1/16
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
BEELD VAN BETEKENIS

Als creatief fotograaf is het mijn ambitie om Beeld van Betekenis te maken. Beeld waardoor je jezelf anders gaat zien, mooi, authentiek, puur natuur...gewoon zoals je bent. Als beeldvanger maak ik graag beeld met een verhaal of een boodschap, beeld wat verbindt, in beweging brengt, beeld wat tot de verbeelding spreekt. Sfeerbeeld wat emotie, beleving of een gebeurtenis vastlegt, als een bijzondere herinnering.

Wat 10 jaar geleden begon als hobby werd al snel een van mijn grootste passies. Reizend met mijn nieuwe camera door Bali ontdekte ik de kracht van de lens. Achter de camera zie ik een romantiek in alles, alsof de lens recht door alles heen kijkt en direct naar de kern gaat van wat vertelt en/of gezien mag worden. Hier vind je de (ware) puurheid van ieder mens, van ieder(s) verhaal.

 

Als ervaren beeld- & brandingexpert bied ik 'een andere kijk op zaken' waarbij mijn betrokkenheid en stilistisch oog voor detail steeds weer bijdraagt aan het eindresultaat. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen in mijn meest recente werk. Ik heb het genoegen gehad te mogen werken voor o.a. Apollo Hotels & Resorts, Thermae2000, Parkmobile, Sligro, Wegener Dagbladen, Teslin, Coost Company, Sprankel en meer.

 

Kan ik iets voor jou betekenen? Let's have a cup of coffee!

ONZE STUDIO

Sinds 2019 hebben we een geweldige studio gevonden van 7 x 14 meter met 14 grote ramen voor voldoende daglicht! Hieraan vast zit nog een extra grote, flexibele ruimte voor fotografie/film, trainingen, workshops en presentaties. Ben jij op zoek naar een flexibele ruimte en past dit goed bij wat jij in gedachten hebt? Neem dan even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

PORTFOLIO

Schermafbeelding 2018-01-10 om 21.26.24.
Schermafbeelding 2019-11-18 om 10.01.17.
DSC_3378 - versie 2.jpg

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN