top of page
andressa-voltolini-202193.jpg

YOU CANN'T

START A FIRE

WITHOUT A SPARK.”

R E T R E A T

Voel jij een enorme behoefte om er eens tussenuit te gaan om op privé- en/of zakelijk vlak te kijken welke kant je op wilt? Loop jij steeds weer tegen dezelfde dingen aan, en voel je aan alles dat het de hoogste tijd is om het roer om te gooien? Dan is deze 1:1 Retreat echt iets voor jou. Het is een geweldige 5-daagse retreat met life- en businesscoach Bo, een persoonlijke leiderschapsreis die we al wandelend maken langs Via Gulia, een prachtige wandelroute langs de Geul (L). Deze bijzondere retreat is erop gericht om alles (weer) te laten stromen ín jou, om jouw SPARK te vinden, en om je (weer) te laten strálen!

WAT GAAT DEZE REIS JE BRENGEN?

Deze veelzijdige 1:1 retreat brengt je thuis bij jezelf, want alleen door de verbinding met jezelf aan te gaan, kun je voelen wat je precies nodig hebt. Daarom organiseer ik deze dagen ook op een van de mooiste plekken in Nederland, waar de natuur je voedt met de mooiste beelden en vergezichten. Samen kijken we naar waar je staat en waar je naartoe wilt, wat je achter wilt laten en wat je mee wilt nemen. Deze dagen geven je nieuwe energie, inzichten, de nodige tools en brengen je in beweging op alle mogelijke fronten, letterlijk én figuurlijk. Het programma is zorgvuldig opgebouwd, en biedt alle ruimte tussendoor voor me-time, want ook dat is belangrijk tijdens de retreat. Naast de warme ontvangst van het hotel, ga je deze dagen leren hoe je meer rust en helderheid kunt ervaren, zodat je eenmaal thuis ook de balans weet te houden. Zodat je bewuste keuzes maakt die bij je passen, en die je verder brengen.

kristian-egelund-113903.jpg
V O O R  W I E

Deze retreat is voor diegene waarvoor een groep te groot is, of waarvoor discretie essentieel is, man of vrouw, leidinggevende of directeur. Als je op een dieper level aan jezelf wilt werken, als je naar jezelf wilt kijken, en ook ánders wilt leren kijken. Als je even afstand moet nemen omdat je iets hebt los te laten, als je door een fase van rouw gaat of als je een uitdaging kent op het gebied van zelfbeeld, zelfvertrouwen en zichtbaarheid. Als je het spannend vindt om jezelf in een groep te openen, om je kwetsbaar op te stellen en veiligheid belangrijk voor je is.

GUN JEZELF DE RUIMTE

Ben jij diegene die al vaker heeft geprobeerd het roer om te gooien maar krijg je thuis of in je werk maar geen ruimte voor jezelf? Vind je tijd nemen voor jezelf of nee zeggen een lastig iets maar voel je aan alles dat het zo niet langer door kan gaan? Dan is deze retreat een waardevol cadeau omdat je door de tijd en omgeving op een veel dieper level kunt werken, naar jezelf kunt kijken en óók anders leert kijken.

IMG_9271.jpeg

L I E N  V E R T E L T

"Voordat ik aan de retreat begon had ik heel erg de behoefte aan antwoorden. Ik was heel gestresst en op zoek naar een goede structuur in mijn leven, naar richting en handvatten in hoe dichter bij mijn gevoel kon komen en blijven. Ik vond het best spannend, maar het voelde ook als een krachtige beslissing dat ik dit mezelf gunde. Ik wilde juist niet in een groep, maar alle ruimte hebben voor mijn vragen, om eens dieper te kunnen kijken naar wat ik wil, zonder de verhalen en emoties van anderen mee te krijgen. 

 

INHOUD

De structuur van deze dagen vond ik heerlijk. Het was een ideale combinatie van in- en ontspanning waarin lichaam en geest geprikkeld werden. We begonnen de dag heel relaxed met lichte yoga en meditatie. Ik vond deze Miracle Mornings heerlijk! Het liefste zou ik dat elke ochtend zo doen. Prachtig om de zon te zien opkomen! De muziek en het wierookje waren ook heel sfeervol erbij. De hele ambiance klopte gewoon! Ik ben eigenlijk niet zo’n ochtendmens maar voelde wat het met me deed om tóch vroeg op te staan en de ochtend te beginnen met de vraag “Wat heb ik nodig?”, dat voelde als een heel krachtig begin van de ochtend. Gedurende de dag hebben we heel veel gelopen. Dat was best inspannend, maar een mooie combinatie met de ontspanning die ik ervaarde met de tijd voor mezelf. Zo was er voldoende ruimte om alle antwoorden, tips en tools uit de gesprekken te verwerken. Ook vond ik het fijn om gezond en regelmatig te eten, aan het einde van de dag lekker in de ligstoel met de zon op mijn gezicht, én dat we op tijd naar bed gingen. We hebben naar mijn persoonlijke ontwikkeling gekeken, naar relaties, naar het verbinden met mijn gevoel, en we hebben het over mijn bedrijf gehad, wat de mogelijkheden zijn. Dat waren mooie inspiratiesessies! Ik vond de vragen en opdrachten tijdens de wandeling heel fijn, ook dat we daar na het eten in een sessie nog even op terug kwamen, dat voelde heel erg in balans. Door de retreat ben ik echt van de stilte gaan houden. Het bracht mooie inzichten naar boven.

BO ALS COACH

Bo daagt je uit, prikkelt en stretcht je om net een stap verder te zetten en geeft je daarin ook weer alle ruimte. Ik vind Bo en hele fijne en prettige coach, heel zorgzaam en intuïtief waardoor ze precies aanvoelt wat iemand nodig heeft. 

RESULTAAT

Ik voel nu veel meer ontspanning en vooral ook meer focus, ook in mijn werk door de planning waar we naar gekeken hebben. De tools geven me heel veel houvast. Door meer rust en me-time te ervaren, heb ik gevoeld dat ik het nodig heb, wat het me brengt, en daardoor is de behoefte sterker om te zorgen dat ik mezelf dit gun. Ik voel me nu veel bewuster, door de hele dag heen. Dat voelde ik eerst nooit. Dat brengt me echt heel veel."

T R E A T  Y O U R S E L F

Voel dit als de perfect timing voor jou? Voel je een absoute JA bij deze prachtige 1:1 retreat? Ben jij eraan toe om eens écht even de tijd en ruimte voor jezelf te nemen? Neem dan even contact met me op voor een intake, zodat ik samen met je kan kijken of de retreat past bij waar jouw behoefte ligt. De retreat wordt ingepland aan de hand van hoe onze agenda's eruit zien.

De bijdrage voor deze 1:1 retreat is € 3.495,- bij 5 dagen (excl. Btw bij bedrijven). Dat is inclusief dagelijkse 1:1 begeleiding, yoga en meditatie, coaching en training, prachtige wandeltochten (en optioneel voedingsadvies, powertrainingen en/of running therapie). De verblijfskosten, maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening, evenals de toeristenbelasting die je rechtstreeks met het hotel afrekent. Zo heb ik een prachtig gelegen hotel in Epen (L) of op het eiland Vlieland waar ik deze bijzondere retreats verzorg. Heb je een eigen locatie die geschikt is voor deze retreat, dan is dat uiteraard ook een mooie optie. Dat kan zowel in Nederland als in het buitenland.

 

VOEL JIJ DIE JA?

Vul dan onderstaand intakeformulier in, dan neem ik snel contact met je op.

Wil je graag de retreat boeken samen met een vriend(in) of een familielid, geef het dan gerust aan me door, alles is mogelijk.

bottom of page