MOEDERDAG

Een ware feestdag voor veel vrouwen die zich ‘moeder’ mogen noemen. Stuk voor stuk prachtvrouwen die ook de laatste maanden de test van geduld hebben weten te doorstaan. Ware powervrouwen, waarvoor al mijn respect!!


Voor mij was moederdag een paar jaar terug nog een sombere dag, een dag die extra confronterend was omdat ik één van die vrouwen ben die het moederschap niet gegeven werd. Hoeveel moeite ik er ook voor deed, de wens bleef onvervuld.


En toch voel ik me ergens wél moeder, van dat zieltje wat 8 weken bij me was. Even mocht ik het dragen, mocht ik ervoor zorgen met alle liefde die ik in me had. Maar ze koos voor een hemels plekje van waaruit we voor altijd verbonden blijven.


Inmiddels voel ik volle acceptatie en dankbaarheid voor een proces wat me heel veel heeft geleerd over mezelf, en zie ik waar ik als vriendin onze 3 dames kan steunen, hoe ik op een ándere manier kan doorgeven, en hoe ik als vrouw van betekenis kan zijn voor anderen.


Mijn hart gaat uit naar al die vrouwen die op dit moment door een moeilijke fase gaan, waarvoor het nog onduidelijk is of ze de strijd die ze leveren gaan winnen. Ben jij zo’n strijder, dan wens ik jou alle kracht en vertrouwen! Laat het elke dag weer een steun voor je zijn dat je niet alleen bent, want we zijn met velen. Alle liefde voor jou <3.


Wil je er graan eens over praten, dan sta ik voor je klaar. Laat het me gerust even weten.


Veel liefs,

Bo0 keer bekeken