S T Y L I N G

Of het nu gaat om Personal of Interior Styling, mijn creatieve oog voor esthetiek maakt dat ik in alles de balans zoek én vindt. Ik houd van dingen mooi maken en mooie dingen maken! Bij Personal Styling ga ik met je op zoek naar een passende stijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Maar ook je interieur moet jou passen als een jas. Ook daarin moet je je thuis voelen, dat is jouw safe space waar je je iedere dag weer oplaadt, waar je het leven kunt vieren, samen met vrienden en op die momenten dat je je graag even terug trekt.

 

Ik heb het genoegen gehad eerder te mogen werken voor klanten als Curver, Apollo Hotels, en voor verschillende ondernemers.

Zit je met een uitdaging en kan ik je helpen? Let's get creative!

Image by Daniel Chen
I N T E R I O R  S T Y L I N G

Je eigen huis stylen is soms wat lastiger omdat je er zelf elke dag in woont, en je soms niet meer ziet hoe het anders kan. Met oog voor stijl, kleur en aandacht voor de praktische kant van wonen, help ik je graag anders te kijken naar je interieur en naar de vele mogelijkheden die er zijn. Heb je een vraag of kan ik je ergens mee helpen, neem dan gerust even contact met me op.

Image by Sarah Dorweiler
S A N D R A ' S  E R V A R I N G

"Naast dat Bo me als Business Coach begeleidt bij het opzetten van mijn praktijk en het zichbaar worden als energetisch therapeut/coach heb ik Bo ook gevraagd voor de styling van mijn nieuwe huis. Ik had al wel veel fijne dingen in huis staan maar kreeg hier op een of andere manier geen mooi geheel van gemaakt. Bo heeft dit opgepakt en alles wat ik had heeft ze kunnen gebruiken om er -in aanvulling met andere materialen en items- een mooi en compleet plaatje van te maken. Wat ik ook fijn vind, is dat ze gekeken heeft naar mijn karakter en naar thema's die voor mij belangrijk zijn. Zo vind ik rust bijvoorbeeld heel belangrijk en dat zie en voel je nu ook terug in mijn woning. Ik ben er heel blij mee."

P E R S O N A L  S T Y L I N G

Naast jezelf profileren kan jezelf presenteren ook een uitdaging zijn. Hoe wil je jezelf laten zien, welke stijl past daarbij en hoe kleed je je hiernaar? Het zijn enkele vragen waar we in een adviesgesprek de tijd voor nemen. Zit je goed in je vel, dan voel je je empowered en overwin je alles! Komend uit de modebranche, met jarenlange ervaring als styliste, help ik je graag bij het kiezen van een stijl die helemaal past bij wie je bent. Ik weet zeker dat je er met extra veel zelfvertrouwen uit komt ;).

R O B E R T O ' S  E R V A R I N G

"Als man die niet dagelijks de nieuwste mode volgt stond ik voor een serieus probleem toen ik in april een outfit voor mijn aanstaande huwelijk moest uitzoeken. Gelukkig was Bo bereid mij op sleeptouw te nemen en dat heb ik geweten. In plaats van de toch wat saaie keuzes die ik normaal gewend ben te maken wist zij mij middels een tocht langs diverse zaken uiteindelijk neer te zetten op een manier die ik zelf ook niet voor mogelijk had gehouden. Niet extravagant maar wel net even anders. Op de grote dag zelf kreeg ik complimenten over mijn kledingkeuze die ik echt niet gewend ben. Ze geeft net dat beetje extra waardoor normale confectie wordt omgetoverd in een opvallend en smaakvol ensemble. Voor een volgende gelegenheid vraag ik mij niet meer af tot wie ik mij moet wenden. Bedankt voor je hulp en goede raad Bo!"