S I N G L E C O A C H I N G

Je bent alweer een tijdje single, en weet eigenlijk niet zo goed waar dat nou aan kan liggen? Is het de manier waarop je jezelf laat zien aan de ander? Is het de manier waarop je iets vertelt over jezelf, de manier waarop je luistert naar de ander óf is het gewoon lastiger voor je om in écht contact te treden? Mogelijk heb je je portie aan teleurstellingen wel gehad en ben je extra voorzichtig geworden, heb je een muurtje opgetrokken waar een ander ook niet zo makkelijk overheen komt. Misschien merk je bij dates dat je niet zo makkelijk jezelf meer durft te zijn en vind je het een uitdaging om te voelen wat voor partner er eigenlijk bij je past? Goed om te kijken naar waar je staat en wat jij eraan kunt doen om jouw ideale partner aan te trekken.

H E L D E R H E I D

Als multidisciplinair en gecertificieerd Coach en Trainer ben ik gespecialiseerd in het reflecteren van datgene wat gehoord én gezien mag worden, dat wat je helder wilt krijgen. Samen gaan we op reis, naar de kern van jouw verlangen. We kijken wat je nog belemmert en waar je op kunt ruimen wat niet meer dient. We ontdekken waar het bij jou stroomt, waar jij (weer) van gaat stralen! Ik help je in verbinding te komen met die (kracht)bron, met jezelf! Vragen als ‘Waar sta je?’, ’Waar wil je naartoe?’ en ‘Wat heb je nú nodig om te gaan staan voor jezelf, en jezelf zichtbaar te maken?’ vormen de rode draad in mijn begeleiding op joúw pad. Onderstaand meer uit over de bouwstenen waarmee ik werk, die zorgen voor een sterk fundament, en stappen op jouw pad naar meer zelfvertrouwen.

Schermafbeelding 2020-04-20 om 13.17.10.

R I S E  &  S H I N E

Loop jij al langer rond met de gedachte dat je graag iemand naast je wilt op het pad dat je bewandelt? Een gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige, met expertise en een sterk intuïtief vermogen die jou - zonder oordeel - kan spiegelen, begeleiden, steunen en inspireren in een voor jou uitdagende levensfase?​

 

Als Lifecoach gespecialiseerd in Selfcare & Selfconfidence loop ik graag met je mee, om je steeds weer te herinneren aan jouw grootsheid! Naast dat ik je een luisterend oor bied, stretch ik je op inspirerende en motiverende wijze, want alleen door jezelf liefdevol uit te dagen en door te doén, groeit het vertrouwen weer in jezelf, wat maakt dat jij er staat e durft te strálen en de Wet van Aantrekkingskracht voor je werkt! Wat heb jij nodig om een volgende stap op jouw pad te zetten?

Image by Xan Griffin
H E R K E N  J E  D I T ?
  • Je voelt je best onzeker over hoe je een date tot een succes kunt maken, hebt altijd best wel even de tijd nodig om jezelf te kunnen ontspannen om goed uit de verf te komen. Je twijfelt over wat je aan moet doen, over wat je wel of niet kunt vragen en kunt vertellen op een eerste date, en zo heb je nog een hele lijst met vragen waarover je best eens zou willen sparren met een expert op dit gebied.

  • Het is weer zo'n ochtend dat je alleen wakker wordt. Het weekend nadert en je hebt nog helemaal niets gepland staan. Je vriend(inn)en zijn allemaal druk met hun partners en jij wilt je niet opdringen. Je voelt je stiekum best eenzaam maar wil vooral niet zielig gevonden worden, dus je houdt je sterk!

  • Je vorige relatie verliep nou niet echt vlekkeloos! Je bent er nog niet helemaal achter wat je nou nog te doen hebt om een volgende relatie nu wél kans van slagen te geven. Het lijkt je fijn om hierover te praten met iemand die oordeelloos reflectie, inzichten en tools geeft, zodat je kunt werken aan dat wat de nodige aandacht vraagt.

​​

Als Coach en Matchmaker ben ik er om samen met jou te kijken wat je nodig hebt om je op onweerstaanbare wijze te profileren en presenteren.

Wil jij echt gaan voor Mr/Mrs Right? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek (evt. via Skype) om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt kiezen voor een 1:1 Single Session of een 1:1 traject van 3 wandel- en online sessies met invulling op maat, afhankelijk van jouw wensen.

I M P R O V E M E N T  B E G I N S  W I T H  "I"

S A M E N  O P  P A D

Na een eerste intakegesprek gaan we aan de slag met een voor jou op maat gesneden plan. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen maken we samen 'de agenda'. Je kunt tijdens het coachingstraject kiezen voor online sessies of voor 'live' coachingssessies, bij mij in de praktijk in Utrecht óf in de vorm van wandelsessies (bv. Amelisweerd te Bunnik). Wanneer nodig kun je me tijdens de sessies door telefonisch bereiken voor feedback bij het nemen van belangrijke beslissingen. Laat me vooral ook weten als je specifieke vragen of wensen hebt.

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube