COACHING  |  STERK IN BEELD

ZELFVERTROUWEN. Hoe fijn is het als je dit van nature hebt! Je voelt je sterk verbonden, hebt helderheid over je pad, neemt de stappen die je wilt en voelt je vrij. Je straalt! Niet voor iedereen een vanzelfsprekend iets, om te gaan staan (RISE) voor wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.

 

Zelfvertrouwen komt uit een diepere verbinding met jezelf. Jezelf geven wat je nodig hebt, zonder verwachtingen van een ander. Maar wat nou als je even niet weet wat je nodig hebt? Wat als je helderheid mist, onzekerheid ervaart en dit je tegenhoudt in het nemen van een volgende stap in jouw leven, jezelf zichtbaar maken met datgene waarvoor je wilt gaan? Dan kan het fijn zijn als er iemand naast je loopt op je pad, om je te helpen relativeren, je te inspireren en te motiveren.

Als RISEleider, trainer en empowerment coach ben ik gespecialiseerd in het reflecteren van datgene gezien mag worden, wat je helder wilt krijgen. Samen gaan we op reis, naar de kern van jouw verlangen, terug naar de bron. We kijken wat je nog belemmert, waar je op kunt ruimen wat niet meer dient, en ontdekken we waar het bij jou stroomt, waar jij (weer) van gaat stralen! Ik help je in verbinding te komen met die krachtbron, met jezelf!  ‘Waar sta je?’, ’Waar wil je naartoe?’ en ‘Wat heb je nú nodig om te gaan staan voor jezelf, en jezelf zichtbaar te maken?’ vormen de rode draad in mijn begeleiding op joúw pad.

MIJN VISIE & WERKWIJZE

Onderstaand leg ik je wat meer uit over de bouwstenen waarmee ik werk, die naar mijn idee zorgen voor een sterk fundament, die zorgen voor meer helderheid en richting over mogelijke stappen op jouw pad naar meer zelfvertrouwen.

VALUES

LEES MEER >

VITALITY

LEES MEER >

VOICE

LEES MEER >

VISABILITY

LEES MEER >

VALUE

LEES MEER >

DE REGIE IN EIGEN HANDEN

​Heb jij het gevoel op een kruispunt te staan en weet je niet welke weg te nemen? Vind jij het de hoogste tijd om jezelf te laten zién, maar ontbreekt het je nog aan dat laatste stukje zelfvertrouwen? Ik werk in sessies van 1 of 2 uur, waarvoor we elkaar ontmoeten in mijn Mindset- en Movement studio in Utrecht óf we spreken af voor een wandel- en werksessie in de natuur (locatie Theehuis Rhijnauwen, Rhijnauwenselaan 16 te Bunnik), e.e.a. afhankelijk van jouw hulpvraag, jouw behoefte en wensen. Ben jij al even op zoek naar antwoorden en meer verbinding, en kan ik jou als RISEleider begeleiden op je pad? Neem dan gerust even contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek, want  niets is zo belangrijk in coaching als het voelen van die juiste klik.

 

Kijk vooral ook even onderstaand filmpje "Today I Rise", beter kan ik het niet uitleggen. Het is tijd, jouw tijd...

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47