijd die ze voor ons nam, ik vind het geweldig. Ik kan maar niet de juiste woorden vinden om te omschrijven hoe ongelofelijk blij ik ben met de foto’s en de herinneringen. Ik vond ze al erg mooi maar nu zijn ze helemaal waardevol. De foto’s zijn een zeer dierbare, tastbare herinnering aan mijn moeder. Dat ik op mijn moeder lijk wist ik wel, maar het is vooral ook geweldig te zien hoe mijn moeder en dochter op elkaar lijken, zó dat ze bijna één gezicht zijn. Bo, met terugwerkende kracht, nogmaals heel veel dank! 💋❤️”

 

B O E K I N G  V A N A F  2  P E R S O N E N

Een Generatie Shoot kun je al boeken vanaf 2 personen (duoshoot). Er is verder geen max. aan het aantal familieleden waarmee je kunt shooten. Wel kan het handig zijn bij een grote(re) groep om bijvoorbeeld 2 data in te plannen ivm de beschikbaarheid van iedereen. Wil je liever dat ik bij jullie langs kom omdat het (ivm leeftijd of gezondheid) wat moeilijker is voor iemand om naar de studio te komen? Laat het me gerust weten. Ik denk graag met jullie mee. Klik HIER voor meer (praktische) informatie en de tarieven. Wil je een datum reserveren of heb je nog vragen? Maak dan svp gebruik van het contactformulier of bel me op onderstaand telefoonnummer.