I N S P I R A T I E  S E S S I E

Zie jij even door de bomen het bos niet meer? Ben je vergeten wat jou drijft, wat jouw talenten zijn, waar je kwaliteiten liggen en/of waar je warm van wordt? Vraagt het jou steeds meer energie als je hierover nadenkt? Kun jij wel wat richting en een Boost in je leven gebruiken? Boek dan een 1:1 inspiratiesessie voor meer helderheid en focus. Als intuïtief life & business coach zie ik het als mijn missie om daaraan bij te dragen. Zo begeleid ik bijvoorbeeld:

 

  • mensen die vast zitten, geen gevoel van richting of vooruitzicht hebben, die op een kruispunt staan en meer helderheid willen over hun Purpose in Life.

  • mensen die iets anders willen in hun werk, maar absoluut geen idee hebben van wat er nu bij hen past of hoe ze stappen in die richting kunnen nemen, óf die de sprong niet durven te nemen om voor datgene te gaan wat ze (deep down) al zó lang willen. 

  • young adults, mensen die een tussenjaar hebben genomen óf net afgestudeerd zijn en geen idee hebben what's next.

Tijdens ons gesprek komen we tot de kern, en voel je weer de connectie met jouw innerlijke bron, daar waar het stroomt. Je bent wel gewaarschuwd! Na deze sessie ben je helemaal in de Flow en sta je helemaal aan, dus zorg dat je alle tijd en ruimte hebt voor jezelf om hierna aan de slag te gaan met datgene waar jouw hart van overloopt. Voel jij een 'JA', gun jezelf dan een inspiratiesessie en ervaar wat het voor je kan doen.

 

Deze investering in jezelf is:

- voor een sessie van 1 uur: € 75,- voor young adults / € 150,- voor volwassenen excl. koffie/thee to go (op locatie) en excl. Btw (bij bedrijven).

- voor een sessie van 2 uur: € 150,- voor young adults / € 250,- voor volwassenen excl. koffie/thee to go (op locatie) en excl. Btw (bij bedrijven).

Woman After Workout
J O S I E'S  E R V A R I N G (21JR)

"Ik zat in een periode met veel onzekerheden, twijfels en druk die ik op mezelf legde. Het is wel bekend dat na het afronden van een studie je een beetje verloren kan voelen. Zo voel ik me ook. In het gesprek kwam voornamelijk naar voren dat ik mijn passies weer moet oppakken, maar ook mezelf ruimte moet geven. Momenteel zit werk ik op een plek die enorm veel energie vreet in plaats van geeft. Uit angst blijf ik op deze plek. Echter kwamen we tot de conclusie dat het loslaten van deze plek zorgde voor een enorme opluchting. Die maakte wel impact.

 

Ook was ik enorm in een tweestrijd over de richting die ik moest kiezen voor een serieuze baan in de creatieve industrie. Door de juiste vragen te stellen, mijn kwaliteiten op een rij te zetten en elementen af te spreken, konden we tot een antwoord komen. Misschien voelde ik dit stiekem al wel diep vanbinnen, maar door de chaos in mijn hoofd kon ik niet meer luisteren naar mijn intuïtie. Daarom is deze sessie zo waardevol geweest om alles even te structureren. Het is prettig om met iemand hierover te sparren die met een andere blik kijkt naar mij.

 

Het idee om mijn passie voor kunst op te pakken zorgde voor een lach op mijn gezicht en weer zin om geïnspireerd te worden, heerlijk! Bo heeft me een aantal hele goede handvatten gegeven om mijn glas weer te vullen met positieve energie, zodat ik die kan gebruiken mijn volgende stap te zetten.

 

Al met al een mooie eyeopener die me weer heeft wakker geschud!"

T R A J E C T

Voel je de behoefte om jezelf wat méér ruimte te geven, dan kun je ook kiezen voor het I AM PROGRAM, een empowerment program gericht op zelfleiderschap, een beter zelfbeeld en méér zelfvertrouwen. Ik bied de mogelijkheid voor online of 'live' sessies, bij mij in de praktijk in Utrecht óf in de vorm van wandelsessies (bv. bij Amelisweerd te Bunnik of in de Voorveldse Polder). Laat me vooral ook weten als je specifieke wensen hebt. Ik denk graag met je mee.

I M P R O V E M E N T  B E G I N S  W I T H  "I"

S P A R K

Josie wist niet meer wat ze leuk vond, wat ze nou eigenlijk kon en wilde, en waar ze voor wilde gaan. De sessie ging alle kanten uit en ik heb zelden zoveel sheets geschetst als toen denk ik, maar aan het einde van de sessie hadden we ‘m helder.

 

YOU CANN'T START A FIRE WITHOUT A SPARK

Ze was gestopt met die dingen waar het in haar hart van gaat stromen (zoals musea bezoeken) en had gekozen voor het ‘comfort’ van een baantje in de horeca. Maar haar missie om mensen middels kunst te verbinden, liet zich de mond niet snoeren, en kwam tijdens de sessie naar boven. Erover pratend voelde ze ineens weer dat vlammetje branden, en werd helder wat ze te doen had, waar ze de focus op moest leggen.

HET STROOMDE

Vier weken later spreek ik bij haar in, hoe het met ‘r gaat en waar ze staat. En meteen stuurde ze een berichtje terug van 9 minuten, helemaal vol van waar ze allemaal mee bezig was, welke gave sollicitatiegesprekken ze had, en hoe het op creatief vlak stroomde. Haar baantje bij het koffietentje had ze opgezegd, een moeilijk besluit, maar daarmee maakte ze de ruimte die nodig was om te kiezen voor dat wat ze écht graag wil in dit leven!! Ze excuseerde zich op het einde van haar voiceappje voor de lengte van de opname, maar ze had me geen gelukkiger mens kunnen maken!!

MOED

Wat wil jij graag en welke stappen heb je dan te nemen? Het vraagt soms om moedige keuzes, maar deze eenmaal genomen, je doel steeds beter in het zicht, voel je die power, alsof je de hele wereld aankunt.

 

Wil jij ook graag meer duidelijkheid over jouw next step? Plan dan ook even een inspiratiesessie. Ik help je graag.