top of page

MIJN EIGEN VERHAAL GEVONDEN

Bijgewerkt op: 5 okt. 2023

Tot op de dag van vandaag is fotografie een van de belangrijkste reflectietools in mijn werk. Ik gebruik het om ondernemers Sterk in Beeld te brengen, om merken en organisaties Sterk als Merk neer te zetten, zodat ze gezien worden door diegenen voor wie ze iets willen betekenen.


Zo werd ik op een dag gebeld door Christel Peek @modernmagic_education, die als ‘moderne heks’ haar wijsheid wilde delen. Zo spannend als ze het vond om zichzelf in het licht te (laten) zetten, en daarmee écht te gaan staan voor zichzelf, zo makkelijk kon ze de dag van de Branding Shoot alle controle uit handen geven. Ze wilde graag dat de beelden iets puurs, iets sombers, iets oud(heid)s en spiritueels zouden uitstralen, en dit werd het resultaat (wat ik in overleg mag delen).CHRISTEL’S ERVARING:

"Als spiritueel ondernemer is het voor mij heel belangrijk om te werken met mensen die energie begrijpen en dat doet Bo als geen ander. Bo heeft me met deze Branding Shoot geholpen om mijn eigen verhaal te vinden en een grote stap te zetten op het gebied van zichtbaarheid.


Tijdens het proces heb ik me door haar enorm gesteund gevoeld en waren haar suggesties en feedback altijd precies goed en genoeg. Heel bijzonder hoe door haar werkboek steeds duidelijker werd wat ik wilde laten zien, ook voor mezelf. Ik wilde graag mijn magie verwerken in de foto's en dankzij Bo is dat gelukt. Ze zag en begreep mijn werk, mijn verhaal, en dat heeft zich vertaald in prachtige foto's die helemaal passen bij wie ik ben en wat ik wil laten zien.


En wat is het prachtig geworden!! Ik ben zó ontzettend blij met de foto’s! Heel bijzonder ook wat Bo gedaan heeft met de nabewerking. Alsof ze het element van oudheid nóg meer heeft benadrukt. En daar ben ik zo blij mee want dat gaat echt fantastisch werken op mijn website. Als ik zo mijn mapje met foto’s doorscrol denk ik “Wauw, dit is het gewoon!”. Ook zoveel variatie aan blikken, ik kan er niet over uit, echt superblij mee!"


Wil jij ook (beter) zichtbaar worden als ondernemer? Neem dan gerust even telefonisch contact met me op. Ik help je graag!


4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page