top of page

(KWALI)TIJD

DRUK DRUK DRUK Is jou weleens opgevallen dat als je iemand vraagt “Hoe gaat het met je”, dat het eerste antwoord vaak “Goed” is maar hier vrijwel direct “Druk” achteraan komt? Wat voor antwoord geef jij zelf eigenlijk (neem vooral even de tijd…….. ;)?


(KWALI)TIJD

Natuurlijk hebben we ons werk en/of opdrachtgevers die veel van ons vragen, mogelijk een gezin wat onze welverdiende aandacht vraagt én dan hebben we een sociaal leven te onderhouden. Ergens in dit plaatje moeten we (kwali)tijd voor onszelf inruimen en daar gaat het vaak mis! Want dié hoeveelheid tijd hebben we onder controle, en daar leveren we dan maar vaak op in. Het gevolg is dat we onrustig worden en gestrest omdat je jezelf niet erkent in wat je nodig hebt. Je hebt de hele dag het gevoel achter de feiten aan te lopen, en gaat met een onvoldaan gevoel naar bed om vervolgens de dag erna weer hetzelfde patroon te herhalen. Hoe kun je dit veranderen?! Waar begin je?


LOGIN ALS JE WAKKER WORDT Selfcare begint al bij de 1e oogopslag als je wakker wordt. Hoe start jij je dag, wat heeft je lichaam nodig en welke keuzes ga je maken? Kies je als eerste voor jezelf óf wordt het weer een dag waarin je anderen de regie laat bepalen over jouw leven? Leg eens een LOG-boekje naar je bed en begin de ochtend met je intenties op te schrijven. Kijk er na een week nogeens naar en zie waar je nog wat in hebt aan te scherpen ;)


WHEN THE CUP IS FULL YOU CAN GIVE FROM THE OVERFLOW

Wil je hier eens vrijblijvend over brainstormen met me? Of ken je iemand die hierin wel een steuntje in de rug bij kan gebruiken? Mail me dan jouw vraag inclusief een korte motivatie van max. 5 regels, waarom jij/hij/zij een powersessies kan gebruiken (15 min. Skypecall). Gewoon…omdat het kan!
0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page