Image by Kristian Egelund
POWER PROGRAM +
Dat je lichaam verandert, als je rond de 50 bent, is een gegeven. Laten we daar geen doekjes om winden ;). Maar er is heel veel wat we zélf kunnen doen om rondom de overgang in optimale conditie en in balans te blijven. Het begint natuurlijk bij het nemen van verantwoordelijkheid én de benodigde acties om gezond en in vorm te blijven! En daar kan het soms, door de welbekende ‘moodswings’, nog weleens aan ontbreken.
 
Herkenbaar? Dan kan een goed programma, extra motivatie én een stok achter de deur door een coach en community ook voor jou het verschil maken! Doe vanaf 21 september 2020 mee aan het 30 dagen POWER PROGRAM +, waar je elke dag de nodige inspiratie en adviezen ontvangt om jouw doelen te bereiken! Waar je wekelijks intuned op een Facebook life met Lifecoach & Mindset Motivator Bo én waar je elkaar steunt in een community van geweldige Powerhouses die je houden aan jouw commitment met jezelf! Dit doen we middels een interactieve Community App waarin Bo je dagelijks motiveert met quotes en/of trainingen (met eigen lichaamsgewicht om blessures te voorkomen) én waar je samen de meest heerlijke recepten, leuke weetjes, ervaringen én je uitdagingen met elkaar deelt. Je hoeft het niet alleen te doen, samen ben je sterker!

Wil je liever diréct starten en vind je het fijner om het programma individueel te doen, check dan ons effectieve POWER PROGRAM.

Image by Priscilla Du Preez

NEEM DE REGIE!

Met het POWER PROGRAM + maak je een belangrijke keuze om beter voor jezelf én voor je lichaam te zorgen. Met deze keuze bouw jij aan een sterk fundament waarop jij kunt bouwen, dé basis voor een Happy & Healthy Lifestyle! Het maakt je de meest krachtige versie van jezelf, omdat jíj de controle neemt over wat je eet, omdat je elke dag weer werkt aan je gezondheid, aan een krachtig immuunsysteem, aan méér balans, energie en zelfvertrouwen. Vanaf hier ga JIJ (weer) bepalen hoe je het wilt en neem je de regie over jouw leven, de boodschappentas én de sportschoenen weer in eigen handen! Let's make it happen!

JOUW STOK ACHTER DE DEUR
Bo vertelt: "Ik hoor en zie het veel om me heen, vrouwen die (net als ik) klachten ervaren van de overgang. En er is niet zo heel veel wat je er aan kunt doen dan dat je het over je heen laat komen. De stemmingswisselingen, ons figuur wat veranderd en dan ook nogeens het nachtelijke zweten, sommigen liggen er nachten wakker van. Maar…we hebben het allemaal te ondergaan, in meer of mindere maten. Het hoort nou eenmaal bij deze fase van je leven. Qua mindset kán dat soms wat extra uitputtend én uitdagend zijn en daarom heb ik speciaal voor jou het Power Program + bedacht. Omdat hier toch weer net wat ander voedingsadvies gewenst is, omdat omdat het lichaam op een andere manier aandacht van ons vraagt qua training en belasting én omdat onze mindset wat extra uitdagingen te verwerken heeft. Ik help je er graag doorheen met deze power & mindset boost ;)." 
 
Met het POWER PROGRAM + bieden we je naast de begeleiding van Bo een inspirerende Community van Powerhouses, omdat bewezen is dat als je samen aan je doelen werkt, de kans van slagen vele malen groter is. In deze Community zijn we er voor elkaar! We stimuleren en motiveren elkaar op dié momenten dat je het even moeilijk hebt, zodat je niet (meer) terugvalt in oude gewoontes en patronen. Deze 30 dagen challenge met alle aandacht voor Body, Mind en Spirit kan ook voor jou het verschil maken! Het programma is zorgvuldig opgebouwd uit 4 themaweken verwerkt in een handig (online) werkboek. Elke dag ontvang je vragen en opdrachten die je, samen met jouw buddy, op elk gewenst moment van de dag kunt invullen, voor meer inzicht en bewustwording over jouw eetgedrag. Daarnaast ontvang je naast informatie en tips, ook recepten en trainingen van Bo ter inspiratie en motivatie, zodat jij het maximale uit het programma kunt halen. Wil jij extra ondersteuning, kies dan voor de optie inclusief Personal Coaching, waarin je 4 calls met Bo hebt. Het enige wat jij hoeft te doen, is een 100% commitment afgeven aan jezelf!  

VAN MIDLIFE NAAR POWERLIFE

 • 30 DAGEN WERKBOEK INCL. RECEPTEN, TRAININGEN EN INSPIRERENDE FILMPJES

  +

  TOEGANG COMMUNITY APP

  INVESTERING € 150,-

 • 30 DAGEN WERKBOEK INCL. RECEPTEN, TRAININGEN EN INSPIRERENDE FILMPJES

  TOEGANG COMMUNITY APP

  +

  4 x 30MIN. PERSONAL COACHING

  INVESTERING € 300,-

  (meest gekozen!)

 • 30 DAGEN WERKBOEK INCL. RECEPTEN, TRAININGEN EN INSPIRERENDE FILMPJES

  TOEGANG COMMUNITY APP

  4 x 30MIN. PERSONAL COACHING

  +

  4 x GROUPTRAINING UTRECHT

  INVESTERING € 450,-

 
Image by Drew Beamer
POWER FOOD PROGRAM

Wil jij even helemáál terug naar af, jezelf ook qua voeding resetten en wil je hiervoor als aanvulling gebruik maken van een 100% natuurlijk, high nutriënt POWER FOOD PROGRAM, wat perfect aansluit bij jouw 30 dagen POWER PROGRAM +? Neem dan even contact met me op en/of klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

REVIEWS EERDERE DEELNEMERS

Mariel: "Lieve Bo, heel erg bedankt voor de afgelopen inspirerende tijd. Wat doe je dit ontzettend goed! Bewondering voor hoe je de groep toespreekt, tips geeft en de veelzijdigheid. Knap hoor! Dit is op jouw lijf geschreven, petje af. De combinatie voeding/bewegen en mindfulness bevalt me goed. Je hebt vragen gesteld die me aan het denken hebben gezet. Belangrijk voor mij is dat mijn eten gekoppeld is aan emoties. Teveel spanning, onzekerheid is vaak gekoppeld aan meer eten of slechter eten, maar de positiviteit waarmee je de groep kunt vasthouden en prikkelen met verschillende invalshoeken maakt dat je door blijft gaan. Ik ga je boodschappen en filmpjes nogmaals bekijken en herhalen, om het nog meer als levensstijl te integreren. ❤ "

Yasmijn: "Wat het mij heeft gebracht is meer vertrouwen in dat ik de power kan pakken. Ik reageer nu op een andere manier op impulsen/cravings, ga nu éérst in gesprek met mezelf. Bedankt Bo, jouw Powerrr Coaching was heel fijn en heeft me kracht en inzichten gegeven. Mijn intentie is de richting van leiderschap te blijven volgen!"

Mareye: "Een jaar geleden had ik mijn leven al omgegooid. Ik was gaan trainen bij een kleinschalige cross fit club en had daar ook al coaching sessies gehad leidend tot meer structuur en gewichtsverlies. Alleen na een jaar was ik weer wat losser geworden qua eetpatroon en namen de kilo's langzaamaan weer wat toe, waarbij het me niet lukte om weer grip te krijgen en richting mijn streefgewicht te gaan. Door mee te doen aan het Power Program kreeg ik die grip op mijn eetpatroon. Het programma heeft me geholpen om focus te vinden en de juiste mindset om mijn leven weer in balans te brengen én mijn doelen te behalen. De fijne coaching van Bo met motiverende apps en filmpjes zijn super. Vrijwel elke dag was er wel een filmpje, een motiverend appje met tips of ideeën voor gerechten. Daarnaast is het fijn om het in een Community samen met anderen te doen. Je ervaart toch veelal dezelfde struggles, dus heel fijn en waardevol als je dat met anderen kunt delen en er weer motivatie uit haalt om door te gaan. Ik heb geleerd om sneller mijn structuur op te pakken als het even misgaat en kan beter mijn balans vinden. Het 30 dagen Power Food Program is ook supergoed bevallen. De producten zijn echt lekker, de snacks zijn heerlijk en het programma geeft veel structuur. Ook nu na het Power Program gebruik ik nog steeds de Isagenix tussendoortjes en een shake om blijvend die balans te behouden. Ik vond de hoeveelheid informatie, tips en inspiratie super. Echt een aanrader! Bo, ik wil je danken voor de afgelopen maand. Ik ga door met de shakes en blijf 1-2 x per maand een detox dag inroosteren, om op koers te blijven en niet weer af te zakken. Heb iig weer meer controle op mijn eetpatroon! Ik vond je aanmoedigingen en tips super, dus many thanks, je bent een topvrouw."

Monique: "Dankjewel Bo, voor de juiste woorden. ‘Pak the Power’ wordt m’n nieuwe mantra. Ik wilde al langer gewicht verliezen en meer energie uit de dag halen, meer focus op bewegen en gezond eten, balans tussen een drukke baan en het zorgen voor mezelf omdat ik veel stress en onrust ervaar door deadlines op het werk waardoor ik ook slecht slaap. Mijn twijfel om deel te nemen was ook of ik niet beter naar een psychiater moest gaan ipv zoveelste lijnpoging. Theorie over eten weten we eigenlijk toch al. Maar de ‘schop onder de kont’, de duidelijke oefeningen en aanpak via e-mail en de WhatsApp community werkte prima. Bijzondere mensen ook in de community met ieder hun eigen verhaal en motivatie. Het delen van ervaring vond ik erg nuttig en ik leerde van ieders aanpak en oplossingen. Voelde me geïnspireerd en soms ook geïntimideerd door de successen in de groep, maar het is aan mij zelf om aan te pakken. Ik slaap beter. De silverline oefening & mindful eten tip waren ook goed. Het wekelijkse wegen was ook een goede stimulans. Na dit laatste weekend sluit ik deze powerhouse week af met heel veel mooie tips om mee te werken. Ik ben er blij mee! Je bent een voorbeeld van DOEN en hebt me laten zien dat het me helpt om beweging en ontspanning voorrang te geven in het leven. Dankjewel. 👍"

Pauline: "Lieve Bo, ook ik wil je heel erg  bedanken 🙏🙏 voor deze supermooie Powermaand. Ik ben me weer een stuk bewuster geworden van wat ik eet, van mijn lichaam en beter te luisteren naar wat ik voor mezelf belangrijk vind. Ik heb me nieuwe patronen-rituelen eigen gemaakt en een aantal fijne oefeningen geleerd waarmee ik mezelf energie en focus kan geven. Ik ben superblij met het resultaat en het heeft mij zeker veel nieuwe inzichten gebracht. Precies wat ik nodig had: een stok achter de deur, inspiratie, motivatie en het doorbreken van patronen. Ik ga nu veel bewuster met eten om, begin de dag op een andere manier en luister meer naar mijn eigen behoeftes. En af en toe een peptalk is natuurlijk ook heel fijn. Dat wil niet zeggen dat ik er nu ben, nee er valt nog veel meer te winnen. Ik vond het werkboek erg prettig en vind het een leuke community, zeer waardevol, een echte motivator om het vol te houden en het geeft extra veel plezier in het programma door ook de resultaten en ervaringen met anderen te kunnen delen. Ik heb mijn doelstellingen op 2 maanden gezet, dus sluit me graag weer bij het volgende Power Program aan, dat werkt voor mij echt heel motiverend! Ik ben heel blij met het resultaat dat ik heb bereikt. Het heeft me veel nieuwe inzichten gebracht en Bo is een fijne coach en mentor. Ze motiveert en geeft veel tips en inspiratie, maar weet je ook uit te dagen om te werken aan je doelstellingen en aan een gezondere levensstijl. Veel dank aan powerhouse Bo en veel liefs."

Kris: "Ik wilde al langer af van mijn winterkilo's en wilde lichamelijk sterker worden. Ik wist heel goed wat ik anders moest doen maar had echt even een zetje nodig. Ik vond het erg fijn om nieuwe recepten en foto's van elkaars gerechten te ontvangen en ook de eettips en andere oefeningen waren voor mij interessant. Bo is supergemotiveerd, enthousiast, inspirerend en houdt je op een creatieve manier bij de les, op het goede pad! Ik ben in ieder geval erg tevreden met wat ik ben afgevallen."

Wendy: "Ik wilde (na de lockdown) graag afvallen, de knop voor mezelf omzetten en weer een gezonde(re) leefstijl aannemen. Ik heb erg veel gehad aan de Zoom-gesprekken met Bo. De grote lijnen waren mij al wel bekend. Het zat ‘m voor mij meer in de kleine details, in praktische tips, zoals een glas neerzetten bij alle fonteintjes in huis (een van mijn 'problemen' is dat ik te weinig drink op een dag). k heb er, naast de opdrachten in het werkboek, leuke, praktische tips aan overgehouden. Zo eten wij (na jaren op de bank voor de tv te hebben gezeten met het gezin) nu elke maaltijd aan tafel. Ik zou niet weten waar ik nog informatie miste? Ik ben blij dat ik voor het individuele programma heb gekozen. Een community had voor mij niet gewerkt. Ik kies liever zelf mijn buddy's uit mijn vertrouwde persoonlijke omgeving dan dat ik met 'vreemden' in een groep mijn issues en gewicht zou moeten bespreken. Ik zou het programma aanbevelen aan mensen die voornamelijk behoefte hebben aan motivering in mindset."

Nynke, Senior International Human Resources (12 kilo verloren): "Ik ben je heel dankbaar voor deze fantastische kickstart naar een (weer) gezonder leven! Had het echt nodig en voel me fantastisch. Totaal geen behoefte meer aan suiker, kaas etcetera. Heb het Power Program 90Days met gemak gedaan omdat het een goed gevoel geeft (echte positieve energie in je lijf en koppie) en resultaten oplevert! Nogmaals erg bedankt voor deze Challenge, echt een super programma!"

Petra de Groot, Docent Frans (14 kilo verloren): "Yess! Best trots op mezelf: deze bourgondische snoepkont heeft zonder problemen het Power Program 90Days volbracht én met een prachtig resultaat! Bedankt Bo voor de tips en support. Ik ga nog lekker even door, met af en toe een koolhydraatmoment :-).”

Image by S O C I A L . C U T

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN