top of page
PRAKTISCHE INFO

Spa & Strandhotel Seeduyn

PRAKTISCHE INFO

De Herinnerreis wordt georganiseerd vanuit het prachtige Spa & Strandhotel Seeduyn in Vlieland. Bijgaand wat pratische informatie ter aanvulling.

Tijdens deze 4-daagse stilteretraite heb je voor 3 nachten een comfortabele (2-persoons)kamer voor enkelgebruik tot je beschikking met balkon en een badkamer met wastafel, bad en toilet. Daarnaast kun je - samen met de andere gasten van de Herinnerreis - onbeperkt en exclusief gebruik maken van de Vuurtorenlounge. Ook kun je deze dagen onbeperkt gebruik maken van het zwembad (dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00 uur), zal de bagage van en naar de boot gebracht worden, is de transfer inclusief en kun je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer op het eiland. Je hoeft voor deze retraite niet beoefend te zijn in yoga of meditatie.

(H)EERLIJKE VOEDING

We hebben voor deze dagen gekozen voor (h)eerlijke voeding om lekker aan te sterken ;). Wat je kunt verwachten:

- Ontbijt met kwark, fruit, noten en zaden

- Lunch met een luxe maaltijdsalade vis, vlees of vegetarisch

- Diner met een vegetarische maaltijdsoep.

Tijdens het verblijf kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en mineraalwater en zal er dagelijks een rijk gevulde fruitmand klaar staan.

De arrangementskosten voor bovenstaande bedragen € 399,50 excl. toeristenbelasting.

SPABEHANDELINGEN

Seeduyn heeft speciaal voor de deelnemers van de Herinnerreis een Deluxe verwen-arrangement gemaakt voor een extra aantrekkelijk tarief bestaand uit:

- een klassieke massage van 25 minuten en

- een Skino gezichtsbehandeling van 25 minuten.

Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van het Wellness center, krijg je een handdoek en liggen er een badjas en slippers op de kamer.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 70,-, inclusief verblijf komt dat totaal op € 469,50.

OVERIGE INFO

Mocht je graag een of meerdere overnachtingen voor- of na de Herinnerreis inplannen, dan is de meerprijs € 79,- per nacht (enkelgebruik, exclusief eten) voor zondag en maandag. Voor nachten ná de Herinnerreis is de prijs op aanvraag aangezien ze daarvoor éérst de beschikbaarheid voor het weekend moeten checken.

Mocht je je kamer graag naar de zeezijde upgraden, dan betaal je voor 3 nachten een toeslag van € 60,-

Mocht je graag los van de behandelingen naar de Wellness gaan, dan betaal je voor een dagdeel van 4 uur voor het Spa Arrangement € 15,-

Mocht je graag een badjas en slippers op je kamer hebben, dan is de bijdrage € 7,50

Als laatste is de Toeristenbelasting € 1,70 p.p.p.n.

Alle arrangementskosten worden door de gast zelf aan het einde van zijn/haar verblijf rechtstreeks aan Seeduyn voldaan.

bottom of page