DSCF6664.jpg
PORTRAIT/FAMILY SHOOT

Wil jij graag nieuwe foto's van jezelf laten maken, van jouw kind(eren), van jouw gezin of van een bijzonder moment in jouw leven? Of lijkt het je leuk om een fotoshoot cadeau te doen, bv. een 'Sweet Sixteen Shoot' aan je dochter, een 'Family Shoot' aan je grootouders óf een stijlvolle 'Boudoir Shoot' als verrassing aan je partner? Neem dan even vrijblijvend contact met me op, ik breng het graag in beeld.

LOCATIES

Afhankelijk van jouw wensen qua uitstraling kijken we naar een locatie het beste passend bij jouw/jullie wensen. Of het nu gaat om een sfeervolle Family Shoot in de Soesterduinen (incl. Golden Hour), een romantische Partner Shoot in een prachtige kasteeltuin of een stoere Kids Shoot met grafitti als achtergrond, als fotograaf weet ik vele bijzondere plekjes waar we de juiste setting en sfeer kunnen neerzetten. Heb je zelf een leuk idee? Wil je een shoot bij ons in Utrecht, bij je thuis, of een eventshoot op locatie naar keuze, alles is mogelijk! Ik denk graag met je mee.

VISAGIE & STYLING

Al jaren verzorg ik de visagie & kledingstyling bij de fotoshoots. Zo zorg ik dat het totaalplaatje klopt, met oog voor detail. Ook deze wensen bespreken we vooraf, zodat jij vol zelfvertrouwen jouw fotoshoot ingaat, zodat je kunt genieten en vol trots terugdenkt aan dit moment.

DSC_2358.jpg
4.jpg
KARIN'S ERVARING

Om te beginnen wil ik je ontzettend bedanken voor de geweldige middag, sfeer, foto’s en coaching. Ik ben helemaal blij hoe het ging. Jij bent echt een topper! Naast de fijne ontvangst, mooie visagie en stylingadvies, de leuke locaties en tips over poses waar ik aan kan werken en waar ik op moet letten, heb ik een onvergetelijke, fijne, gewoon fantastische dag gehad. Ik wil je hiervoor echt bedanken. Juist omdat ik nogal kritisch naar mezelf toe ben, heeft deze shoot voor mij heel veel betekend. Ik was bang om gespannen of gemaakt voor de camera te staan, maar die onzekerheid en angst waren ver te zoeken. Ook al ging het niet altijd perfect, jij hebt een engelengeduld om het, keer op keer, weer over te doen. Ik weet niet hoe je het doet, maar in ieder geval goed en dat is op z’n zachts gezegd. Jij bent een natuurtalent om als fotograaf mensen op hun gemak te stellen, eerlijk, met oprechte complimenten. Jouw professionaliteit voelt niet zakelijk maar menselijk. Of ik het nu goed deed of niet, het maakte me niet uit want ik voelde me gewoon goed, en dat is voor mij heel veel waard! Als ík zo kan doen voor de camera, dan kan iedereen het. Je bent echt een fantastische coach!!! Het leek wel een vakantiedag!!!"”

Kijk voor meer reacties en ervaringen ook eens bij referenties.
 

TARIEVEN

Ik werk eigenlijk heel simpel. Jouw/Jullie investering voor de eerste 2 uur bedraagt € 250,-, daarna betaal je € 100,- per uur incl. Btw.

Per foto betaal je € 15,- incl. Btw voor een lichte bewerking. De foto's worden in groot formaat aangeleverd en zijn geheel rechtenvrij te gebruiken.

Dit tarief is excl. eventuele reiskosten à € 0,25/km vanaf Utrecht. Kijk HIER voor conceptuele Business Shoots.

 

Wil je een datum reserveren of heb je nog vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel me even op onderstaand telefoonnummer.

 

Wil je nog even een kijkje nemen in mijn portfolio? Klik dan HIER.

Ben jij klaar om jezelf te laten zien aan de wereld? Dan gaan we er samen iets moois van maken.

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN