Image by Denys Nevozhai

IT ALL STARTS

WIT A SINGLE STEP.”

W A N D E L C O A C H I N G

Heb jij het gevoel dat je er eens even tussenuit moet om alles op een rijtje te zetten voor jezelf? Boek dan de Walk of Wisdom, langs prachtige wateren en weilanden. Even jezelf centraal, hoe fijn én belangrijk is dat!

 

WALK OF WISDOM

Tijdens de Walk of Wisdom hebben we alle tijd voor een goed gesprek, en komen alle thema’s en vragen aan bod die aandacht behoeven. De natuurlijke omgeving zorgt voor verbinding, rust en ontspanning. Het geeft je alle ruimte om te vertragen en te downloaden daar waar nodig.

kristian-egelund-113903.jpg
G E E F  J E Z E L F  D E  R U I M T E

Ik loop achter, naast en voor je. Niets is vreemd, alles is welkom. Ik luister met aandacht en stel je de nodige vragen, zodat je met elke stap meer helderheid krijgt over jouw pad. Het geeft je (weer) richting, zodat jij de nodige keuzes kunt maken.

 

Na de Walk of Wisdom voel je je dankbaar en voldaan, trots op de afstand die we hebben afgelegd. Terugkijkend naar ons startpunt zie je wat deze wandeling je aan antwoorden heeft gebracht. Het geeft je een gevoel van focus, flow en een boost aan energie! Je voelt een en al enthousiasme en kunt niet wachten om met de besproken acties aan de slag te gaan omdat je je (weer) volledig verbonden voelt met je purpose en weet wat dit je gaat brengen.