MINDSET

ZELFVERTROUWEN. Hoe fijn is het als je dit van nature hebt! Je voelt je sterk verbonden, hebt helderheid over je pad, neemt de stappen die je wilt en voelt je vrij. Je straalt! Niet voor iedereen een vanzelfsprekend iets, om te gaan staan voor wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.

 

Zelfvertrouwen komt uit een diepere verbinding met jezelf. Jezelf geven wat je nodig hebt, zonder verwachtingen van een ander. Maar wat nou als je even niet weet wat je nodig hebt? Wat als je helderheid mist, onzekerheid ervaart en dit je tegenhoudt in het nemen van een volgende stap in jouw leven, jezelf zichtbaar maken met datgene waarvoor je wilt gaan? Dan kan het fijn zijn als er iemand naast je loopt op je pad, om je te helpen relativeren, je te inspireren en te motiveren.

Als Mindset Motivator, Empowerment Coach en Fotograaf ben ik gespecialiseerd in het reflecteren van datgene gezien mag worden, wat je helder wilt krijgen. Samen gaan we op reis, naar de kern van jouw verlangen, terug naar de bron. We kijken wat je nog belemmert, waar je op kunt ruimen wat niet meer dient, en ontdekken we waar het bij jou stroomt, waar jij (weer) van gaat stralen! Ik help je in verbinding te komen met die krachtbron, met jezelf!  ‘Waar sta je?’, ’Waar wil je naartoe?’ en ‘Wat heb je nú nodig om te gaan staan voor jezelf, en jezelf zichtbaar te maken?’ vormen de rode draad in mijn begeleiding op joúw pad.

VISIE

Onderstaand leg ik je wat meer uit over de bouwstenen waarmee ik werk, die naar mijn idee zorgen voor een sterk fundament, die zorgen voor meer helderheid en richting over mogelijke stappen op jouw pad naar meer zelfvertrouwen.

SAMEN OP PAD

Life Coaching gaat uit van de overtuiging dat alle afzonderlijke aspecten van iemands leven - carrière, relatie, ontspanning, persoonlijke groei, financiën - met elkaar verbonden zijn, gericht op jouw uiteindelijke doel. Het is aan de coach om vragen te stellen, te reflecteren, te luisteren en jou de ruimte te geven om je eigen antwoorden te vinden. Je ervaart hoe je jezelf kunt bevrijden van vooronderstellingen, belemmeringen, regels en grenzen. Je ontdekt jouw eigen waarden en creëert jouw unieke visie voor een uitdagende en energieke toekomst.

 

Als intuïtief Life- en Business Coach ben ik gespecialiseerd in het reflecteren van datgene wat je helder wilt krijgen. Samen gaan we naar de kern van jouw verlangen, kijken we wat je op kunt ruimen of anders kunt aanpakken om dichter bij jezelf en in je kracht te komen. We bouwen aan een stevig (nieuw) fundament waarbij je leert te vertrouwen op je eigen intuïtie zodat je ziet waar je naartoe wilt en wat je persoonlijke doelstellingen zijn, zowel privé als in je werk. Als Mindset Motivator weet ik je altijd weer kansen te laten zien en geef ik je de energie, motivatie en inspiratie om ze ook daadwerkelijk te némen!

 

SESSIES OP MAAT

Na een eerste intakegesprek gaan we aan de slag met een voor jou op maat gesneden plan. Sommige cliënten hebben binnen enkele reflectiesessies al hun doelstelling bereikt, anderen hebben meer tijd nodig. Dit bespreken we vooraf met elkaar door het maken van 'de agenda'. Tijdens het coachingstraject kun je gebruik maken van telefonische ondersteuning, voor feedback bij het nemen van belangrijke beslissingen. De sessies vinden plaats in een ontspannen sfeer, op een natuurlijke locatie in Utrecht.

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN