NEED SOME MOTIVATION?
  • Wil jij jezelf (of jouw organisatie) sterken op het gebied van Vitality, Voice en Visability en kun je daarbij wat Mindset Motivation gebruiken?

  • Voelt jouw comfortzone niet meer comfortabel en ben jij er klaar voor om jouw Ninja Power te (her)ontdekken? 

  • Wil jij werken aan jouw verhaal, aan jouw belemmerende overtuigingen, aan jouw communicatie én een ijzersterke presentatie?

  • Voel jij aan alles dat het joúw tijd is om te gaan staan, om jezelf te laten zien, maar heeft jouw zelfvertrouwen nog dat láátste zetje nodig?

Ik breng je graag in beweging, loop (of ren ;) mee op je pad, reflecteer en leen je mijn tools zodat je jouw eigen antwoorden kunt vinden. Ik laat je anders kijken, bied als sparringpartner met humor een creatieve blik op zaken. Ik inspireer en motiveer je om verder te gaan dan waar jouw comfortzone gaat! Ik maak het je niet altijd makkelijk, maar houd het simpel!

 

Voelt bovenstaande als een JA en krijg je nú al de kriebels om aan de slag te gaan? Laat het me weten via onderstaand contactformulier, e-mail of bel me even vrijblijvend op M. +31619198000 en/of maak een afspraak voor jouw eerste sessie, workshop of training in Utrecht (op afspraak). Het begint altijd met een eerste stap!

CONTACTFORMULIER

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN