top of page

IN BEWEGING...

We hebben afgesproken op een inspirerende locatie, in een prachtig koetshuis in het bos. 2 Jaar geleden heeft ze een groot verlies geleden, een heel groot verlies. En dat heeft veel met haar gedaan, als mens maar óók als ondernemer. Langzaam maar zeker voelt ze haar ‘oude’ energie terug komen, en daarmee ook de zin om te creëren en te ondernemen. Maar dát maakt ook dat haar hoofd overvol zit, met allerlei ideeën, plannen en projecten én een ellenlange lijst met de daarbij behorende to do’s. De veelheid aan ideeën maakt dat ze moeilijk prioriteiten kan stellen en focus mist, waardoor ze een soort van ‘verlamming’ ervaart en tot helemaal niets komt!! En dat heeft zo z'n weerslag op haar energie, haar zelfbeeld en haar zelfvertrouwen.
BRAINDUMP

Tijdens de inspiratiessie beginnen we met een braindump waarin we, álles wat er in haar gedachten leeft, opschrijven en categoriseren. Haar verlangen is weer lekker aan de slag te kunnen. Niet meer op de ‘oude' manier want het verlies heeft ervoor gezocht dat ze zich een ander mens voelt. En dat vraagt haar vanuit verbinding en nieuwe waarden te kijken naar waar ze nú energie van krijgt, wat ze vandaag de dag als ondernemer wil (gaan) doen én wat er nodig is om hier te komen.


SELFCARE

Een van de dingen die naar boven komt is hoé belangrijk het is dat ze zichzelf op nummer 1 zet. Ze heeft lang voor anderen gezorgd en realiseert zich dat ze tijd in zichzelf moet investeren om stevig(er) te kunnen staan! 'You can only give from the overflow’ geef ik mee als quote. Dus kijken we ook naar wat haar ‘cup’ vult. En zo lopen we langs de thema’s Passion, Purpose en Power (resultaat = Progress). Ik zie meteen wat haar energie geeft want ze begint enorm te stralen als ze vertelt over wat ze anderen mee wil geven en waar ze in de toekomst van betekenis wil zijn! Haar eerdere ervaring maakt dat ze mensen die nu staan waar zij 2 jaar geleden stond, heel graag zou willen inspireren. En dát maakt, dat haar missie en daarmee ook de verdeling in tijd en prioriteit ineens een andere verhouding krijgt!


FIRST DOMINO

Na alles te hebben ‘gedownload’ op post-its kijken we naar praktische vragen als 'Wat moet ik prioriteit geven? Wat is het belangrijkste wat ik als éérste aan moet pakken? Wat is die eerste dominosteen (First Domino) die, als deze omvalt, al het andere wat volgt, makkelijker maakt? Als vanzelf wordt helder wat een eerste prioriteit heeft. Hieruit filteren we de 3 belangrijkste acties waarmee ze concreet aan de slag mag. Het liefste zou ze meteen van start gaan met de ‘leuke’ dingen en dat mag, maarrr...'First things first', dat inzicht heeft ze nu ook.


SCHIJF VAN 5

Mijn visie is dat je als ondernemer een enorme helderheid en power ervaart wanneer je de schijf van vijf (values, vitality, voice, visibility, value) voor jezelf en/of jouw onderneming hebt doorlopen;

- als jij je (nieuwe) waarden helder hebt (values)

- als je jezelf prioriteit nr. 1 maakt en - elke dag wéér - goed voor jezelf zorgt middels een gezonde werk/privé balans (vitality)

- als je weet wat jouw verhaal is en hoe je dit op een authentieke manier kunt overbrengen (voice)

- als jij klaar bent om te gaan staan voor jezelf, om zichtbaar te worden voor diegenen voor wie jij van betekenis kunt zijn (visibility), omdat je weet dat dat is wat je missie van je vraagt.

Dit samen maakt de cirkel rond, wat maakt dat jij van grote waarde zijn voor anderen (value).


INSPIRATIESESSIE

Ervaar jij momenteel chaos in je hoofd en ben je toe aan rust, ruimte, reflectie, richting én resultaat? Mogelijk dat een inspiratiesessie jou nét datgene kan bieden wat je nodig hebt.


Bel me gerust voor meer informatie of een afspraak.

Let’s make it happen!


Warme groet,

Bo


7 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page