WAT HEB JÍJ NODIG?

Bijgewerkt op: 28 dec. 2021

Jaaaaaaarenlang was ik op zoek naar mijn Purpose in Life maar ik kreeg mezelf er steeds niet helemáál mee verbonden. Steeds weer waren er van die heldere momenten, als een bliksem van bewustzijn, maar dan was daar ineens weer die ‘ruis’ en de drukte van alledag. Wat ik ook deed, meditereren, de natuur in, naar stilteretraites, iets stond er in de weg, om op een dieper level te kunnen voelen waarvoor ik hier was.


Voor mij was dat ‘iets’ rouw, het verlies van een ongeborene, en het vullen van de enorme leegte die dat in mij had achtergelaten. Of was het een leegte die zich steeds weer in een andere vorm liet zien, en nu in een vorm die écht aangekeken wilde worden?


Het was een leegte die ik al langer kende, eigenlijk al van kinds af aan. Een pijnlijk gemis waarmee ik dacht ‘gedeald’ te hebben in mijn opleidingen en trainingen, maar die zich steeds weer op de meest verrassende momenten liet voelen.Ik wist dat ik er alles aan moest doen om dié leegte te vullen want ‘You can only give from the overflow’. En dat had tijd nodig. Geen weken of maanden, maar jaren. Jaren van Selfcare, van Rust, Reinheid en Regelmaat, van Mediteren, Afstemming, Ademhaling en Aandacht voor mezelf en mijn gevoel. En zo werd de vraag ‘Wat heb ik nodig’ mijn eigen Magische Mantra.


Eenmaal geleerd hoe ik mijn eigen ‘cup’ kon vullen ging het daarna om het vinden én het houden van de juiste balans. En OMG, wat was dát een uitdaging voor me, als hooggevoelige in een wereld vol met prikkels!! Maar dat was wel het laatste puzzlestukje! Datgene wat ik (voor mijn gevoel) nog te leren had voordat ik écht mijn Purpose kon leven.


Het werd een soort van Masterclass in blíjven connecten met mezelf, het blijven inplannen van me-time zodat ik tijdig mijn eigen signalen opvang en de disbalans vóór blijf. Dat betekende ook vaker ‘nee’ zeggen, maar dit keer met een goed gevoel, omdat ik wist voor wie ik het deed. Omdat ik alleen dan mijn energie heel bewust kan besteden aan die dingen waarmee ik het beste uit mezelf haal én uit de ander, want dát is mijn Purpose!! ‘Ineens’ was mijn eigen purpose helder en was mijn bliksem gegroeid tot een heldere lichtstraal, die ik nu op anderen kan schijnen, waarmee ik andere lichtwerkers help om in het licht te gaan staan.


Alleen als ik het beste aan mezelf geef,

Kan ik het beste van mezelf geven


Ik weet inmiddels hoé fijn het is om elke dag weer bewuste keuzes te kunnen maken die passen bij mij en mijn zielsmissie. Het geeft me helderheid en focus. Kan ik jou daarbij helpen? Boek dan gratis een 20minuten inspiratiesessie. Gewoon omdat het kan…


Liefs,

Bo

17 weergaven