andressa-voltolini-202193.jpg

YOU CANN'T

START A FIRE

WITHOUT A SPARK.”

R E T R E A T

Voel jij een enorme behoefte om er eens tussenuit te gaan om op privé- en/of zakelijk vlak te kijken welke kant je op wilt? Loop jij steeds weer tegen dezelfde dingen aan, en voel je aan alles dat het de hoogste tijd is om het roer om te gooien? Dan is deze 1:1 Retreat echt iets voor jou. Het is een geweldige 3, 4 of 5-daagse retreat met life- en businesscoach Bo, een persoonlijke leiderschapsreis die we al wandelend maken langs Via Gulia, een prachtige wandelroute langs de Geul (L). Deze bijzondere retreat is erop gericht om alles (weer) te laten stromen ín jou, om jouw SPARK te vinden, en om je (weer) te laten strálen!

WAT GAAT DEZE REIS JE BRENGEN?

Deze veelzijdige 1:1 Retreat brengt je thuis bij jezelf, want alleen door de verbinding met jezelf aan te gaan, kun je voelen wat je precies nodig hebt. Daarom organiseer ik deze dagen ook op een van de mooiste plekken in Nederland, waar de natuur je voedt met de mooiste beelden en vergezichten. Samen kijken we naar waar je staat en waar je naartoe wilt, wat je achter wilt laten en wat je mee wilt nemen. Deze dagen geven je een boost aan energie, inzicht, tools en brengen je in beweging op alle mogelijke fronten, letterlijk én figuurlijk. Het programma is zorgvuldig opgebouwd, en biedt alle ruimte tussendoor voor me-time, want ook dat is belangrijk tijdens de retreat. Naast de warme ontvangst van het hotel, ga je deze dagen leren hoe je meer rust en helderheid kunt ervaren, zodat je eenmaal thuis ook de balans weet te houden. Zodat je bewuste keuzes maakt die bij je passen, en die je verder brengen.

kristian-egelund-113903.jpg
G E E F  J E Z E L F  D E  R U I M T E

Ben jij diegene die al vaker heeft geprobeerd het roer om te gooien maar krijg je thuis of in je werk maar geen ruimte voor jezelf? Vind je tijd nemen voor jezelf of nee zeggen een lastig iets? Dan is deze retreat een waardevol cadeau omdat je door de tijd en omgeving op een dieper level kunt werken, naar jezelf kunt kijken en óók anders leert kijken. Deze retreat is voor jou als je een uitdaging kent op het gebied van zelfbeeld, zelfvertrouwen en zichtbaarheid. Als je het lastig vindt om jezelf in een groep te openen, als je het spannend vindt om je kwetsbaar op te stellen en veiligheid belangrijk voor je is.

V O O R  W I E

Deze retreat is voor diegene waarvoor een groep te groot is, of waarvoor discretie essentieel is, man of vrouw, leidinggevende of directeur. Als je op een dieper level aan jezelf wilt werken, als je naar jezelf wilt kijken, en ook ánders wilt leren kijken. Als je een uitdaging kent op het gebied van zelfbeeld, zelfvertrouwen en zichtbaarheid. Als je het lastig vindt om jezelf in een groep te openen, als je het spannend vindt om je kwetsbaar op te stellen en veiligheid belangrijk voor je is. Allemaal belangrijke onderwerpen die deze dagen aan bod komen, vooral omdat het óók zo belangrijk is in een relatie.

 - OPDRACHTFORMULIER ANNELOES.GOOCHELAAR

"Op een koele ochtend heeft Bo ons geleid langs diversen Yoga oefeningen. Dit deed zij met een kalmte en duidelijkheid die ik als zeer prettig heb ervaren. Bo heeft voor mij die dag speciaal gemaakt door deze bijzondere fijne les, de omgeving was een bonus. Sommige mensen geven Yoga les en sommige mensen zijn Yoga! Dat laatste ervaarde ik met Bo, echt een aanrader."

-  M A R G R E E T (51)  -

T R E A T  Y O U R S E L F

Voel dit als de perfect timing voor jou? Voel je een absoute JA bij deze prachtige 1:1 retreat? Ben jij eraan toe om eens écht even de tijd voor jezelf te nemen en te kijken hoe je jouw SPARK weer kunt vinden in je eigen leven, in je relatie en/of in je werk? Neem dan even contact met me op voor een intake, zodat ik samen met je kan kijken of de retreat past bij waar jouw behoefte ligt. De retreat wordt ingepland in een week dat het ons beide schikt.

De bijdrage voor deze 1:1 retreat is € 1.200,- bij 3 dagen, € 1.600,- bij 4 dagen of € 2.000,- bij 5 dagen excl. Btw. Dat is inclusief dagelijkse 1:1 begeleiding, yoga en meditatie, coaching en training, voedingsadvies, prachtige wandeltochten, powertrainingen en/of running therapie. De verblijfskosten, maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening, evenals de toeristenbelasting (1.70 p.p.p.n.) die je rechtstreeks met het hotel afrekent. Zo heb ik een hotel in Epen (L) of Vlieland waar ik de retreats verzorg. Heb je een eigen locatie die geschikt is voor deze retreat, dan is dat uiteraard ook een mooie optie.

 

ZIN IN? TIJD EN RUIMTE VOOR?

Meld je dan snel aan voor deze 1:1 retreat of neem even telefonisch contact met me op om te overleggen of dit past bij jouw wensen en behoefte.

Wil je graag de retreat boeken samen met een goede vriendin of een familielid, geef het dan gerust aan me door, alles is mogelijk.