POWER FOOD PROGRAM

Wil jij even helemáál terug naar af (Back to Base), jezelf ook qua voeding compleet resetten en wil je hiervoor (evt. als aanvulling op het POWER PROGRAM (+) gebruik maken van het 30 dagen POWER FOOD PROGRAM? Neem dan even contact met me op zodat we samen kunnen kijken welk programma het beste bij jou en je doelstellingen past. Het is een geweldig effectieve manier om terug naar af te gaan en vanuit hier weer ruimte te maken voor nieuwe patronen en gewoontes.

100% NATUURLIJK

Iedereen die mij kent weet dat ik als ambitieuze doch nuchtere Brabantse alleen iets aanbeveel wanneer ik er écht achter sta. En dat doe ik hierin volledig, omdat het hier gaat om een meer dan complete, 100% natuurlijke, high nutriënt voedingslijn vol superfoods, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Geweldig geschikt als jij je immuunsysteem willen boosten, als je méér energie wilt krijgen, als je het verlangen hebt om wat gewicht te verliezen en/óf als je nóg betere resultaten wilt behalen met sporten. Wij maken zelf ook alweer even gebruik van deze productlijn en vinden de producten erg smaakvol (niet onbelangrijk). Ook de deelnemers aan mijn POWER PROGRAM hebben al geweldige resultaten behaald in een zéér korte tijd dus ik kan het je van harte aanbevelen.

DE MOGELIJKE OPTIES

Het POWER FOOD PROGRAM van Isagenix biedt keuze uit vijf verschillende programma's voor:

- Gewichtsverlies/Clean & Detox, met keuze uit pakket 1. Weight Loss Basic, 2. Weight Loss Premium Pack of 3. Ultimate Pack

- Energie & Prestatie, met keuze uit pakket 4. Energy & Performance Basic Pack of 5. Energy & Performance Premium Pack.

Het volgen van deze 30 dagen voedingsprogramma's maakt dat je je nóg bewuster wordt van jouw eetgedrag en -patronen. De zorgvuldige samenstelling van deze high nutriënt superfoods, producten & supplementen maakt dat je je extra energiek voelt, wat óók weer een positief effect heeft op jouw motivatie om meer te bewegen. Zo bouw je aan jouw Body & Mind(set) en voel je je met de dag sterker worden.

 

Laat het me vooral even weten wanneer je de brochure wilt ontvangen of als ik je persoonlijk kan adviseren over de inhoud van de pakketten en wat de verschillende producten voor je kunnen doen, zodat je een goede keuze kunt maken passend bij jouw wensen en jouw lifestyle. Doe je mee met het POWER PROGRAM, bestel dan tijdig je pakket, zodat we kunnen zorgen dat je dit bij aanvang van het programma in huis hebt.

Let's make it happen!

REFERENTIES

Eva: "Druk, druk, druk....altijd een slecht excuus om niet goed voor jezelf te zorgen. Ik merkte toch dat ik dat deed. Ontbijten is sowieso niet besteed aan mij. Ik nam een banaan of ik sloeg het over. De rest van de dag was dan ook niet echt om over naar huis te schrijven. Sinds 3 weken gebruik ik Isagenix en ik voel me daar fijn bij! Ik gebruik de Isalean Shake Vanille, de Greens, de IsaPro en de Isamove tabletten voor mijn spijsvertering. Elke ochtend begin ik met een shake, meestal met een schepje Greens, dan heb ik die vast binnen. Nog geen 2 minuten werk en toch een heel goed ontbijt. Ik heb voor mijn werk een blender gekocht, zodat ik daar ook met gemak mijn shake kan maken. Voor de lunch neem ik ook een shake, alleen daar doe ik wat meer bij. De IsaPro (wei-eiwit poeder), lijnzaad, sesamzaad en cacao nibs en vers fruit. In de avond kook ik gewoon en eet ik een normale maaltijd. Ik wil niet afvallen, ik wil meer energie en ik wil me fitter voelen. Ik merk echt al verschil! Ik zit hoger in mijn energie en ik ben minder snel moe. Ik ga zeker door met deze producten! Gezonde groet, Eva."

 

Kirsten: "Het Power Program onder leiding van Bo geeft je een boost naar het behalen van doelen in een community met gelijkgestemden. Mij gaf het net dat ene zetje wat ik nodig had om de knop om te zetten naar bewuster leven, zowel op het gebied van mijn voeding als op het gebied van fysieke training. Het programma laat je eerlijk naar jezelf kijken om zo de patronen te herkennen die je steeds van je doel afhouden, het geeft je handvaten om juist die patronen op een duurzame manier te vervangen."

 

Arthur: "Bo’s Power Pogram heeft mij in de actiemodus gezet: hoe zorg ik goed voor mijn lichaam, geest en gezondheid. Het Power Program geeft mij tools, het inspireert en motiveert mij elke dag. Het geeft me meer bewustzijn over wat ik eet, hoeveel ik beweeg en hoe ik mijn mind kan trainen. Ik wordt elke keer weer verrast door de vragen die Bo stelt. Haar werkboek helpt me daarbij. Ook vind ik de berichten in de community inspirerend, vooral de positieve berichten, maar ook waar iedereen mee struggelt. Ik doe ook mee aan het Power Food programma van Isagenix. Dat voelt erg goed! De producten zijn lekker en het stimuleert me, in voedingskeuzes maar ook als ondersteuning bij het sporten. Ik heb gekozen voor de optie Energie & Prestatie en dat bevalt me erg goed. Ik gebruik voor, tijdens én na het sporten de natuurlijke energieboosters en merk dat ze mijn inspanningen ondersteunen en verbeteren en dat ik sneller herstel na het sporten. Het fijne is dat ik gezond kan eten naast het gebruik van de producten, voor mij een perfecte combi. Ik gebruik de producten dus niet primair om af te vallen, maar om een nóg gezondere levensstijl te leven. Als man van 55 is dat mijn doel! Kortom, ik ga er helemaal voor omdat ik een gezond lijf, een heldere geest en een positieve mindset als de basis van mijn levensstijl zie. Het Power Program is daarbij voor mij een belangrijke guide. Thx Bo. Namaste."

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN