top of page
B R A N D I N G  S H O O T

Een Branding Shoot is een bijzondere lifestyleshoot voor bezielde ondernemers en organisaties. Als verhalend fotograaf is het mijn passie ieders missie te vertalen naar een veelzijdige beeldbank met sprekende, sfeervolle en authentieke beelden passend bij de ondernemer of organisatie.

STERK IN BEELD
Samen maken we conceptuele beelden die jouw doelgroep aanspreken, beelden waarmee we kunnen bouwen aan jouw zichtbaarheid. Naast ankerbeelden passend bij jouw website (bv. homepage, over mij pagina, jouw diensten), maken we wanneer gewenst ook thematische sfeer- en detailbeelden voor vlogs, blogs, social media en bijvoorbeeld Linkedin. Uit alle beelden die we maken selecteren we de beste beelden, welke (licht) bewerkt worden en in High RES worden aangeleverd. Deze (Personal / Business) Branding Shoot geeft joú zelfvertrouwen en je Business een Boost!

Schermafbeelding 2020-09-17 om 09.10.33.
S I M O N E ' S  E R V A R I N G

Regelmatig zag ik foto’s van Bo op FB voorbij komen. Steeds dacht ik: ‘Ja, dat is het! Precies zo wil ik als ongewenst kinderloze vrouw mijn verhaal vertellen en via social media laten zien waarvoor ik sta als therapeut.' Puur, eerlijk, spontaan en in de buitenlucht. Na een voorgesprek met Bo ben ik aan de slag gegaan met een wensenlijstje ter voorbereiding. Wat wil ik dan vertellen? En hoe? Jarenlang voelde ik me als kinderloze vrouw niet thuis in de wereld vol gezinnen. Onbewust werd ik net zo onzichtbaar als mijn verborgen verdriet. Na een periode van rouw ben ik nu dankbaar voor de mooie dingen die het leven mij wel biedt. En dat mag iedereen zien! Dat wil ik ook uitstralen. Vertellen dat een leven zonder kinderen naast soms nog de pijn van gemis, ook heel fijn kan zijn. De Branding Shoot met Bo was een pure belevenis. Bo voelde feilloos aan wat ik wil laten zien aan de buitenwereld. Het gemak waarmee ze fotografeert maakte dat het als vanzelf ‘klikte’ tussen ons en de camera. Het cadeau nadien was groot bij het zien van zoveel mooie beelden. Dank je Bo. Voor de geweldige dag, je meeleven in mijn persoonlijke reis, de zorgzaamheid en natuurlijk jouw geweldige foto’s. Een ware verrijking van mijn beeldbank voor mijn website en social media posts. Dit proeft zeker naar meer! 

Simone Sinjorgo - Praktijk de Diamant


 

E E N  G O E D E  V O O R B E R E I D I N G

Allereerst hebben we een uitgebreid voorbereidingsgesprek waarin we met elkaar doornemen wat je missie is, wat precies je wensen zijn, waarvoor je de beelden wilt gaan gebruiken en hoe we dit zo goed mogelijk zouden kunnen invullen samen. Vervolgens krijg je van mij een hele leuke, creatieve opdracht, namelijk beelden verzamelen die jouw verhaal vertellen. Hiervoor mag je een moodboard voorbereiden via Pinterest of een visionboard samengesteld uit magazines of vakbladen.

 

BRANDING SHOOT BOOK

Het vertellen van jouw verhaal moet je niet te licht nemen. Hiermee manifesteer je jezelf, dus het is erg belangrijk dat je hier de tijd voor neemt. Om jou zo goed mogelijk in dit proces op weg te helpen, krijg je van mij (geheel gratis) het BRANDING SHOOT BOOK inclusief een shootlist in Excel, wat jou stap voor stap gaat helpen jouw verhaal in beeld uiteen te zetten. Hieruit ontstaat jouw shootlist met daarin voor elke foto een passende locatie, de juiste sfeer, de bijbehorende kledingstyling, die specifieke houding, looks etcetera. Zo weten we op de dag van jouw Branding Shoot preciés welke beelden er gemaakt mogen worden, ben je optimaal voorbereid en hoef je alleen nog maar te genieten deze bijzondere dag :).

BRAND IDENTITY & BRAND STORY

Heb je zelf niet zo'n duidelijk beeld van hoe je jezelf graag gefotografeerd ziet, dan kan ik ook een BRAND IDENTITY voor je uitwerken die naadloos aansluit bij wie je bent en hoe je jezelf wilt laten zien. Het is een moodboard met een specifieke sfeer, stijl en uitstraling, ondersteund door kernachtige woorden die passen bij jouw waarden als mens en ondernemer. Hierdoor krijg je, naast een heldere verhaallijn, ook een duidelijker beeld van de kleding en props passend bij jouw Branding Shoot, zodat je vol zelfvertrouwen de shoot ingaat! Wil je graag dat ik de hele shootlist als script voor je uitwerk, dan maak ik een BRAND STORY voor je, waarin de hoofdlijnen van de Branding Shoot worden bepaald. De detailfoto's schieten we spontaan tussen de ankerbeelden door.

SHOOT!
Op de dag van de Branding Shoot nemen we als eerste even de ruimte om wat nader kennis te maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Dat geeft jou de gelegenheid om de reis achter je te laten en om jouw wensen nog even te bespreken. Ook nemen we jouw mood- of visionboard door en bekijken we jouw shootlist die je hebt voorbereid voor deze dag. Voorafgaand aan de fotografie breng ik met de nodige zorg een mooie visagie bij je aan. De hairstyling mag je zelf verzorgen :). Daarna maken we een definitieve selectie uit de door jouw meegenomen kledingsetjes, zodat we je in veel verschillende settings kunnen fotograferen en je straks een geweldig ruime keuze hebt qua beeldmateriaal. Heb je specifieke wensen qua look of kleuren, omdat dit bijvoorbeeld past bij jouw Visual Identity, je website en/of social media, dan kunnen we dit ook even doornemen. Alles is bespreekbaar!

 

O P T I E S

Voor de Branding Shoot bied ik de volgende opties:

  • Zilver: Brainstorm 1 uur, Branding Shoot Book, 2-3 kledingwissels, shoot 4 uur + 5 uur nabewerking, 50 beelden - € 1.495,- excl. Btw.

  • Goud: Brainstorm 1 uur, Branding Shoot Book, div. kledingwissels naar wens, shoot 6 uur + 10 uur nabewerking, 75 beelden - € 1.995,- excl. Btw.

  • Diamant: Brainstorm 1 uur, Branding Shoot Book, div. kledingswissels naar wens, shoot 6 uur + 15 uur nabewerking, 100 beelden = € 2.495,- excl. Btw.

  • Shoot Update: 1 kledingwissel, shoot van 2 uur + 5 uur nabewerking, tot 25 beelden - € 975,- excl. Btw. Wil je deze shoot graag 4 x per jaar boeken, voor ieder seizoen van het jaar, dan is de investering geen € 3.900,- maar slechts € 3.475,- excl. Btw.

Uiterlijk 1 week na de Branding Shoot ontvang je van mij de contactsheets, waaruit jij je eigen beeldselectie mag maken, waarna ik deze ga bewerken.

OPTIONEEL

Basisvisagie (excl. hairstyling): € 50,- excl. Btw (Tip: denk evt. aan het inhuren van een visagiste).

Uitwerken Brand Identity: € 675,- excl. Btw

Uitwerken Brand Story: € 675,- excl. Btw

Meeruren fotografie: € 150,-/uur excl. Btw

Extra beelden bewerkt: € 35,-/foto excl. Btw.

Alle bovenstaande opties zijn excl. parkeer- en reiskosten à € 0,30/km vanaf Utrecht. Voor reistijd reken ik bij alles méér dan 1 uur retour € 50,-/uur excl. Btw.

Voor fotografie of producties in het weekend hanteer ik een toeslag van 25%.

De nabewerkte foto's zijn geheel rechtenvrij te gebruiken alle gewenste (eigen) kanalen.

Betaling in termijnen is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Wil je een datum reserveren of heb je nog vragen? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel me even op onderstaand telefoonnummer. Wil je graag een kijkje nemen in mijn portfolio? Klik dan HIER. Ben jij klaar om jezelf en je missie te laten zien aan de wereld? We gaan er samen iets moois van maken!

A S T R I D ' S  E R V A R I N G

“Omdat ik voor mijn coaching bedrijf mijn website ga vernieuwen en daarbij een professionele aanpak kies, vraag ik Bo. Zij heeft voor deze Branding Shoot een zonnige dag gekozen, buiten in de natuur. Tijdens deze dag ontmoet ik een creatieve Bo, die door haar lens met een open blik kijkt naar mij en alle mogelijkheden in het landschap om een variëteit aan plaatjes te schieten. Ook als ik denk dat we voldoende foto’s hebben om uit te kiezen, heeft Bo toch nog een nieuw idee, geweldig!”

Kijk voor meer ervaringen ook eens bij referenties.
 

C H R I S T E L ' S  E R V A R I N G

Als spiritueel ondernemer is het voor mij heel belangrijk om te werken met mensen die energie begrijpen en dat doet Bo als geen ander. Bo heeft me met deze Branding Shoot geholpen om mijn eigen verhaal te vinden en een grote stap te zetten op het gebied van zichtbaarheid. 

 

Tijdens het proces heb ik me door haar enorm gesteund gevoeld en waren haar suggesties en feedback altijd precies goed en genoeg. Heel bijzonder hoe daardoor steeds duidelijker werd wat ik wilde laten zien, ook voor mezelf. Ik wilde graag mijn magie verwerken in de foto's en dankzij Bo is dat gelukt. Ze zag en begreep mijn werk, mijn verhaal, en dat heeft zich vertaald in prachtige foto's die helemaal passen bij wie ik ben en wat ik wil laten zien.  

 

En wat is het prachtig geworden!! Ik ben zó ontzettend blij met de foto’s! Heel bijzonder ook wat Bo gedaan heeft met de nabewerking. Alsof ze het element van oudheid nóg meer heeft benadrukt. En daar ben ik zo blij mee want dat gaat echt fantastisch werken op mijn website. Als ik zo mijn mapje met foto’s doorscrol denk ik “Wauw, dit is het gewoon!”. Ook zoveel variatie aan blikken, ik kan er niet over uit, echt superblij mee! 

 

Kijk voor meer ervaringen ook eens bij referenties.
 

Schermafbeelding 2021-09-15 om 09.55.34.png
R O L I E N ' S  E R V A R I N G

"Ik had met Bo al een klik vanuit het Sterk-als-Merk traject. Vanuit dat traject kwam ik op een punt dat ik een website wilde bouwen, voorzien van de juiste foto's. Bo wist waar ik naartoe wilde werken. Vol vertrouwen vroeg ik haar voor een Branding Shoot. Dit was voor mij de beste keuze die ik kon maken. Ze heeft geweldige foto's van mij weten te maken, die letterlijk spreken. Die meer zeggen dan 1000 woorden. Het thema rouw lees je af van de foto's. Het is een prachtig geheel geworden, mede door het Branding Shoot Book wat ik van Bo kreeg ter voorbereiding. Alvorens de shoot plaats vond hebben we gesproken over datgene wat ik wilde. Ik had een moodboard gemaakt wat als uitgangspunt diende voor de sfeer en warmte die ik wilde uitstralen op mijn website en ik had een lijst opgesteld met foto's die ik wenste. De locatie was voor mij zo bepaald, de Venloose Heide. Hier liggen mijn roots. Op de dag van de fotoshoot was ik nerveus en voelde ik een bepaalde, gezonde spanning. Bo wist mij gerust te stellen en uiteindelijk kreeg ik er zelfs enorm veel plezier in. Wat hebben we samen gelachen. En, het eindresultaat mag er zijn. Supertrots op mezelf en Bo. Bo, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor alles wat je dit jaar voor mij gedaan hebt. Ik ben enorm blij dat ik je mocht ontmoeten en dat je op mijn pad bent gekomen. Jij hebt mij mooi weten te spiegelen, te activeren, motiveren en inspireren. Dank je wel. 

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op www.luisterkracht.com

Rolien Hovens
bottom of page