top of page
I N S P I R A T I E  S E S S I E

Zie jij even door de bomen het bos niet meer? Ben je vergeten wat jou drijft, wat jouw talenten zijn, waar je kwaliteiten liggen en/of waar je warm van wordt? Vraagt het jou steeds meer energie als je hierover nadenkt? Kun jij wel wat rust, ruimte en richting gebruiken en vind je het fijn om hierin begeleid te worden? Boek dan een 1:1 inspiratiesessie voor meer helderheid en focus in je leven, in je relatie(s), je werk en/of je business.

 

Zo begeleid ik bijvoorbeeld:

  • mensen die vast zitten, geen gevoel van richting of vooruitzicht hebben, die op een kruispunt staan en meer helderheid willen over hun Purpose in Life.

  • mensen die iets anders willen in hun werk, maar absoluut geen idee hebben van wat er nu bij hen past of hoe ze stappen in die richting kunnen nemen, óf die de sprong niet durven te nemen om voor datgene te gaan wat ze (deep down) al zó lang willen. 

  • mensen die moeite hebben met verbindend communiceren, het krijgen en/of houden van een relatie,

  • young adults, mensen die een tussenjaar hebben genomen óf net afgestudeerd zijn en geen idee hebben what's next.

Tijdens ons gesprek komen we al snel tot de kern, daar waar het stroomt bij jou. Je bent wel gewaarschuwd! Na deze sessie sta je helemaal aan, dus zorg dat je alle tijd en ruimte hebt voor jezelf om hierna aan de slag te gaan. Voel jij een 'JA'? Gun jezelf dan een inspiratiesessie en ervaar wat het voor je kan doen. Kijk ook gerust even bij onderstaande reviews, dan krijg je een goed gevoel van wat een sessie jou kan brengen.

 

Ik bied de volgende mogelijkheden:

- een inspiratiesessie van 2 uur: € 295,- (excl. Btw voor bedrijven) / € 150,- voor jong volwassenen.

Wil je graag een langere inspiratie- én wandelsessie inplannen zodat je alle tijd, rust en ruimte hebt voor je vragen, dan bied ik de volgende opties:

- een inspiratie/wandelsessie van 4 uur: € 495,- (excl. Btw voor bedrijven).

- een inspiratie/wandelsessie van 6 uur: € 695,- (excl. Btw voor bedrijven).

- een inspiratie/heide/wandelsessie/dagretreat van 8 uur: € 895,- (excl. Btw voor bedrijven).*

* Deze dag kan naar wens ingevuld worden met yoga, meditatie, een ademsessie, (stilte)wandelingen, brainstormsessie(s), (familie)opstellingen en meer. Ook te boeken voor groepen en/of teams. Wordt een sessie op de dag zelf eerder beëindigd door de coachee, dan kan deze tijd niet worden meegenomen naar een volgende sessie.

 

Voor telefonische consultaties tussen de sessies door kan gebruik gemaakt worden van een strippenkaart van 2 uur: € 250,- (excl. Btw voor bedrijven).

Er kunnen geen minuten worden meegenomen naar een volgen

Schermafbeelding 2020-08-04 om 13.07.38.png
M A R I E L ' S  E R V A R I N G (52 JR)

"Op dit moment zit ik in een belangrijke fase in mijn leven waarbij ik keuzes en beslissingen moet nemen over hoe ik mijn werkplezier en mijn passie in mijn werk kan behouden zonder dat ik over ga lopen en zonder dat ik de kracht en de creativiteit in mezelf ga verliezen.

 

In gesprek met Bo kon ik mijn visie meer structureren en tot leven brengen. Wat wil ik écht en wat kan ik beter laten vallen. Door met grote posters te werken en alles op een rijtje te zetten heb ik nu mijn voornemens gemaakt. Het was héél erg prettig om van gedachten te kunnen wisselen met een bewuste, ondernemende en ervaren vrouw als Bo. Het was dan ook een super productief gesprek, lekker in het zonnetje, met een heerlijke kop koffie.

 

Het heeft me heel veel gebracht. Ik ben nog dagelijks bezig met de ‘Miracle Morning’ waar ik in het verleden ook al mee gestart was, maar die alweer een tijdje uit mijn leven verdwenen was. De inspiratiesessie heeft me veel inzicht én energie gegeven. Dank je hiervoor Bo!"

I M P R O V E M E N T  B E G I N S  W I T H  "I"

S P A R K

Josie wist niet meer wat ze leuk vond, wat ze nou eigenlijk kon en wilde, en waar ze voor wilde gaan ná haar afstuderen. De inspiratiesessie ging alle kanten uit en ik heb zelden zoveel sheets geschetst als toen denk ik, maar aan het einde van de sessie hadden we ‘m helder!

 

YOU CANN'T START A FIRE WITHOUT A SPARK

Ze was gestopt met die dingen waar het in haar hart van gaat stromen (zoals musea bezoeken) en had gekozen voor het ‘comfort’ van een baantje in de horeca. Maar haar missie om mensen middels kunst te verbinden, liet zich de mond niet snoeren, en kwam tijdens de sessie naar boven. Erover pratend voelde ze ineens weer dat vlammetje branden, en werd helder wat ze te doen had, waar ze de focus op moest leggen.

HET STROOMDE

Vier weken later spreek ik bij haar in, hoe het met ‘r gaat en waar ze staat. En meteen stuurde ze een berichtje terug van 9 minuten, helemaal vol van waar ze allemaal mee bezig was, welke gave sollicitatiegesprekken ze had, en hoe het op creatief vlak stroomde. Haar baantje bij het koffietentje had ze opgezegd, een moeilijk besluit, maar daarmee maakte ze de ruimte die nodig was om te kiezen voor dat wat ze écht graag wil in dit leven!! Ze excuseerde zich op het einde van haar voiceappje voor de lengte van de opname, maar ze had me geen gelukkiger mens kunnen maken!!

MOED

Wat wil jij graag en welke stappen heb je dan te nemen? Het vraagt soms om moedige keuzes, maar deze eenmaal genomen, je doel steeds beter in het zicht, voel je die power, alsof je de hele wereld aankunt.

 

Wil jij ook graag meer duidelijkheid over jouw next step? Plan dan ook even een inspiratiesessie. Ik help je graag.

O V E R I G E  R E V I E W S

Woman After Workout
J O S I E'S  E R V A R I N G (21JR)

"Ik zat in een periode met veel onzekerheden, twijfels en druk die ik op mezelf legde. Het is wel bekend dat na het afronden van een studie je een beetje verloren kan voelen. Zo voel ik me ook. In het gesprek kwam voornamelijk naar voren dat ik mijn passies weer moet oppakken, maar ook mezelf ruimte moet geven. Momenteel zit werk ik op een plek die enorm veel energie vreet in plaats van geeft. Uit angst blijf ik op deze plek. Echter kwamen we tot de conclusie dat het loslaten van deze plek zorgde voor een enorme opluchting. Die maakte wel impact.

 

Ook was ik enorm in een tweestrijd over de richting die ik moest kiezen voor een serieuze baan in de creatieve industrie. Door de juiste vragen te stellen, mijn kwaliteiten op een rij te zetten en elementen af te spreken, konden we tot een antwoord komen. Misschien voelde ik dit stiekem al wel diep vanbinnen, maar door de chaos in mijn hoofd kon ik niet meer luisteren naar mijn intuïtie. Daarom is deze sessie zo waardevol geweest om alles even te structureren. Het is prettig om met iemand hierover te sparren die met een andere blik kijkt naar mij.

 

Het idee om mijn passie voor kunst op te pakken zorgde voor een lach op mijn gezicht en weer zin om geïnspireerd te worden, heerlijk! Bo heeft me een aantal hele goede handvatten gegeven om mijn glas weer te vullen met positieve energie, zodat ik die kan gebruiken mijn volgende stap te zetten.

 

Al met al een mooie eyeopener die me weer heeft wakker geschud!"

Crystal Kwee & Mabel Duchossoy | The New Business Woman: "Bo is one of a kind. Fotografe, Personal Branding Expert, Coach/Trainer; deze powervrouw doet het echt allemaal! Zij heeft een charme die puur natuur is en wij hebben ervaren hoe zij zich binnen een paar minuten volledig inleeft in het verhaal van een ander. Bo durft kritische vragen te stellen en is erg gepassioneerd in wat zij doet én kan dit ook op die manier overbrengen. Bo ziét mensen echt. Zij is een voorbeeld voor andere vrouwen. Bo bewijst dat als je een droom hebt, je die waar kunt maken: met lef, moed en passie. Wij zijn onder de indruk van haar power!

 

Ruta Puylaert, Zwanger Utrecht | Reflexzonetherapie Ruta: “Vanuit mijn vak als voetreflextherapeute weet ik hoe belangrijk het is om je energie op de juiste manier te verdelen. Maar zoals de meeste mensen wel weten is het geven van advies vaak gemakkelijker dan het volgen en dicht bij jezelf te blijven. Bo is een warme en intelligente vrouw met een passie voor mensen en een frisse kijk op ondernemerschap. Door haar manier van coachen wordt je getriggerd weer bij je gevoel te komen waarom je ook alweer voor deze passie hebt gekozen. Wat is goed voor MIJ op dit moment. Naast een enorme dosis energie en een onuitputbare ideeënbus zie ik Bo als een coach die op een prettige manier communiceert en je op een positieve manier vooruit helpt."
 

Eva (43 jaar) | verpleegkundige: "Ik wilde al langer werken aan mijn zichtbaarheid en mijn gevoel van vrijheid hierin. Zodoende kwam ik terecht bij Bo waarmee mijn persoonlijk ontwikkelingsavontuur begon. Ik boekte verschillende coachingssessies bij Bo die mij grote resultaten hebben gebracht. Voor mij is het uitgangspunt bij het kiezen van een goede coach simpelweg ‘een heldere visie’ tesamen met een rijke achtergrond. Bo is erg professioneel en haar sessies waren zeer divers en nauwkeurig voorbereid met vooraf een brede oriëntatie op mijn vragen/wensen waarvoor zij een op maat gesneden programma met oefeningen had gemaakt (ook voor thuis). De sessies hadden een erg goede invulling, met alles erop en eraan, van mooie gesprekken tot belangrijke tips en trics om mij naar mijn doel te helpen. Van creatieve oefeningen tot groene smoothies tot krachttraining om mijn lijf weer sterk(er) te maken. Er was volledige concentratie, en er werd niet gekeken op de klok. Ik stond echt even centraal. Bedankt lieve Bo!"

 

Marijke (36 jaar): "Elke sessie brengt me weer dichter bij mezelf. Ik voel me ondanks de vele ups en downs, met de dag sterker worden, vooral ook door die liefdevolle schoppen onder m’n kont ;). Ik ben klaar met mezelf te verstoppen en wil mezelf weer laten zien. Dankjewel voor alles tot nu toe."

Magda Hermsen, GZ psycholoog, supervisor, coach (52 jaar): "Bo Vrinten, een bevlogen, aardse vrouw die uit eigen ervaring weet wat helpend kan zijn om door moeilijke tijden te ploegen. Zij beschikt over een grote dosis moed, creativiteit, esthetiek, en realiteitszin. Bo heeft mij de spiegel voorgehouden, het beeld was niet ingewikkeld maar het verdiende onze oprechte aandacht. Zij heeft mij in mijn kern weten te raken."
 

Monique Odufré: "Weer een fijn gesprek gehad met Bo Vrinten waarin zij mij op aangename en duidelijke wijze tips heeft gegeven over mijn zichtbaarheid als ondernemer. Ten aanzien van de door mij ontworpen informatie folder gaf zij mij goeie tips en inzichten. Ik ben weer aan het denken gezet en heb een duwtje in de goede richting gekregen!"


Erik-Jan (50 jaar): "In een korte sessie hielp Bo me een aantal belangrijke keuzen te maken op privé en zakelijk gebied. Ik beveel haar aanpak van harte aan!"
 

Mieke (45 jaar): "Bo is een warm en liefdevol persoon die je in je waarde laat, die het negatieve positief kan ombuigen of kan helpen het negatieve een plekje te geven. Bij haar vind ik een luisterend oor. Afgelopen december is plots mijn vader overleden. Nog nooit heb ik zo'n heftig verlies geleden. Het boek van Bo heeft mij geholpen telkens een stapje te maken in het rouwproces en toch ook je leven te blijven leiden qua werk bijvoorbeeld. Wat fijn is dat je deze opdrachten in je eigen tijd en op je eigen manier kan volgen. Op een gegeven moment zag ik weer lichtpuntjes in de donkere tunnel, kon ik weer lachen en zag ik de mooie momenten met mijn vader in plaats van het sterfbed. De opdrachten in haar Herinneringsboek hebben mij hierin gesteund."

Marianne (48 jaar): "Bo heeft een heel persoonlijke en betrokken aanpak, ze leest mensen enorm goed. Met deze mensenkennis heeft ze mij waardevolle tips gegeven. Aanrader haar sessies!"

Arthur, Creative Director (49 jaar): "Wat gebeurt er als ik met Bo praat? Beeldend reflecteren. In de gesprekken die ik met haar heb, opent zij mij. Zij geeft me inzicht in zaken die ik nog niet ken van mijzelf. Er heerst een sfeer van wederzijds begrip, van verbinding, van verdieping. Bo geeft mij rust over en richting op het pad dat ik bewandel. De omgeving die zij creert en waarin ik mij begeef, voelt als thuiskomen bij mezelf. Bo is niet alleen een coach, zij biedt kracht en doelen die mij mijn pad helpen te begrijpen. Samen reflecteren geeft mijn pad inhoud. Elke keer is het een feest van herkenning en vernieuwing."

Adriaan (49 jaar): "Zo nu en dan voer ik een goed gesprek met Bo. Bo creëert een sfeer van openheid en vertrouwen, daardoor komen relevante zaken aan de orde. Adviezen, meningen en juist dat wederzijdse vertrouwen helpen mij om persoonlijk zaken in het juiste perspectief te zien en de juiste keuzes te maken."

Nynke, Senior International Human Resources (12 kilo verloren): "Ik ben je heel dankbaar voor deze fantastische kickstart naar een (weer) gezonder leven! Had het echt nodig en voel me fantastisch. Totaal geen behoefte meer aan suiker, kaas etcetera. Heb het met gemak gedaan omdat het een goed gevoel geeft (echte positieve energie in je lijf en koppie) en resultaten oplevert! Nogmaals erg bedankt voor de '21-Day Challenge', echt een super initiatief! 

Petra de Groot, Docent Frans (14 kilo verloren): "Yess! Best trots op mezelf: deze bourgondische snoepkont heeft zonder problemen de 21 dagen volbracht én met prachtig resultaat! Bedankt Bo voor de tips en support. Ik ga nog lekker even door, met af en toe een koolhydraatmoment :-)"

Odette (38 jaar): "Na mijn individuele coachingssessie met Bo Vrinten heb ik de juiste tips en tools om weer aan de slag te gaan in mijn werk. Ik heb er helemaal zin in!"

 

Margreet (49 jaar): "Op een koele ochtend op het strand heeft Bo ons geleid langs diversen Yoga oefeningen. Dit deed zij met een kalmte en duidelijkheid die ik als zeer prettig heb ervaren. Bo heeft voor mij die dag speciaal gemaakt door deze bijzondere fijne les, de omgeving was een bonus. Sommige mensen geven Yoga les en sommige mensen zijn Yoga! Dat laatste ervaarde ik met Bo, echt een aanrader."

Dave H (56 jaar): "Al jaren liep ik gefrustreerd rond omdat ik de Nederlandse vrouw niet lijk te begrijpen. Ik voelde me gekwetst door de vele afwijzingen en kon de signalen niet meer lezen omdat mijn zicht vertroebeld was. Wat ik echter niet doorhad was dat die frustratie in mijn lijf was gaan zitten en dat dit in alles wat ik zeg en doe voelbaar is, in ieder geval voor de wat gevoeligere vrouw waar ik mezelf toe voel aangetrokken. Bo heeft me in één sessie laten zien dat een goede relatie begint met een goede relatie met mezelf. Dat die frustratie éérst uit mijn lijf moet voordat ik een nieuwe, gezonde relatie aan kan gaan. Ik weet nu wat ik te doen heb, éérst terug naar mezelf, in balans komen, de natuur in, werken aan mezelf, aan mijn lijf en een gezonde mindset, zodat ik weer sterk in mijn schoenen sta. Geen schieten met hagel meer, omdat ik weet wie ik ben en wie er bij me past. Wat zal me dat teleurstelling gaan besparen want daar werd ik echt moedeloos van. Ik zocht het alleen steeds maar buiten mezelf en zag niet meer dat het bij mezelf begint. Er zijn héél wat kwartjes gevallen. Ik begin steeds duidelijker te zien hoe en wat. Ik voel me meteen al veel krachtiger. Woorden schieten tekort. I'm very impressed! Dankjewel Bo voor alle inzichten en jouw heldere advies! "

Loes (46 jaar): "Ik kwam bij Bo terecht omdat ik mijn toekomst weer wat leven in wilde blazen. Ik weet altijd goed voor anderen, maar voor mezelf is dat toch heel anders. Ik zat echt in een donkere tunnel na mijn relatie. Bo stelt je direct op je gemak en geeft je een warm gevoel, wat mij heel erg in mijn proces heeft geholpen. Door haar coaching voelde ik al snel weer licht, begon de zon zelfs weer voor mij te schijnen! Ze weet in zeer korte tijd zoveel positiviteit in je leven toe te voegen. Zo bleef ik teveel in het verleden hangen, of ik keek té ver vooruit, waardoor de dingen er somber uitzagen of de angst het soms overnam. Bo leert je in te zien dat je in het nu lééft, en dat als je ergens in gelooft, dat ook echt mogelijk is. Ze is iemand met enorm veel ervaring, iemand die zich echt voor je inzet! Ze is voor mij de perfecte coach gebleken. "

Wies (62 jaar): "Bo kijkt met haar fotografisch oog naar je essentie en geeft dat op heldere wijze terug, waardoor ik me nóg beter kon verbinden met mezelf en datgene waar de aandacht naartoe mocht. Bo deed mij middels een korte meditatie-oefening inzien dat mijn hart nog te vol was met rouwen om mijn vader en een eerdere geliefde, én dat dat óók liefde is. Samen hebben we gekeken naar grijstinten die kleur behoeven, naar de schaduwen en lichtplekken en verrassende details. Zo heb ik gezien dat niet alles zwart/wit is maar dat daartussen alle ruimte zit voor mij om in te nemen, ook in relaties. Ze heeft me uitgenodigd een brief te schrijven aan mijn overleden vader wat ik dit weekend ga doen, met prachtige muziek van Bo op de achtergrond. Ook heb ik een steen gekozen voor mijn vader waarmee ik inmiddels mediteer, en dat voelt heel erg goed. Bo is een bijzonder mens! Het was erg fijn om haar te treffen."

Alex (49 jaar): "Ik had al heel veel dates gehad maar elke keer liep het op niets uit. Dat was rede voor mij om een Single Sessie bij Bo te boeken. Ik had al meerdere Single Walks gelopen maar toch voelde ik me niet helemaal op mijn gemak. Ik voelde me onzeker omdat ik niet goed wist wat ik over mezelf moest vertellen, wat vrouwen leuk vinden om te horen, en hoe ik mezelf moet opstellen, sterk of juist wat zachter? Ik had een hele hoop vragen opgeschreven die aan het einde van de sessie eigenlijk allemaal beantwoord waren! Zo hebben we het gehad over een Perfect Pitch, over hoe ik een goede eerste indruk kan maken, en wat ik er allemaal aan kan doen om mezelf (ook in dagelijks leven) zelfverzekerder te voelen. Ik kreeg best wat huiswerk mee, maar daar ben ik wel blij mee omdat ik nu weet waar ik nog aan kan werken. Ik zie nu al uit naar volgende Single Walk omdat ik wéét dat ik die veel sterker in ga. Ik ben er nog lang niet maar daarom heb ik ook gekozen voor 'De Stretch' om nog wat meer de tijd te nemen voor mezelf, om te kijken wat het precies is wat ik zoek in een partner, en überhaupt dat ik mezelf wat sterker voel. Onwijs veel zin in om die uitdaging met mezelf aan te gaan! Dank Bo :)

bottom of page