COACHING

ZELFVERTROUWEN. Hoe fijn is het als je dit van nature hebt! Je voelt je sterk verbonden, hebt helderheid over je pad, neemt de stappen die je wilt en voelt je vrij. Je straalt! Niet voor iedereen een vanzelfsprekend iets, om te gaan staan voor wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.

 

Zelfvertrouwen komt uit een diepere verbinding met jezelf. Dit vraagt jou jezelf te geven wat je nodig hebt (selfcare). Maar wat als je even niet weet wat je nodig hebt? Als je helderheid mist, als je je stuurloos voelt, onzeker en dit je tegenhoudt in het nemen van een volgende stap in jouw leven, laat staan jezelf zichtbaar maken met datgene waarvoor je eigenlijk heel graag wilt gaan? Dan kan het fijn zijn als er iemand naast je loopt op je pad, om je te helpen relativeren, om je te inspireren én te motiveren tot empowerment en zelfleiderschap.

VISIE

Als Trainer/Coach en Fotograaf ben ik gespecialiseerd in het reflecteren van datgene wat gehoord én gezien mag worden, dat wat je helder wilt krijgen. Samen gaan we op reis, naar de kern van jouw verlangen. We kijken wat je nog belemmert en waar je op kunt ruimen wat niet meer dient. We ontdekken waar het bij jou stroomt, waar jij (weer) van gaat stralen! Ik help je in verbinding te komen met die (kracht)bron, met jezelf!  ‘Waar sta je?’, ’Waar wil je naartoe?’ en ‘Wat heb je nú nodig om te gaan staan voor jezelf, en jezelf zichtbaar te maken?’ vormen de rode draad in mijn begeleiding op joúw pad. Het wordt ook prachtig verbeeld in het filmpje "Today I Rise", beter kan ik het niet verwoorden.

 

Onderstaand leg ik je wat meer uit over de bouwstenen waarmee ik werk, die naar mijn idee zorgen voor een sterk fundament, die zorgen voor meer helderheid en richting over mogelijke stappen op jouw pad naar meer zelfvertrouwen.

SAMEN OP PAD

Life Coaching gaat uit van de overtuiging dat alle afzonderlijke aspecten van jouw leven - carrière, relatie, ontspanning, persoonlijke groei, financiën - met elkaar verbonden zijn, gericht op jouw uiteindelijke doel. Het is mijn rol als coach om jou verhelderende vragen te stellen, om je te reflecteren en jou alle ruimte te geven om je eigen antwoorden te vinden. Je ervaart hoe je jezelf kunt bevrijden van belemmerende overtuigingen, van regels en grenzen. Je ontdekt jouw eigen (kern)waarden en creëert jouw unieke visie voor een uitdagende en energieke toekomst waarin je de zelf de regie in handen neemt én houdt.

SESSIES OP MAAT

Na een eerste intakegesprek gaan we aan de slag met een voor jou op maat gesneden plan. Afhankelijk van jouw behoefte en wensen maken we samen 'de agenda'. Je kunt tijdens het coachingstraject kiezen voor online sessies of voor 'live' coachingssessies, bij mij in de praktijk in Utrecht óf in de vorm van wandelsessies (vertrek Theehuis Rhijnauwen te Bunnik). Wanneer nodig kun je me tijdens de sessies door telefonisch bereiken voor feedback bij het nemen van belangrijke beslissingen. Laat me vooral ook weten als je specifieke vragen of wensen hebt.

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN