e1e0fd24-5882-4138-89f4-88fcb12aefe2.JPG

ZANGKRACHT

Muziek was altijd al mijn grootste passie! Ik voelde me als klein kind vervuld met geluk tijdens de muzieklessen. Samen in een kringetje zingen, het maakte me intens gelukkig! Ik zong de hele dag door en gaf later ook zangworkshops aan bedrijven, maar mijn eigen stem écht laten horen aan anderen, dat lag nog vér buiten mijn comfortzone! 23 Juni 2018 ging ik de uitdaging met mezelf aan, door samen met een goede vriend te zingen op het Domplein in Utrecht. Het werd mijn turning point, een dag om nooit te vergeten!

"Het werd mijn turning point,
een dag om nooit te vergeten!"
5d965bb7-208d-4936-8b05-29809edd1e85.JPG

IN KLANK VERBINDEN

Muziek heeft door de jaren heen zóveel voor me gedaan en betekend. Het heeft me liefde, kracht, hoop en troost gegeven op momenten dat ik het nodig had. Na het Domplein wist ik dat er een dag zou komen, dat ik méér met muziek zou gaan doen. Hoe of met wie was me op dat moment nog niet helemaal duidelijk, totdat ik een programma op TV zag waarin meerdere volwassenen vertelden over de onzekerheid die ze voelden doordat ze vroeger gepest waren. Dat was het moment dat Zangkracht werd geboren omdat zingen in het openbaar voor mij ook een enorme doorbraak had gegeven!

BO ALS (ZANG)COACH

Wat ik van coachees terug krijg is: veiligheid, geduld, rust, vertrouwen, een luisterend oor zonder oordeel, pure reflectie, positiviteit, vooruitzicht, enthousiasme, energie en kracht.

 

Ik werk als coach nooit volgens vaste schema’s of programma’s. Elke persoon, elke behoefte en elk proces is anders. De coachee bepaalt dan ook de invulling van de sessies. Ik kan er echt van genieten wanneer een client zich door een coaching- of zangsessie gesterkt voelt, of na een training/workshop (weer) krachtige beslissingen neemt gefundeerd op vertrouwen, wanneer hij/zij uit haar cocon komt en durft te stralen, wanneer ze grenzen verleggen en gaan voor wat hen gelukkig maakt.

Wil jij de vrijheid van zingen ervaren?

Schermafbeelding 2020-08-18 om 20.03.40.

HET BEGINT BIJ

Het begint bij het nemen van die eerste stap. Neem de acties die nodig zijn om jouw dromen te realiseren. Heb je twijfels, vragen of hulp nodig? Dan weet je me vanaf nu te vinden. Ik help je graag.

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube