PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat leuk dat jullie interesse hebben in een Generatie Shoot. Onderstaand vind je nog wat praktische info en de tarieven.

VISAGIE

Kiezen jullie voor een naturelle (basis)visagie, dan kom je zonder make-up (wel met een dagcrème) naar de studio waar we de visagie aanbrengen. Mocht je het minder prettig vinden om zonder make-up over straat te gaan dan is er natuurlijk altijd de optie om mét make-up te komen. We kijken dan vóór aanvang van de shoot waar de visagie nog wat aangezet mag worden. Hebben jullie specifieke wensen qua looks, dan kunnen jullie deze vooraf aan me doorgeven.

KLEDINGSTYLING

Qua kleding geeft het een fris effect wanneer jullie allen iets wits aantrekken, bij voorkeur effen zonder motief, merknaam of logo's. Wat ook mooi kan zijn is dat jullie hetzelfde dragen, wat veel rust geeft in de uiteindelijke beeldcombinatie. Dit uiteraard alleen wanneer dit past qua looks en maat. Ook hier is alles mogelijk dus geef gerust aan wanneer er specieke wensen zijn dan kunnen we samen zorgen voor een optimale voorbereiding.

ACHTERGROND

In principe shooten we met een donkere achtergrond. Hebben jullie een voorkeur voor een lichte achtergrond óf een achtergrond in een specifieke kleur, dan kun je dit tot 2 weken van tevoren doorgeven. In principe kan elke kleur achtergrond besteld worden (kleursamples zijn evt. in de studio aanwezig).

EN PROFIEL

Willen jullie ook graag een combinatiefoto 'en profiel', dan kunnen hier extra beelden voor worden gemaakt. Houdt hiervoor svp rekening met een half uur extra tijd per persoon.

BEELDBEWERKING
Na de shoot vindt de beeldselectie- én bewerking in de studio plaats. Als eerste selecteer ik de beelden die het beste bij elkaar passen, waarna deze individuele beelden bewerkt worden. Na akkoord worden deze beelden samengebracht tot het gewenste eindresultaat. Hierin zijn diverse opties mogelijk qua positie, uitsnijding, kleurbewerking (kleur of zw/w), korrel enzovoorts. De beelden binnen 1 à 2 weken aangeleverd (digitaal, in hoge + lagere resolutie). Vinden jullie het een bijzonder moment om voor het eindresultaat (de onthulling!) naar de studio te komen, dan zijn jullie uiteraard van harte welkom.

 

CAMERAVREES?

Heeft een van de familieleden misschien wat cameravrees? Wees dan gerust! Ik schijn mensen van straalangst naar straalkracht te kunnen helpen ;).

ANKE'S ERVARING

“5 Jaar geleden ben ik gescheiden en wilde ik mijn nieuwe zelf, als bevestiging vastleggen op beeld. Hiervoor had ik een shoot geboekt bij Bo wat me enorm geholpen heeft daarin. Nu werd ik bij een nieuw bezoekje aan haar website getriggerd door het hoofdstukje “generatie shoot". Meteen heb ik gemaild! Bo herkende mijn naam en belde me meteen terug, ze wist het allemaal nog precies (dan werk je wel met hart en ziel ;) ). Mijn moeder en onze dochter waren eenvoudig te porren, al had ik ze weinig verteld. We hadden een afspraak om 13.00 uur dus zouden we eerst lekker met elkaar gaan lunchen. Dit zonder make- up…wat een leuke uitdaging was dat, want Bo ging voor ons de visagie verzorgen, dit met eenzelfde intensiteit voor ons alle drie. We waren wel zenuwachtig omdat het stilstaan voor de camera en het lachen “op commando”, op twee meter afstand van de lens, voor ons niet alledaags is. 

We vonden er van alles van! Bo bleef rustig en bewoog alle kanten op die nodig waren om ons gerust te stellen. Zij weet natuurlijk ook hoe moeilijk het loslaten voor de camera is én hoe de uiteindelijke beelden er na bewerking uitzien. En dat is meer dan gebleken. Ik ben zo gelukkig met de prachtige foto’s van deze hele gezellige dag die ik koester. Mocht onze dochter ook een dochter krijgen, dan gaan we zeker weer. Dit momentum en het besef van alle overeenkomsten geeft mij een warm gevoel. Ik kom de harde randjes tegen in de gezichten van ons allemaal. Daardoor besef ik waaraan ik nog wil werken qua persoonlijkheid. Het schieten van deze shoot is zoveel meer dan alleen een mooi plaatje. Dank je wel Bo, voor alles.

 

TARIEVEN

Een Generatie Shoot kun je al organiseren vanaf 2 personen (duoshoot). Er is verder geen max. aan het aantal familieleden waarmee je kunt shooten. Wel kan het handig zijn bij een grote(re) groep om bijvoorbeeld 2 data in te plannen ivm de beschikbaarheid van iedereen die op de foto gaat.

Per persoon gaan we gemiddeld uit van 2 uur werk ingedeeld als volgt:
- 1 uur voor de (basis)visagie, styling en fotografie
- 1 uur voor de beeldselectie en nabewerking van het beeldmateriaal (1 individuele foto + 1 beeldcombinatie naar wens). 
Het tarief per persoon bedraagt € 200,- incl. Btw, inclusief 2 bewerkte beelden, digitaal aangeleverd in groot (tiff) en klein (jpeg) formaat.

EXTRA OPTIES
Voor elke individuele foto extra wordt € 15,- incl. Btw per bewerkt beeld berekend.
Voor elke beeldcombinatie extra wordt € 40,- incl. Btw per bewerkt beeld berekend.

Voor de optie 'en profiel' wordt per persoon € 50,- incl. Btw berekend + de kosten voor de gewenste beeldcombinatie(s).

VOORBEELD
Bij 3 personen is de shootduur 3 uur, worden er 3 individuele beelden gemaakt + 3 beeldcombinaties bijvoorbeeld:

- 1 van de jongste generatie met de middelste

- 1 van de middelste generatie met de oudste

- 1 van de jongste generatie met oudste) enzovoorts.

Het tarief voor 3 personen is € 600,- incl. Btw
 

VERZETTEN OF ANNULEREN

Het factuurbedrag dient uiterlijk 1 week voor aanvang van de shoot voldaan te worden. Het verzetten of annuleren van de shoot kan kosteloos tot 1 week voor de boekingsdatum. Daarna brengen we tot 1 dag voor boekingsdatum 20% in rekening. Op de dag zelf brengen we 50% in rekening.


​Kan ik iets voor jullie betekenen of ontvangen jullie graag een offerte? Maak dan gebruik van het contactformulier of mail me even. Ik hoor graag.