top of page
HERINNERREIS

in herinnering aan

HERINNERREIS

Wanneer je een dierbare verloren bent wordt het gemis je soms teveel. Thuiskomen bij Jezelf klinkt als een verre reis wanneer je in dit proces het contact met jezelf verloren bent. Diep van binnen voel je het verlangen om stil te staan, om jezelf te ont-moeten. Om te kijken waar je staat en wat je nodig hebt. Je weet dat nú de enige reis voor jou, de reis naar binnen is, want hier zul je de rust, verdieping, de kracht en alle antwoorden vinden die jou weer verder brengen op jouw eigen, unieke pad. Hoe fijn is het dan om je in alle stilte terug te kunnen trekken tijdens een 4- of 5-daagse Herinnerreis op Vlieland of in Epen (L)? Een bijzondere stilteretraite waar je de kracht van de natuur ervaart, waar jouw emoties de ruimte krijgen, waar je je begrepen voelt, waar je een schouder en een luisterend oor vindt, aandacht en intensieve begeleiding in jouw proces.

EVEN LOS VAN ALLES

Bij Cocoon weten we hoe belangrijk een veilige omgeving voor je is, waar alles mag zijn. Waar je rust vindt om alles eens even los te laten, om je te verbinden met jezelf, om te verwerken en te sterken, te delen en te helen. We bieden een zeer afwisselend programma waar we veel aandacht schenken aan mentale coaching, ontspanning en inspanning. Ervaar wat de kracht van dit eiland voor je kan doen tijdens de diverse Yoga sessies, de meditaties, de ademhalingsoefeningen, stiltewandelingen en het lichaamswerk. Ook werken we aan een sterk(er) fundament met gezonde en (h)eerlijke voeding en krachttraining. Tenslotte neem je krachtige beslissingen met een krachtig lichaam. Om de geest te prikkelen zullen we tijd nemen voor creatieve werkvormen zoals muziek en dans en zullen we ons onderdompelen in de natuur en haar vele elementen, genietend van bijzondere sunrises en sunsets. Uiteraard is er deze dagen ook voldoende me-time, zodat jij je kunt terug trekken wanneer je die behoefte voelt.

HERINNERINGSBOEK

Tijdens deze 4- of 5-daagse stilteretraite zullen we een reis maken langs de vier seizoenen winter, herfst, lente en zomer. We zullen een eerste begin maken met jouw eigen, unieke Herinneringsboek waarin je op een creatieve manier ruimte geeft aan mooie herinneringen aan jouw dierbare, bijzondere verhalen, anekdotes en meer. Een mooi levensdocument van jouw dierbare, waar je eenmaal thuis op jouw eigen manier en tempo mee verder kunt. Je zult je na deze 4 dagen lichter en sterker voelen. Eenmaal thuis kun je verder met de oefeningen en tools om vanaf nu in verbinding met jezelf te blíjven.

EXCLUSIEF VOOR FAMILIES EN/OF VRIENDEN

Bo organiseert deze reis naast 1:1, óók als exclusieve retreat voor families en/of vrienden die een onverwacht verlies hebben te dragen. Het is een bijzonder fijne manier om deze ruimte te kunnen nemen voor het verdriet, om het samen te kunnen verwerken. Deze reis kan op Vlieland of in Epen (L) worden georganiseerd maar natuurlijk ook op een (evt. eigen) locatie naar wens (data en opties worden bij aanvraag besproken).

STRANDHOTEL SEEDUYN - VLIELAND

Het Spa en Strandhotel Seeduyn is direct aan het strand gelegen, ideaal voor onze yoga (ochtend)sessies. Hier kun je genieten van prachtige vergezichten en wandelpaden, het geruis van het gras en de frisse wind van de golven. Je verblijft in een prachtige 1of 2-persoonskamer met luxe badkamer en eigen balkon. We zullen samen onze maaltijden nuttigen en bijzondere oefeningen en opstellingen doen. Het hotel biedt naast haar geweldige ligging aan zee, ook een luxe Spa met o.a. een sauna, een verwarmd (binnen) zwembad en een beautysalon voor heerlijke massages of gezichtsbehandelingen, voor als je jezelf wat extra wil verwennen.

TARIEVEN

De programmakosten bedragen € 2.000,- p.p. bij 4 dagen en en € 2.500,- p.p. bij 5 dagen intensieve 1:1 begeleiding. Dat is inclusief het werkboek, alle reis- en verblijfskosten voor Bo, exclusief jouw eigen hotel- en verblijfskosten, op te vragen bij Hotel Seeduyn. Bijkomende kosten zijn eventuele Spa behandelingen, de toeristenbelasting en je eigen boottocht (zie Rederij Doeksen).

Voor meer praktische info en mogelijkheden, klik hier.

Denk jij dat de Herinnerreis op het juiste moment komt voor jou? Neem dan snel contact met me op om jouw plekje te reserveren.

HOTEL INKELSHOES - EPEN

Nergens voelt het zo warm als in het gastvrije Hotel Inkelshoes in Epen. Dit hotel wordt erg gewaardeerd door de ouderen en dát maakt dat het hotel een serene rust heeft die erg passend is voor een innerlijke reis. Voor deze retreat krijg je een kamer aan het grote balkon uitkijkend over de prachtige bergen en velden, waar we onze Miracle Mornings starten met lichaamswerk, lichte yoga en meditaties/visualisaties. Deze omgeving biedt de mooiste wandelingen langs Via Gulia en zorgt dat het ook ín jou weer gaat stromen. Je verblijft in een prachtige 2-persoonskamer met luxe badkamer. We zullen samen onze maaltijden nuttigen en bijzondere oefeningen en opstellingen doen.

TARIEVEN

De programmakosten bedragen € 1.750,- p.p. bij 4 dagen en en € 2.000,- p.p. bij 5 dagen intensieve 1:1 begeleiding. Dat is inclusief het werkboek, alle reis- en verblijfskosten voor Bo, exclusief jouw eigen hotel- en verblijfskosten, op te vragen bij Hotel Inkelshoes. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting.

Voor meer praktische info en mogelijkheden, klik hier.

Denk jij dat de Herinnerreis op het juiste moment komt voor jou? Neem dan snel contact met me op om jouw plekje te reserveren.

SELFCARE

De Herinnerreis wordt verzorgd onder de liefdevolle begeleiding van lifecoach, yoga- en meditatiedocent en selfcare expert Bo Vrinten. Zij heeft zelf door de jaren heen verschillende verliezen te verwerken gehad en begeleidt nu anderen in hun verlies- of rouwproces. Meer over Bo >

 

Bo vertelt: "Jarenlang probeerde ik om mijn verlies en de rouw een plekje te geven maar dat was niet makkelijk in het hectische leven van alledag. "Het heeft gewoon tijd nodig" kreeg ik terug uit mijn omgeving, maar er bleef een onzekerheid achter die ik niet kende van mezelf. Even dacht ik dat ik in een depressie of een burn-out zat, niet wetende dat rouw bijna dezelfde symptomen geeft als een echte depressie. Steeds weer kreeg ik kleine signalen dat er îets van binnen gezien wilde worden. Ik ging op reis, naar binnen. Échte stilte was wat ik nodig had om me weer te kunnen verbinden met mezelf. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleidingen en verschillende retraites geleerd en ondervonden dat Selfcare essentieel is, om te kunnen verwerken, en te helen. Ik voel me krachtiger als ooit en help je graag als Riseleider op jouw pad."

"As you start to walk on the way, the road will appear" - Rumi

MIJN VERHAAL
andressa-voltolini-202193.jpg
bottom of page