FOTOGRAFIE

Wat 10 jaar geleden begon als een hobby werd al snel een van mijn grootste passies. Reizend met mijn nieuwe camera door Bali ontdekte ik de kracht van de lens. Achter de camera zie ik een verhaal in alles, alsof de lens recht door alles heen kijkt en direct naar de kern gaat van wat verteld en/of gezien mag worden. Hierin vind je de (ware) puurheid van ieder mens, van ieder(s) verhaal.

 

MISSIE

Als fotograaf is het mijn missie om jou op een natuurlijke manier in beeld te brengen zoals je bent, puur en authentiek. Beeld gemaakt in de natuur, waarin je helemaal in verbinding staat met jezelf, waarin je jezelf herkent, waarin je straalt en jij jouw volle potentie ziet. Waarin je mooi bent zoals je bent, sterk én soms ook kwetsbaar.

VAN STRAALANGST NAAR STRAALKRACHT

Misschien wil je het heel graag maar vind je het ook erg spannend. Realiseer je dan dat je niet de enige bent. We hebben het allemaal wel een beetje, die spanning als we ineens vol in het licht (in the picture) staan. Het is een proces, jezelf écht laten zien voor de camera, met de zelfcriticus in je achterzak. Dat is waar ik je als fotograaf en coach heel graag bij help, want fotografie is en blijft een zeer bijzondere tool waarmee je anders naar jezelf kunt (leren) kijken, oordeelloos, met zachtheid en trots. Het kan je helpen zien hoe mooi en bijzonder je bent. Het kan je helpen je eigenwaarde (terug) te vinden. Het kan je helpen van straalangst naar straalkracht. 

PORTFOLIO EN REFERENTIES

Voor een indruk van mijn overige werk nodig ik je van harte uit om mijn portfolio te bekijken. Ik heb het genoegen gehad te mogen werken voor verschillende mooie mensen, voor (startende) ondernemers en bedrijven als Apollo Hotels & Resorts, Thermae2000, Parkmobile, Sligro, Wegener Dagbladen, Teslin, Coost Company, Sprankel en meer.

 

Kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan even vrijblijvend contact met me op en/of Let's have a cup of coffee!

 

PORTFOLIO

WhatsApp Image 2018-05-08 at 21.57.40.jp

M+31619198000   INFO@BOVRINTEN.NL   KVK17259326   BTW-ID NL001779802B47

WEBDESIGN & FOTOGRAFIE BY BO VRINTEN     PORTRETFOTO'S BO BY DANI VAN OEFFELEN