MEDITATION

BALANS. Het is iets bijzonders, ontastbaars, een waardevol 'iets' waar we in deze wereld van hectiek elke dag weer naar op zoek zijn. Het is de Ying & Yang tussen Body & Mind waarbij het essentieel is beiden te (blijven) verbinden met elkaar. Tijd, rust en ruimte nemen voor jezelf (Selfcare) is hierin de key en meditatie vaak een passende sleutel. Het geeft ons 'Peace of Mind', een helderheid die alles versimpelt. Het leert ons te relativeren en te waarderen. Het leert ons dankbaar te zijn, en...gewoon te 'zijn.

MOMENT VOOR JEZELF

Iedereen heeft zijn eigen pad te gaan. Maar soms staan we op een kruispunt dat we het even niet zien. Dan maakt de ruis van alle dag dat we niet helder krijgen welke weg te kiezen of welke keuze(s) te maken. Dan kan een stiltemeditatie je helpen om weer contact te maken met jezelf. Alle antwoorden liggen namelijk al ín ons. Het geeft je helderheid over welke volgende stap te nemen. Meditatie kan ook erg bevrijdend zijn, zoals een heerlijk verbindende zangmeditatie, een creatieve dans- of een energieke lachmeditatie. 

 

Tijdens de Yoga- en Meditatie opleiding werd mij duidelijk hoe enorm de kracht van meditatie en pranayama (ademhaling) is. Het was daarom een logische stap voor mij om deze wijze van afstemmen met jezelf toepasbaar te maken voor iedereen, jong en oud. Zo geef ik een wat eenvoudigere (stoel)yoga voor senioren of verstandelijk gehandicapten óf een krachtige Poweryoga, fijne stiltemeditaties of geleide meditaties en visualisaties, eventueel op maat, voor jou persoonlijk ingesproken. Voor meer creativiteit bied ik invulling door zang-, dans- en lachmeditaties.

  • Kinderen hebben zo hun eigen, rijke belevingswereld, maar kennen ook angsten en onzekerheden. Ook voor hen is het heel ontspannend en behulpzaam om al op jonge leeftijd te mediteren. Ik help ze er graag bij.

  • Als volwassenen hebben we veel bordjes in de lucht te houden. Het maken van tijd voor jezelf om éven te verbinden is daarbij niet altijd even makkelijk. Een 1:1 of groepsmeditatie  kan je net dát moment geven.

  • Veel senioren hebben te maken met eenzaamheid en voelen zich vaak wat minder goed begrepen. Deze meditaties richten zich voornamelijk op meer  ontspanning, op begrip en een gevoel van dankbaarheid.

  • Mediteren als team draagt bij aan een goede sfeer en samenwerking. Door te werken met aansluitende thema's werken aan een krachtige mindset door op een meer open manier met elkaar te communiceren.

KAN IK JE MEENEMEN?

Elke meditatie is als een reis in jezelf, een inner journey. Ik zie het als Yoga- & Meditation Teacher als een voorrecht om hierin je reisleider te zijn. Heb je een speciaal verzoek voor een specifieke meditatie, laat het me gerust weten. Ik breng je graag in verbinding...

REFERENTIES

Alexandra: “Lieve Bo, ik ben twee weken geleden geopereerd en heb eigenlijk best nog wel heel veel pijn. Gisteren heb ik jouw meditatie gedaan in bed voor het slapengaan en ik moet zeggen ik heb nog niet zo goed geslapen in de laatste twee weken als gisteravond! Ik heb bijna 12 uur (!) achter elkaar geslapen en ben ook niet wakker geworden van de pijn. Al met al heb ik sinds lang een prima nacht gemaakt, dus heel veel dank hiervoor."

Monique: “Je meditatie was heel fijn. Ik sta altijd open om nieuwe meditaties te proberen, erg leuk dat je dit doet. Als je weer iets nieuws opneemt mag je het altijd naar me sturen.”

Rolph: "Ik vond de meditatie heel fijn, dank je wel voor het delen."

Marielle: "Ik vond de meditatie heel rustgevend! Heerlijk geslapen, dank!"

Ester: "ik heb veel tijd nodig om ergens in te zakken. Ik heb hem dus 2 x gedaan. Vanmorgen ineens flinke huilbui. Weet niet of het daar van komt maar wel mooi zo na de meditatie😀"

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN