WORKSHOP ANDERS KIJKEN

Tijdens deze bijzondere stiltewandeling maken we dankbaar gebruik van de prachtige natuur als spiegel, om anders te kijken naar hoe je in het leven staat, naar waar je staat en waar je naartoe wilt. Met welke vraag ga jij op pad? Laat de ruis van je afvallen en ervaar meer helderheid door de stiltemeditatie, door mooie vragen en creatieve opdrachten, en door het gevoel van verbinding wat je ervaart, met jezelf en met elkaar. 

Benodigdheden: een waterflesje, een kussentje en/of handdoek, pen en papier en je smartphone

Duur workshop: 2 uur

Bijdrage: € 25,- incl. Btw

Meetingpoint: Theehuis Rhynauwen

Datum: binnenkort bekend

WORKSHOP ZELFBEELD

Tijdens deze creatieve fotografie workshop en group kijken we op een dieper level naar onszelf en naar ons zelfbeeld. Hoe kijk jij naar jezelf? Heb jij een positief zelfbeeld of ligt hier - in deze huidige maatschappij met social media - stiekem nog een uitdaging voor jezelf? Lijkt het je mooi om daar in alle openheid met anderen naar te kijken? Dan ben je meer dan welkom. 

Benodigdheden: je favoriete kledingsetje, een waterflesje, pen en papier en je smartphone

Duur workshop: 2 uur

Bijdrage: € 25,- incl. Btw

Locatie: Studio 31 te Utrecht

Datum: binnenkort bekend

"FREE YOUR MIND, AND THE REST WILL FOLLOW"

WORKSHOP BREAKTHROUGH

Heb jij weleens last van belemmerende overtuigingen die je weerhouden van het nemen van de volgende stap, van het bereiken van jouw Next Level? De Breakthrough maakt dat je oude gedachtepatronen weet te doorbreken en voorgoed kunt vervangen voor nieuwe, helpende gedachtes, zodat je met volle energie kunt gáán voor dat wat jij wilt manifesteren, voor je dromen en voor je passie(s)! Voel de verbinding met jezelf én met elkaar, in klank verbonden door de bijzondere oefeningen, omlijst door de meest prachtige Liedjes van Betekenis. Deze krachtige zangworkshop vol muziek (en dans als je de beweging voelt ;) geeft je een boost aan energie. Het motiveert je tot het nemen van de nodige actie(s). Het is zó empowering dat je het gevoel krijgt dat je de hele wereld aankunt, samen! 

Benodigdheden: makkelijk zittende kleding, een waterflesje, pen en papier en je smartphone

Duur workshop: 2 uur

Bijdrage: € 25,- incl. Btw

Locatie: Studio 31 te Utrecht

Datum: binnenkort bekend

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN