top of page
D E  S H I F T

VRIJHEID. We hebben het allemaal maar voél je je ook werkelijk vrij? Vrij om te gaan staan waar je wilt, om elke dag weer te doen wat je hart je ingeeft en te gáán voor je dromen? Of heb je vaak last van dat stemmetje in je hoofd, van die negatieve gedachtes die je tegenhouden in dat wat je eigenlijk heel graag wilt? We kennen ze allemaal, belemmerende overtuigingen die ons vaak onbewust en ongewild tegenhouden in het nemen van de benodigde stappen, om te komen tot de benodigde ACTIES. Denk dan nu eens na over welke invloed het heeft het op je leven en wat het jou, jouw bedrijf én je omgeving kost wanneer je hier nog langer naar luistert? Hoe lang nog wil jij je leven hierdoor laten beperken?

DE SHIFT

Heb jij last van belemmerende overtuigingen en verhalen waarvan je weet dat je ze los moet en wilt laten, omdat ze in de weg staan van jouw Purpose in Life, van jouw toekomst en jouw geluk? Met de Shift gaan we terug tot de wortel van jouw belemmerende overtuiging, waarna we deze vervangen voor (nieuw) vertrouwen. Al direct na de eerste sessie voel je de Shift. Je voelt je lichter, energieker en zelfverzekerd! Je hebt meer helderheid over jouw pad en voelt je vrij om te gaan voor dat wat jíj wilt manifesteren. 

W A T  I S  D E  S H I F T ?

De Shift is een methode die het middels Transformative Meditation mogelijk maakt om belemmerende overtuigingen en (oude) verhalen, voorgoed los te laten. Het is een methode waarbij we teruggaan tot het onderbewuste, tot diep in de wortel van jouw overtuiging. Daar wordt de overtuiging losgemaakt van jou, zodat jij deze niet langer bij je draagt. In de Shift doe je zélf het werk. Als facilitator creëer ik een veilige omgeving en begeleid ik je stap voor stap door hele proces.

K I M ' S  E R V A R I N G

“Vanuit mijn werk als therapeut heb ik veel te maken met belemmerende overtuigingen van mensen die mijn praktijk bezoeken. Maar de laatste tijd ontdekte ik dat ik zélf ook een aantal gedachten had die mij belemmerden. De communicatie met mijn moeder verliep erg stroef. In mijn sessie met Bo kwam ik er achter dat dit eigenlijk niet alleen de communicatie met mijn moeder betrof, maar ook de communicatie met méér vrouwen.

Bo is een ontzettend warme vrouw, als mens maar ook zeker als coach. Ze geeft je het gevoel dat je in alle veiligheid je gedachten kan delen waarbij ze precies de juiste vragen stelt die je nieuwe inzichten geven. Mijn ervaring met de Shift is zeer positief.
Doordat ik tijdens de sessie de opgehoopte spanningen uit mijn lichaam voelde vloeien heb ik helder leren kijken naar mijn eigen bijdrage in de communicatie met anderen. Diezelfde dag nog heb ik moeiteloos een fijn gesprek met mijn moeder kunnen voeren. Het inzichtelijk maken en aan de slag gaan met mijn belemmerende overtuigingen bij Bo heeft mij rust gebracht en geleerd beter te communiceren vanuit mijn eigen ik.”

F R E E  Y O U R  P O T E N T I A L !

O P T I E S

Je kunt kiezen voor één sessie of voor een traject van 3 sessies, afhankelijk van het aantal belemmerende overtuigingen dat je ervaart. Voor sommigen volstaat 1 sessie om de weg vrij te maken. Anderen hebben (bij meerdere overtuigingen) meer baat bij een traject van 3 sessies.

 

TARIEVEN

  • Een Shift sessie (2 uur) bedraagt € 250,- incl. Btw. 

  • Een Shift traject (3 x 2 uur) bedraagt € 695,- incl. Btw.

Bij beide opties is 1 call van 30min. ná de sessie of het traject inbegrepen.

Ben jij er klaar voor om het maximale uit je leven te halen? 

bottom of page