L I F E C O A C H I N G

ZELFVERTROUWEN. Hoe fijn is het als je dit van nature hebt! Je voelt je sterk verbonden, hebt helderheid over je pad, neemt de stappen die je wilt en voelt je vrij. Je straalt! Niet voor iedereen een vanzelfsprekend iets. Zelfvertrouwen komt uit een diepere verbinding met jezelf. Dit vraagt jou jezelf te geven wat je nodig hebt. Maar wat als je even niet weet wat je nodig hebt? Wat als je helderheid mist, als je je stuurloos voelt, onzeker en dit je tegenhoudt in het nemen van een volgende stap in jouw leven, laat staan jezelf zichtbaar maken met datgene waarvoor je eigenlijk heel graag zou willen gaan? Dan kan het fijn zijn als er iemand naast je loopt op je pad, om je inzicht, helderheid en focus te geven, om je te helpen relativeren én je te motiveren tot empowerment en zelfleiderschap.

I M P R O V E M E N T  B E G I N S  W I T H  "I"

H E R K E N  J E  D I T ?

  • Eigenlijk ben je vooral aan het rennen om maar niet te voelen. Je weet niet waar je met je gevoelens naartoe moet en loopt al langer met een dikke keel vol emotie rond. Je ziet het (even of misschien al wel wat langer) niet meer zitten. Je voelt je leeg en doelloos, alsof je in een burnout/depressie zit. Je glas is eerder half leeg dan half vol. Zo herken je jezelf niet. Je bent erg onrustig en druk in je hoofd. Je slaapt slecht(er) en ook overdag kun je geen rust vinden. Je hebt moeite met keuzes maken en mist structuur in je dagen.

  • Je hebt de laatste tijd slecht voor jezelf gezorgd. Je kiest steeds vaker voor de verkeerde voeding, en gunt jezelf te weinig in- en ontspanning. Je voelt je futloos, draagt donkere wallen onder je ogen en je bent geen grote vrienden meer met je spiegelbeeld. Je zou weer graag de discipline vinden om voor jezelf te gaan!

  • Je voelt je steeds onzekerder omdat je in gewicht bent toegenomen, door medicatie, door een behandeling of gewoonweg door stress. De weegschaal schiet de verkeerde kant uit en je krijgt je gewicht maar niet onder controle. Je voelt jezelf minder aantrekkelijk omdat je jezelf zo vaak moe(s)t uitkleden voor wéér een nieuwe arts, gyneacoloog en/of diens assistent(e)?

  • Je voelt je eenzaam in het proces omdat je tijdens of na jouw proces weinig tijd hebt (gehad) voor jouw relatie(s) en/of vriendschappen.

Hoé fijn zou het zijn als je meer ruimte neemt om eens even stil te staan bij deze gedachten, zodat je van hoofd naar hart gaat en weer controle krijgt over jouw gedachten en gevoelens, zodat je de regie kunt nemen over jouw eigen leven?

TIJD VOOR JOUW INNERLIJKE REIS?

Als het bij deze vraag gaat kriebelen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek (evt. via Skype) om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt kiezen voor kortcyclische als langere 1:1 trajecten, wandel- en online coaching, met invulling op maat, afhankelijk van jouw specifieke behoefte.

Yoga at Home

R I S E  &  S H I N E

Loop jij al langer rond met de gedachte dat je graag iemand naast je wilt op het pad dat je bewandelt? Een coach, een ervaringsdeskundige, iemand met expertise en een sterk intuïtief vermogen die jou - zonder oordeel - kan spiegelen, begeleiden, steunen en inspireren in een voor jou uitdagende levensfase?​

 

Als Lifecoach gespecialiseerd in Selfcare & Selfconfidence loop ik graag met je mee, om je steeds weer te herinneren aan jouw grootsheid! Naast dat ik je een luisterend oor en een schouder bied, stretch ik je op inspirerende en motiverende wijze, want alleen door jezelf liefdevol uit te dagen en door te doén, groeit het vertrouwen weer in jezelf, wat maakt dat jij er staat en weer durft te strálen! Wat heb jij nodig om een volgende stap op jouw pad te zetten?

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube