top of page

"DREAM BIG,

STAY FOCUSED &

MAKE IT HAPPEN"

-  B O  V R I N T E N  -

S O U L  P U R P O S E  P R O G R A M

Soms is een punt zetten het beste wat je kunt doen. Een punt achter de zoektocht naar jouw Soul Purpose, naar antwoorden en naar richting. Dan is het goed om even uit te tunen, om weer eens even in te tunen bij jezelf. Om afstand te nemen, dichter bij jezelf komt, en bij jouw eigen zielsmissie. Uit de ratrace, rust nemen, om ruimte te geven aan vragen, waarom je doet wat je doet, waarom je hier bent, en wat te doen met alle talenten die je gegeven zijn. 

 

Dan is een punt zetten het beste wat je kunt doen. Zodat je vanuit een diepe connectie met jezelf, weer kunt voelen waar het gaat stromen, en je vanuit hier, in alle helderheid, bewuste keuzes kunt maken, in dat wat je wilt creëren en manifesteren.

Bij anderen kijken, je door anderen laten 'inspireren', gaat je geen antwoorden geven. Het brengt je slechts verder van joúw eigen, unieke zielsmissie. Geef jezelf die ruimte, rust en stilte. Want in de leegte ontstaan de mooiste dingen.

 

En daar help ik je graag bij.

H E L D E R H E I D

Het Soul Purpose Program geeft je de ruimte om te voelen wat het nou écht is wat je wilt met je leven en je carrière. Dit traject bestaat uit 3 bijzondere inspiratiesessies van 2 uur, die als bouwstenen het fundament leggen onder dat wat jij wilt creëren en manifesteren.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS:

  • je helderheid hebt op je pad en je elke dag weet waarvoor je opstaat?

  • meer rust ervaart omdat je in alignment bent met je zielsmissie?

  • elke dag vol energie die dingen kunt doen waar je gelukkig van wordt?

IN HET SOUL PURPOSE PROGRAM:

  • leer je hoe je steeds opnieuw verbinding maakt met jezelf en datgene wat je graag wilt

  • leer je focus te houden op dat wat écht belangrijk voor je is

  • leer je hoe je nog efficiënter kunt werken, zodat je sneller je doelstellingen bereikt.

Business Owner
T I M E  T O  F O C U S

Aan het einde van deze 3 inspiratiesessies:

  • Weet je hoe je jouw energielevel kunt verhogen en zo optimaal mogelijk kunt besteden.

  • Is er geen ruimte meer voor twijfel en onzekerheid omdat we in het traject een duidelijke koers voor je hebben uitgezet.

  • Weet je wat jouw volgende stappen zijn om aan de slag te gaan, om elke dag weer met passie te creëren en manifesteren.

De investering in het Soul Purpose Program is € 750,- excl. Btw.

Voel jij aan alles dat het tijd is voor meer helderheid en focus? Wil jij weten welke talenten je mag inzetten voor jouw Soul Purpose? Schrijf je dan snel in voor het Soul Purpose Program.

bottom of page