"THE MEANING OF LIFE IS

TO FIND YOUR GIFT

THE PURPOSE OF LIFE

IS TO GIVE IT AWAY"

-  P A B L O  P I C A S S O  -

L A A T  J E (Z E L F)  Z I E N!

Heb jij het gevoel op een kruispunt te staan en weet je niet welke weg te nemen? Als Coach, Branding Expert en Fotograaf help ik je graag bij het nemen van de volgende stap naar meer zelfvertrouwen en zichtbaarheid in jouw leven én in jouw business. Ik help je in het zadel, bied je helderheid in welke stappen je kunt nemen zodat je (weer) in beweging komt, waarbij mijn efficiënte manier van denken maakt dat jij je kunt focussen op dat wat écht belangrijk is om tot resultaat te komen.

Vind jij het de hoogste tijd om jezelf te laten zién, maar ontbreekt het je nog aan dat laatste stukje (zelf)vertrouwen? Mogelijk kan ik als Lifecoach iets voor je betekenen of is het Sterk als Merk hét business traject voor jou! Neem dan gerust even vrijblijvend contact met me op. Let's get visible!

M A K I N G  V I S I B I L I T Y  F U N

Practice what you Preach betekent ook dat je mag oefenen. Met de juiste begeleiding, tips en adviezen én het nodige lef kun ook jij jezelf overtreffen! Gewoon, door het te doén! Ik zal je er steeds weer aan herinneren voor wié je het doet, waarmee dat wat jij te bieden zó belangrijk wordt, dat jouw onzekerheid plaats maakt voor zelfleiderschap, voor overtuiging, daadkracht én concrete actie! Ik help je over drempels, door je te stretchen, te spiegelen én soms een liefdevolle schop onder je kont te geven ;). Dus...Stap uit je comfortzone, er staan zoveel mensen op je te wachten!!

Monique Odufré vertelt: "Bo heeft mij op aangename en duidelijke wijze tips en inzichten gegeven over mijn zichtbaarheid als ondernemer. Ze heeft me aan het denken gezet en heeft me de nodige duwtjes in de goede richting gegeven."