Image by Clint McKoy
ZANGKRACHT

Niets zo krachtig als de kracht van samen zingen. Het brengt je in verbinding met jezelf én met anderen. Het haalt je uit je comfortzone en geeft je (nieuwe) energie. Zangkracht verbindt door thematische zangworkshops op maat. Het is een unieke muziekworkshop met bijzondere vragen en opdrachten op mooi aansluitende liedjes van betekenis. Als een reis door de muziek waarvoor je je koffers niet hoeft te pakken!

Image by Alvin Mahmudov
WAT HEB JE NODIG?

Zangkracht nodigt je uit om je in klank te verbinden, met jezelf en met elkaar. Om jezelf te laten horen én jezelf te laten zien, met alles wat er is. Deze bijzondere reis door de muziek geeft je steeds weer nieuwe energie én antwoord op de vraag “Wat heb ik nodig?” Zie jij ernaar uit om meer van jezelf te laten zien? En is het tijd om van je te laten horen? Meld je dan aan voor de maandelijkse zangsessies van Zangkracht. Voelt dat nog als een stap te ver? Geef je dan op voor 1:1 zangcoaching, óf boek als organisatie een thematische zangworkshop op maat.

  • De maandelijkse Zangkracht sessies worden georganiseerd in Studio 31 te Utrecht, een locatie met een zeer bijzondere akoestiek waardoor de stemmen mooi met elkaar mengen. Nieuwe leden kunnen maandelijks een auditie doen, waarna ze een proefavond bijwonen. Voelt iedereen een 'JA' dan heten we je graag van harte welkom bij Zangkracht.

    Audities: woensdag 07 oktober

  • Voel jij dat je nog veel te winnen hebt als het gaat om jezelf laten horen? Wil jij vrij kunnen zingen, met zelfvertrouwen teksten overbrengen en méér plezier halen uit zang? Bevrijd jezelf van die onzekerheden, gewoon door het te doen. Samen zetten we stappen en help ik je comfortbabel worden met het  oncomfortabele, zodat jij (weer) kunt genieten van de kracht van je stem.

  • Wil je als bedrijf of organisatie een thematische zangworkshop op maat boeken? Het is een zeer krachtige manier om je team te verbinden. Zo verzorgen we een missie-visie-strategiesessie met het zelf bedenken van (eigen) tekst op een lied of medley. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en lees gerust even onze referenties. We horen graag.

Image by Dayne Topkin
MIJN VERHAAL

Muziek was altijd al mijn grootste passie. Ik voelde me als kind vervuld met geluk tijdens de muzieklessen. Samen in een kringetje zingen, het maakte me intens gelukkig! Ik zong de hele dag door en vond het heerlijk om mensen hierin mee te nemen. Maar mijn eigen stem écht laten horen aan anderen, dat lag nog vér buiten mijn comfortzone! 23 Juni 2018 ging ik de uitdaging met mezelf aan, door samen met een goede vriend te zingen op het Domplein in Utrecht. Het werd mijn turning point, een dag om nooit te vergeten!

AD'S ERVARING

“Gewerkt met Bo voor een teamuitstap voor ons Salesteam. Het werd een Visie-Missie-Strategiesessie waarin ons team zelf de teksten bedacht op een Abba Medley. Het werd een zeer dynamische middag! Zeer goed aangepakt in uitstekende sfeer en vooral out of the box. Voor eenieder een prima samenwerking met goed resultaat!”

Ad Hesemans | Hoofd Sales - Wegener Dagbladen

INFO@BOVRINTEN.NL    |    F.C. DONDERSSTRAAT 17B, 3572JA UTRECHT   |    +31619198000

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube