Happy Portrait

R E V I E W S

W A T  A N D E R E N  D E E L D E N ...

Crystal Kwee & Mabel Duchossoy | The New Business Woman: "Bo is one of a kind. Fotografe, Personal Branding Expert, Coach/Trainer; deze powervrouw doet het echt allemaal! Zij heeft een charme die puur natuur is en wij hebben ervaren hoe zij zich binnen een paar minuten volledig inleeft in het verhaal van een ander. Bo durft kritische vragen te stellen en is erg gepassioneerd in wat zij doet én kan dit ook op die manier overbrengen. Bo ziét mensen echt. Zij is een voorbeeld voor andere vrouwen. Bo bewijst dat als je een droom hebt, je die waar kunt maken: met lef, moed en passie. Wij zijn onder de indruk van haar power!

 

Ruta Puylaert, Zwanger Utrecht | Reflexzonetherapie Ruta: “Vanuit mijn vak als voetreflextherapeute weet ik hoe belangrijk het is om je energie op de juiste manier te verdelen. Maar zoals de meeste mensen wel weten is het geven van advies vaak gemakkelijker dan het volgen en dicht bij jezelf te blijven. Bo is een warme en intelligente vrouw met een passie voor mensen en een frisse kijk op ondernemerschap. Door haar manier van coachen wordt je getriggerd weer bij je gevoel te komen waarom je ook alweer voor deze passie hebt gekozen. Wat is goed voor MIJ op dit moment. Naast een enorme dosis energie en een onuitputbare ideeënbus zie ik Bo als een coach die op een prettige manier communiceert en je op een positieve manier vooruit helpt."
 

Eva (43 jaar) | verpleegkundige: "Ik wilde al langer werken aan mijn zichtbaarheid en mijn gevoel van vrijheid hierin. Zodoende kwam ik terecht bij Bo waarmee mijn persoonlijk ontwikkelingsavontuur begon. Ik boekte verschillende coachingssessies bij Bo die mij grote resultaten hebben gebracht. Voor mij is het uitgangspunt bij het kiezen van een goede coach simpelweg ‘een heldere visie’ tesamen met een rijke achtergrond. Bo is erg professioneel en haar sessies waren zeer divers en nauwkeurig voorbereid met vooraf een brede oriëntatie op mijn vragen/wensen waarvoor zij een op maat gesneden programma met oefeningen had gemaakt (ook voor thuis). De sessies hadden een erg goede invulling, met alles erop en eraan, van mooie gesprekken tot belangrijke tips en trics om mij naar mijn doel te helpen. Van creatieve oefeningen tot groene smoothies tot krachttraining om mijn lijf weer sterk(er) te maken. Er was volledige concentratie, en er werd niet gekeken op de klok. Ik stond echt even centraal. Bedankt lieve Bo!"

 

Marijke (36 jaar): "Elke sessie brengt me weer dichter bij mezelf. Ik voel me ondanks de vele ups en downs, met de dag sterker worden, vooral ook door die liefdevolle schoppen onder m’n kont ;). Ik ben klaar met mezelf te verstoppen en wil mezelf weer laten zien. Dankjewel voor alles tot nu toe."

Magda Hermsen, GZ psycholoog, supervisor, coach (52 jaar): "Bo Vrinten, een bevlogen, aardse vrouw die uit eigen ervaring weet wat helpend kan zijn om door moeilijke tijden te ploegen. Zij beschikt over een grote dosis moed, creativiteit, esthetiek, en realiteitszin. Bo heeft mij de spiegel voorgehouden, het beeld was niet ingewikkeld maar het verdiende onze oprechte aandacht. Zij heeft mij in mijn kern weten te raken."
 

Monique Odufré: "Weer een fijn gesprek gehad met Bo Vrinten waarin zij mij op aangename en duidelijke wijze tips heeft gegeven over mijn zichtbaarheid als ondernemer. Ten aanzien van de door mij ontworpen informatie folder gaf zij mij goeie tips en inzichten. Ik ben weer aan het denken gezet en heb een duwtje in de goede richting gekregen!"


Erik-Jan (50 jaar): "In een korte sessie hielp Bo me een aantal belangrijke keuzen te maken op privé en zakelijk gebied. Ik beveel haar aanpak van harte aan!"
 

Mieke (45 jaar): "Bo is een warm en liefdevol persoon die je in je waarde laat, die het negatieve positief kan ombuigen of kan helpen het negatieve een plekje te geven. Bij haar vind ik een luisterend oor. Afgelopen december is plots mijn vader overleden. Nog nooit heb ik zo'n heftig verlies geleden. Het boek van Bo heeft mij geholpen telkens een stapje te maken in het rouwproces en toch ook je leven te blijven leiden qua werk bijvoorbeeld. Wat fijn is dat je deze opdrachten in je eigen tijd en op je eigen manier kan volgen. Op een gegeven moment zag ik weer lichtpuntjes in de donkere tunnel, kon ik weer lachen en zag ik de mooie momenten met mijn vader in plaats van het sterfbed. De opdrachten in haar Herinneringsboek hebben mij hierin gesteund."

Marianne (48 jaar): "Bo heeft een heel persoonlijke en betrokken aanpak, ze leest mensen enorm goed. Met deze mensenkennis heeft ze mij waardevolle tips gegeven. Aanrader haar sessies!"

Arthur, Creative Director (49 jaar): "Wat gebeurt er als ik met Bo praat? Beeldend reflecteren. In de gesprekken die ik met haar heb, opent zij mij. Zij geeft me inzicht in zaken die ik nog niet ken van mijzelf. Er heerst een sfeer van wederzijds begrip, van verbinding, van verdieping. Bo geeft mij rust over en richting op het pad dat ik bewandel. De omgeving die zij creert en waarin ik mij begeef, voelt als thuiskomen bij mezelf. Bo is niet alleen een coach, zij biedt kracht en doelen die mij mijn pad helpen te begrijpen. Samen reflecteren geeft mijn pad inhoud. Elke keer is het een feest van herkenning en vernieuwing."

Adriaan (49 jaar): "Zo nu en dan voer ik een goed gesprek met Bo. Bo creëert een sfeer van openheid en vertrouwen, daardoor komen relevante zaken aan de orde. Adviezen, meningen en juist dat wederzijdse vertrouwen helpen mij om persoonlijk zaken in het juiste perspectief te zien en de juiste keuzes te maken."

Nynke, Senior International Human Resources (12 kilo verloren): "Ik ben je heel dankbaar voor deze fantastische kickstart naar een (weer) gezonder leven! Had het echt nodig en voel me fantastisch. Totaal geen behoefte meer aan suiker, kaas etcetera. Heb het met gemak gedaan omdat het een goed gevoel geeft (echte positieve energie in je lijf en koppie) en resultaten oplevert! Nogmaals erg bedankt voor de '21-Day Challenge', echt een super initiatief! 

Petra de Groot, Docent Frans (14 kilo verloren): "Yess! Best trots op mezelf: deze bourgondische snoepkont heeft zonder problemen de 21 dagen volbracht én met prachtig resultaat! Bedankt Bo voor de tips en support. Ik ga nog lekker even door, met af en toe een koolhydraatmoment :-)"

Odette (38 jaar): "Na mijn individuele coachingssessie met Bo Vrinten heb ik de juiste tips en tools om weer aan de slag te gaan in mijn werk. Ik heb er helemaal zin in!"

 

Margreet (49 jaar): "Op een koele ochtend op het strand heeft Bo ons geleid langs diversen Yoga oefeningen. Dit deed zij met een kalmte en duidelijkheid die ik als zeer prettig heb ervaren. Bo heeft voor mij die dag speciaal gemaakt door deze bijzondere fijne les, de omgeving was een bonus. Sommige mensen geven Yoga les en sommige mensen zijn Yoga! Dat laatste ervaarde ik met Bo, echt een aanrader."

R E V I E W S  T R A I N I N G E N

Marjon (42 jaar): "Onlangs heb ik een workshop bij Bo gevolgd, om mezelf beter te kunnen presenteren. Mijn vraag was wat ik juist wel / niet moest doen en hoe ik in de korte tijd die je meestal hebt, de very best of yourself laat zien en alle benodigde emoties voor de camera kunt laten zien. Bo heeft me ontzettend geholpen om bij het tonen van gevraagde emoties mezelf te leren verbinden met diepere emoties. Bovendien hebben we een korte presentatie van mezelf doorgenomen, waardoor ik nu weet dat ik af en toe best even stil mag vallen om een juist antwoord te kunnen geven... En hoe ik het best mijn eigen energie kan vasthouden, zonder mezelf te verliezen in anderen. Bo heeft een heel persoonlijke en betrokken aanpak, ze leest mensen enorm goed. Met deze mensenkennis heeft ze mij waardevolle tips gegeven, waardoor ik in ieder geval veel beter voorbereid een volgende casting instap. Aanrader zo'n sessie!" 

Frans (73 jaar): “Hoe langer en meer tijd er voorbij gaat, destemeer ik terugdenk aan hoeveel ik die dag van je heb mogen leren. Voor mij nog steeds belangrijke tips op het gebied van communicatie en presentatie van mijzelf. Nadien heb ik nog wat andere workshops gedaan die ik leuk vond om te doen, maar ze staan toch allemaal in schril contrast met hetgeen ik die dag van je heb mogen leren. Ik was en ben heel positief over wat er die dag tot mij is gekomen en waar ik nu nog steeds mijn voordeel uit kan putten. Mogelijk komt er nog eens een 2e deel van onze sessie.” 

Tanya (39 jaar): "Na wat rondspeuren op het internet sprak de workshop ‘Personal Branding en Acteren voor de Camera’ mij erg aan. De sfeer was de hele middag erg ontspannen en het werken voor de camera geweldig leuk. Doordat je bezig bent met het jezelf presenteren voor de camera kom je al heel snel jezelf tegen. Het plaatje dat uiteindelijk op beeld komt is meer dan een goed aangebrachte make-up en leuke kleding. In slechts 1 middag leer je niet alleen je zwakke puntjes wegschminken, maar ook hoe je jezelf zo gunstig mogelijk laat zien voor een (rollende) camera. De adviezen zijn professioneel en worden op een leuke manier gebracht. Met het resultaat aan beeld was ik ook erg blij. Deze workshop is een echte aanrader wanneer je jezelf vaker moet presenteren en daar wat onzeker over kunt zijn of gewoon omdat je weer even dat stukje van jezelf naar boven wilt halen."

Monique (48 jaar): "Hele leerzame en gezellige workshop. Echte aanrader met als resultaat professionele foto's waar je mee verder kunt. Toegankelijk voor iedereen."

 

Adriana (63 jaar): "De workshop 'Personal Branding' was echt wat ik ervan had verwacht. In een heel ontspannen sfeer zijn alle aandachtspunten ruimschoots aan bod gekomen. Ook veel tijd om vragen te stellen. De fotoshoot met de nodige tips erbij was heel leuk en leerzaam. Ik ben erg blij met de foto's, ze zijn bijzonder mooi geworden! Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden en ga nu meer zelfverzekerd naar een casting, auditie of een fotoshoot. Bedankt Bo!

Shannen (22 jaar) : "Ik vind de Workshop Personal Branding een echte aanrader! Zo leer je met het onderdeel First Impression, hoe je jezelf het beste kunt voorstellen. Ik kreeg hierbij erg handige tips, zelfs tips over dingen waar ik mezelf niet van bewust was. Tijdens de ‘Mini Meditatie’ leerde ik hoe ik snel tot mezelf kan komen wanneer ik zenuwachtig ben, erg handig bij casting of bijvoorbeeld sollicitaties. Daarna was er een coachingonderdeel, waarin werd gekeken waar mijn onzekerheden lagen, waarbij we een metafoor hebben gezocht die me kan helpen om me zekerder te voelen. In het onderdeel Basisvisagie leerde ik hoe ik mezelf verschillend moet opmaken voor fotoshoots in de studio of bij daglicht. Nadat we de kleding hadden geselecteerd vond de portfolioshoot plaats op een buitenlocatie, erg leuk. Bo heeft me tijdens de hele workshop goed begeleidt, stelde me op mijn gemak en gaf me goede tips. Ik kon echt mezelf zijn en dat vond ik prettig. Ik ga alle tips zeker gebruiken in mijn dagelijkse leven en (hopelijk) op de castingopdrachten.”

Wendy (42 jaar): "Wat een super leuke dag heb ik beleefd! Het was best spannend om te komen. Mijn man had mij voor de workshop aangemeld en dan weet je niet wie je treft, maar het ijs was snel gebroken! Jullie enthousiasme straalde bij mij binnen en toen we eenmaal met de fotoshoot waren begonnen ging de zon schijnen. Ondanks de kou heerlijk samen naar buiten en wat voelde dat goed. Geen gemaakte lach, geen dikke make-up, gewoon Wendy! Vandaag heb ik met een heel fijn gevoel mij officieel bij jullie ingeschreven en nu hoop ik op een leuke opdracht (of meer...). Een aantal foto’s heb ik naar familie en vrienden doorgestuurd en ze vonden ze prachtig en ook zij bevestigde dat ik het echt ‘zelf’ ben. Heel erg bedankt voor deze bijzondere dag!!! Lieve groet!"

Miranda (39 jaar): "Mijn eerste kennismaking met de wereld van casting en modelling begon op 7 september 2013. Heel hartelijk werden wij (ik en andere deelnemers) ontvangen door twee coaches die al ruime ervaring hebben in de branche. Er is veel informatie gegeven betreffende wat er nu zoal speelt in de branche, de do's en don'ts, jouw eerste indruk bij een casting (hoe kan het anders/beter), styling, visagie. De fotoshoot ging zo gemakkelijk dat ik zelf versteld van stond. Zo leuk was het! De foto's (op twee verschillende sets geschoten) werden een dag later aan mij gezonden en waren heel mooi. Met de workshop van ID|Casting heb je alvast een goede basis voor jezelf."

Nora (44 jaar): "De workshop “Personal Branding inclusief Acteren voor de Camera” was een enorm groot succes en mijn persoonlijke doorbraak! De opbouw van de hele workshop ging perfect, waarbij je hetgeen je geleerd had direct in praktijk kon brengen en onzekerheden gaandeweg verminderde. Het (als attentie gekregen zeer stylish uitziende) notitieblokje waarin je je eigen aandachtspunten in steekwoorden moest opschrijven (zowel positieve als negatieve), kwam steeds weer van pas en zelfs nu nog pak ik het er regelmatig bij. De workshop heeft de eerste aanzet tot verdere ontplooiing van een andere kant van mezelf gegeven. Als kroon op de dag, de mooie foto’s. Ook daardoor groeide mijn zelfvertrouwen. Heel erg bedankt voor de zeer leerzame en bovenal gezellige dag!"

Loes (40 jaar) : "Ik heb onlangs de workshop 'Personal Branding' gevolgd en ben aangenaam verrast hoeveel ik heb bijgeleerd! Heel knap werk hoe ze de workshop in elkaar hebben gezet! Je leert je op de juiste manier voor te stellen als je naar een auditie gaat. Je krijgt de juiste styling- en make-up tips, precies wat bij jouw uiterlijk past! Dan het voor de camera acteren, wat in het begin best lastig is als je het niet echt gewend bent in je eentje op commando iets na te moeten doen!!!! Maar super leuk als je even bezig bent en het dan beter en beter gaat! Dan ook een leuke fotoshoot en de dag is gevuld!!! Ik raad deze workshop ten zeerste aan!!! Heel veel succes en plezier!

Lieve (42 jaar): "Voor mij een workshop om ‘U’ tegen te zeggen!! Ik werd hartelijk ontvangen door de gastvrouw, Bo Vrinten, die je meteen een vertrouwelijk gevoel geeft. Na wat kletsen (zo leert zij je kennen) en jezelf leren voorstellen (onderdeel First Impression) heb je reeds een sterker gevoel gekregen en ben je meteen klaargestoomd voor de middag in de studio. Bo geeft je nuttige tips om je make-up voor de camera of in het dagelijks leven te verfijnen. Tips die je nog meer identiteit geven. Tijdens de fotoshoots worden je mimieken volledig besproken en krijg je de kans om je expressies nog beter te uiten. Je leert te wennen aan de camera. En als kers op de taart worden er nog enkele mooie foto’s uitgekozen om deze voor je portfolio te gebruiken. Een super dag. Een aanrader voor iederen die graag model wil worden of voor iemand die gewoon sterker in de schoenen wil staan. Dankjewel Bo, voor deze leerrijke dag."

Eveline (48 jaar): "Ik kwam op een punt dat ik dacht 'en nu wil ik echt iets voor mezelf gaan doen'. Ik had gelezen over de workshop 'Personal Branding - Imago & Identiteit' en het leek me echt iets voor mij. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Al bij de eerste ontmoeting voelde ik dat me dit iets moois zou gaan brengen. De coaching heeft me belangrijke inzichten gegeven over hoe ik me presenteer, hoe ik me voel over mezelf en hoe ik mijn kracht van binnen naar buiten kan brengen, iets wat ik later tijdens de fotoshoot heb mogen laten zien. Ik heb meer geleerd over kleuren en over styling. Ga voortaan naast zwart nu ook weer eens kleur gebruiken. Ik wil mezelf laten zien! En helemaal leuk natuurlijk als ik met de mooie foto's ook nogeens een leuke opdracht mag invullen. ID|Casting, heel erg bedankt voor deze fijne ervaring!"

Vera (18 jaar): "Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de zeer leerzame workshop die jullie mij hebben gegeven. We zijn de hele middag druk bezig geweest met de vele informatie, uitleg en tips die ik kreeg . Het was erg leuk en ik heb er dan ook echt veel van geleerd. De fotoshoot op het laatst ging ook erg goed en er waren veel mooie foto's bij die gelijk op jullie website zijn geplaatst. Nu nog even wachten op een boeking voor een meisje woonachtig in Bonaire :) Voor degene die nog twijfelen om een workshop te volgen, niet twijfelen, gewoon doen!"

"Ik kan me geen betere manier voorstellen als introductie van wat het modellenwerk inhoudt. Ik voelde me vanaf het begin welkom op de 'Casting Convention'. Leuke sfeer, vriendelijk, gezellig en aangenaam. Ik heb een leuke dag gehad, leuke mensen ontmoet, super lekker gegeten en ontzettend veel geleerd. Ik vond het bijzonder dat er ruimte is om jezelf te laten gaan, jezelf te zijn maar ook om even te experimenteren. Mezelf opmaken voelde meer als verwennerij. Leuk om iets samen te doen en te ervaren. Op het einde van de dag, kon ik werkelijk vooruitgang merken. Ik was verbaasd van wat ik eigenlijk kan en krijg zin om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Het resultaat: niet alleen leuke portfoliofoto's, maar voor het eerst, foto's waar ik echt mezelf ben! De coaches? Vriendelijk, enthousiast, betrokken en geduldig. De Casting Convention was boven mijn verwachtingen. Ik had niet verwacht dat het er zo relaxed zou zijn. Ik voelde me gewoon thuis. Nogmaals bedankt voor de ervaring, de dag, het commentaar, de suggesties en de tips. Met vriendelijke groet, Maia."

Twitter van Sandra (44 jaar): "Nog aan het nagenieten van de Casting Convention en fotoshoot via ID|Casting. Dank je wel lieve coaches. Mooie foto's!
Later stuurde Sandra nog: "Dank je wel voor de mooie foto's, ik ben er erg blij mee. Heb de workshop ervaren als een warme en fijne dag. De groep vond ik heel prettig, jullie ontvangst was erg hartelijk. Het goede was dat jullie beiden is staat zijn geweest mij voor de camera te krijgen en gaandeweg de dag begon ik meer comfort te voelen, mede door jullie coaching en aanwijzingen. De aanwijzingen waren ook duidelijk waardoor ik er ook iets mee kon."

Eugenie (70 jaar): "In gedachten ben ik nog steeds aanwezig op jullie berg. De sensatie van de sfeer op die berg, probeer ik zo lang mogelijk vast te houden. John ook. We worden wakker en we zijn weer aanwezig op jullie berg. Woorden schieten mij te kort. Het familieportret heb ik van jullie ontvangen. Mooie uitstraling. Tof hé! Heerlijk, dat jullie zo'n geweldige sensatie beleving bij ons hebben teweeg gebracht. We hebben genoten van al die prachtige mensen die ook aanwezig waren op jullie workshop. We hebben veel van elkaar kunnen leren. Dankjewel Bo en Arthur."

John (71 jaar): "Ik ben 71 jaar en heb deelgenomen aan de groepsworkshop van ID|Casting. Het was een dagvullend gevarieerd programma, met kledingstijl adviezen, tips over visagie en allerlei nuttige informatie over de branche. De dag was leerzaam en de lunch was heel gezellig. De workshop van ID|Casting bracht mij een schat aan informatie over details van presentatie voor de camera. Ik ben blij dat ik deze workshop kado heb gekregen voor mijn verjaardag. Zeker geslaagd."

Jennifer (50 jaar): "Het is een leerzame en gezellige middag geweest. Het was voor mij erg interessant. Het was een lesje van mensenkennis, heb nu meer mezelf leren kennen. Dus voor mij was het wel belangrijk met leerzame momenten. Ik vind dat jullie veel informaties en tips hebben gegeven, vooral waar ik op moet letten tijdens het poseren. De opbouw en inhoud van de workshop was erg goed. Het make-up advies was ook leerzaam. Ik heb de foto's ontvangen en ze zijn heel leuk geworden. Ben erg tevreden met de foto's die jullie gekozen hebben. Voor mij was het een positieve ervaring en een leuke middag. Succes met de volgende workshop."

Yvonne: "Het was voor mij een lang gekoesterde wens om zelfverzekerd voor de camera te staan. Het leuke en informatieve telefoongesprek met Bo heeft het mij over de streep getrokken om deze wens uit te laten komen. De 1:1 Personal Branding met Bo was een gezellige en leerzame dag in een ontspannen sfeer. Door de rust die Bo spiegelde kon ik steeds beter mijzelf op een ongedwongen manier voor de camera presenteren. Bedankt Bo voor deze mooie dag!"

R E V I E W S  F O T O G R A F I E

Femke Krijger | Parkmobile: "Begin januari plaatste ik een oproep dat wij als organisatie op zoek waren naar een freelance fotograaf voor bedrijfsfotografie, productfotografie en portretten. Uit ruim 1.100 reacties selecteerden we uiteindelijk Bo. Haar veelzijdigheid gaf hierbij de doorslag. De keuze voor Bo was een schot in de roos. Bij een kennismakingsgesprek maakten we onze wensen kenbaar en ze had hier meteen een duidelijk beeld bij. Bij elke shoot dacht ze mee en gaf ze mij duidelijke aanwijzingen, waardoor ik het goed kon voorbereiden. Bo is heel creatief, werkt zeer nauwkeurig, is flexibel en stelt mensen op haar gemak. Dit is fijn wanneer er portretten worden gemaakt. Collega’s die zichzelf normaal niet fotogeniek noemden, waren blij verrast door haar foto’s."

Sandra Stam | Marketeer ANWB: "Samenwerken met Bo heb ik altijd als heel plezierig ervaren. Alle aanvragen werden door Bo snel en creatief verwerkt. Zij denkt met je mee en is zeer flexibel. Door haar deskundigheid kan je een opdracht geheel aan Bo toevertrouwen."

 

Jeroen Zwiers | Director Studentsplus: "Bo made our photoshoot a big success. We are very pleased with the result and the professional way Bo directed the whole process."

Natascha Weinert | ZonderMeer magazine: "We zijn erg enthousiast over de professionele aanpak bij ID|Casting. Voor aanvang van onze shoot verzorgden ze de visagie en werd er gestyled zodat de foto's voor ons magazine de uitstraling kregen die voor ons wenselijk was. We zijn erg blij met de resultaten."

Marcel van Dam | Strateeg en Verandermanager: "Bo heeft binnen een kort tijdsbestek gezorgd voor professionele foto's voor onze website. Afspraken werden stipt nagekomen en zorgden ervoor dat wij onze deadlines konden realiseren. Bo heeft de complete shoot georganiseerd inclusief locatie, bewerking en visagie. Het enige wat wij hoefden te doen was op tijd te verschijnen."

Amanda Verdonk: “Onlangs hebben mijn moeder, mijn dochter en ik een Generatie Shoot bij Bo gehad. Bo fotografeerde mijn moeder, mijn dochter en mijzelf en bewerkte de foto’s vervolgens zo, dat onze gezichten ‘aan elkaar aansluiten’. Ik ben zo blij en dankbaar dat die mooie, dierbare foto’s van ons zijn genomen. Mijn moeder was destijds ernstig ziek en is inmiddels overleden. Vóór de shoot heb ik Bo hierover verteld en zij heeft ervoor gezorgd dat ik nog steeds met warme gevoelens terugdenk aan de shoot. De fijne ontvangst, de aandacht en ruime tijd die ze voor ons nam, ik vind het geweldig. Ik kan maar niet de juiste woorden vinden om te omschrijven hoe ongelofelijk blij ik ben met de foto’s en de herinneringen. Ik vond ze al erg mooi maar nu zijn ze helemaal waardevol. De foto’s zijn een zeer dierbare, tastbare herinnering aan mijn moeder. Dat ik op mijn moeder lijk wist ik wel, maar het is vooral ook geweldig te zien hoe mijn moeder en dochter op elkaar lijken, zó dat ze bijna één gezicht zijn. Ik raad het iedereen aan iets dergelijks te doen. Bo, met terugwerkende kracht, nogmaals heel veel dank!”

Annie W (32 jaar): "Bo is bijzonder creatief. Door haar humor en oprechtheid weet ze de juiste sfeer te brengen, en was de fotoshoot zeer ontspannen. Ze weet haar vak goed te verstaan. Dit in combi met haar persoonlijkheid maakte mij zeer tevreden. Bedankt voor deze dag, groetjes."

Schermafbeelding 2020-12-21 om 12.19.05.

Cécile van der Sluijs (41 jaar): ​“Een fantastische fotoshoot door Bo. Voor en tijdens de shoot gaf Bo heel bruikbare tips voor de styling, make up. De foto’s zijn erg mooi geworden en een afspiegeling van wat je wilt laten zien, hoe je echt bent. Ze weet je volledig op je gemak te stellen en zorgt ervoor dat je persoonlijkheid echt naar voren komt in de diverse foto’s. Zeer fijne ervaring en erg blij met het resultaat!”

Karin D.: "Om te beginnen wil ik je ontzettend bedanken voor de geweldige middag, sfeer, foto’s en coaching. Ik ben helemaal blij hoe het ging. Jij bent echt een topper! Naast de fijne ontvangst, mooie visagie en stylingadvies, de leuke locaties en tips over poses waar ik aan kan werken en waar ik op moet letten, heb ik een onvergetelijke, fijne, gewoon fantastische dag gehad. Ik wil je hiervoor echt bedanken. Juist omdat ik nogal kritisch naar mezelf toe ben, heeft deze shoot voor mij heel veel betekend. Ik was bang om gespannen of gemaakt voor de camera te staan, maar die onzekerheid en angst waren ver te zoeken. Ook al ging het niet altijd perfect, jij hebt een engelengeduld om het, keer op keer, weer over te doen. Ik weet niet hoe je het doet, maar in ieder geval goed en dat is op z’n zachts gezegd. Jij bent een natuurtalent om als fotograaf mensen op hun gemak te stellen, eerlijk, met oprechte complimenten. Jouw professionaliteit voelt niet zakelijk maar menselijk. Of ik het nu goed deed of niet, het maakte me niet uit want ik voelde me gewoon goed, en dat is voor mij heel veel waard! Als ík zo kan doen voor de camera, dan kan iedereen het. Je bent echt een fantastische coach!!! Het leek wel een vakantiedag!!!"
 

Eva Lopes Cardozo (moeder Wiesje en Lieve): "Bo heeft onze dochters, Wiesje en Lieve, afgelopen mei (2011) gefotografeerd. Ten eerste zijn de foto's geweldig en hangen er inmiddels 3 grote doeken in ons huis van die fotoshoot. De fotografe straalde vertrouwen uit, bleef heel erg rustig en praatte zachtjes. Dit gaf de kinderen vertrouwen en mijn dochters hebben genoten van de shoot. Ze stonden daar met plezier te poseren, terwijl de oudste een erg verlegen meisje is. Ik heb heel veel leuke reacties gehad op de foto's en iedereen is zeer onder de indruk. Als je je kinderen een keer wilt zien door iemand anders zijn ogen dan ben je hier aan het juiste adres. Ze zullen je verrassen!"
 

Marianne B.: "Wat een bijzondere dag. Zo nerveus als ik begon, zo vrolijk en ontspannen ben ik geëindigd. Bo laat je jezelf zien op een manier die je niet verwacht. Ontspannen en naturel. Deze dag was echt een cadeautje voor mezelf."
 

Lindsey (30 jaar): "Een super ervaring met ID casting , voelde me meteen op mijn gemak bij Bo. Wat voor mij het meest bijzonder was is dat ze het mooie van mij naar boven wilde halen. En daarmee bedoel ik de échte ik die ik nu mocht laten zien, niet de dame achter het maskertje van make up jurkjes en hoge hakken. Ze heeft me echt laten zien en laten merken dat die goed genoeg is. Voor mij was het meer dan een middagje shooten. Een hele fijne ervaring met een bijzondere dame die verstand van zaken heeft."
 

Arthur M: "Onlangs ben ik voor een fotoshoot naar ID|Casting geweest. Voor mij was dit mijn eerste studioshoot en eigenlijk had ik ook nog geen serieuze ervaring op dit gebied. Kort gezegd is de fotoshoot mij goed bevallen! Ik werd zeer vriendelijk ontvangen in een sfeervol pand. De fotoshoot ging zeer zorgvuldig. Met make-up en schoonheidstips waar ik natuurlijk nog nooit van gehoord had. Ook de studio zag er goed uit en dit alles hielp voor een goed eindresultaat. Ik ben tevreden over de foto’s en er is er één die mijn favoriet is! Onlangs heb ik die nog ingezet voor een casting." 
 

​Esmee (42 jaar): "Hartelijk dank voor de prachtige foto's. En dank voor je adviezen, informatie en de ontspannen sfeer en ambiance waarin de fotoshoot plaats vond."
 

Anke: "Dank je wel nog voor jullie lieve aanpak, de glimlach, rust en hulp." 
 

Marijke (51 jaar): "Ik voelde mij echt op mijn gemak en de foto`s zijn prachtig geworden, heel naturel. Ik ben er heel tevreden en blij mee. Lieve en warme groet."

Anke: “5 Jaar geleden ben ik gescheiden en wilde ik mijn nieuwe zelf, als bevestiging vastleggen op beeld. Hiervoor had ik een shoot geboekt bij Bo wat me enorm geholpen heeft daarin. Nu werd ik bij een nieuw bezoekje aan haar website getriggerd door het hoofdstukje “generatie shoot". Meteen heb ik gemaild! Bo herkende mijn naam en belde me meteen terug, ze wist het allemaal nog precies (dan werk je wel met hart en ziel ;) ). Mijn moeder en onze dochter waren eenvoudig te porren, al had ik ze weinig verteld. We hadden een afspraak om 13.00 uur dus zouden we eerst lekker met elkaar gaan lunchen. Dit zonder make- up…wat een leuke uitdaging was dat, want Bo ging voor ons de visagie verzorgen, dit met eenzelfde intensiteit voor ons alle drie. We waren wel zenuwachtig omdat het stilstaan voor de camera en het lachen “op commando”, op twee meter afstand van de lens, voor ons niet alledaags is. We vonden er van alles van! Bo bleef rustig en bewoog alle kanten op die nodig waren om ons gerust te stellen. Zij weet natuurlijk ook hoe moeilijk het loslaten voor de camera is én hoe de uiteindelijke beelden er na bewerking uitzien. En dat is meer dan gebleken. Ik ben zo gelukkig met de prachtige foto’s van deze hele gezellige dag die ik koester. Mocht onze dochter ook een dochter krijgen, dan gaan we zeker weer. Dit momentum en het besef van alle overeenkomsten geeft mij een warm gevoel. Ik kom de harde randjes tegen in de gezichten van ons allemaal. Daardoor besef ik waaraan ik nog wil werken qua persoonlijkheid. Het schieten van deze shoot is zoveel meer dan alleen een mooi plaatje. Dank je wel Bo, voor alles.

Arthur Hermans: "Een beeld geven van Bo kan niet zonder echte beelden. Haar blik op de horizon, haar kijk naar details, op specifieke onderwerpen wordt bepaald door puurheid, emotie, gelaagdheid en een scherpe blik, zowel in techniek als in styling. Samenwerken met Bo geeft energie, inspiratie en vernieuwing en dat is te zien in de foto’s. Haar fotografie heeft altijd dat extra’s, een eigenheid. Bo vertelt met haar beelden een verhaal, zij is voor mij dé verhalenverteller met beelden."