top of page

C O A C H I N G

Loop jij al langer rond met de gedachte dat je graag iemand naast je wilt op het pad dat je bewandelt? Een coach, mentor en ervaringsdeskundige, iemand met ruime expertise en een sterk intuïtief vermogen, die jou - zonder oordeel - kan spiegelen, begeleiden en inspireren in een voor jou uitdagende fase? Bedenk je dan eens dat je niet voor niets op mijn website terecht bent gekomen.

Als gecertificeerd life- en businesscoach gespecialiseerd in women empowerment, in zelfbeeld, zelfvertrouwen en zichtbaarheid, loop ik met je mee op jouw pad, om je steeds weer te herinneren aan jouw grootsheid! Naast dat ik je een luisterend oor en helderheid bied, bied ik je de nodige inzichten en tools en stretch ik je op motiverende wijze, zodat jij in beweging komt. Want alleen door jezelf liefdevol uit te dagen en door te doén, groeit het vertrouwen in jezelf, wat maakt dat de Wet van Aantrekkingskracht voor je gaat werken! Wat heb jíj nodig om de volgende stap te zetten?

T R A J E C T

Voel je de behoefte om jezelf wat meer ruimte te geven, dan kun je ook kiezen voor het I AM PROGRAM, een empowerment program gericht op zelfleiderschap, een beter zelfbeeld en méér zelfvertrouwen. Wil je jezelf als ondernemer laten zién? Laat je dan empoweren met het Sterk als Merk traject.

 

Ik bied de mogelijkheid voor online of 'live' sessies, bij mij in de praktijk in Utrecht óf in de vorm van wandelsessies (bv. bij Amelisweerd te Bunnik of in de Voorveldse Polder). Laat me vooral ook weten als je specifieke wensen hebt. Ik denk graag met je mee. Let's make it happen!

bottom of page