top of page

MISSION POSSIBLE

IN THE PICTURE: EEN VROUW MET EEN MISSIE

Ik leerde Simone een paar jaar geleden kennen bij een Business Opleiding en voelde meteen een klik! Down to Earth, puur en intuïtief herkende ik nog iets anders in haar, ook zij is ongewenst kinderloos, net als ik. We hoefden niet uit te leggen aan elkaar hoe dat voelde, wat het met ons had gedaan en hoe we mede daardoor in het leven stonden. We begrepen elkaar meteen. Lang heb ik nagedacht over of ik als coach specifiek voor deze fertiliteitsdoelgroep wilde kiezen maar als fotograaf en coach wil ik iederéén in het licht zetten die daar een uitdaging voelt. Ook Simone stond op dit kruispunt. Des te mooier vond ik te horen dat Simone hiervoor wel is gaan staan!We zijn elkaar blijven volgen en zo kruisten onze paden ineens weer, want Simone wilde een eigen Business Beeldbank opbouwen ter ondersteuning bij het vertellen van haar verhaal. Mijn fotografie paste precies bij wat ze zocht, puur, met emotie. Ik voelde me vereerd om als Fotograaf op deze manier alsnog mijn bijdrage te kunnen leveren. Het was een dag waarop alles stroomde!  De zon liet zich tijdens de shoot wat minder vaak zien als we hoopten maar ook dat paste helemaal voor Simone. “De shoot was een pure belevenis” vertelde ze.Inmiddels heeft ze een prachtig boek geschreven over haar proces waarmee ze vrouwen en mannen wil inspireren de draad weer op de pakken én waarmee ze fertiliteit uit de taboesfeer wil halen. De ochtend voor de Business Shoot kreeg ik als cadeau het boek van haar. Even kreeg ik een brok in mijn keel, het is zo prachtig vorm gegeven, met zoveel gevoel! De pagina’s doorbladerend zag ik meteen dat ze niets onbesproken heeft gelaten, dat ze elk gevoel en iedere struggle, alle hoop en fases met de nodige aandacht aanhaalt. Het boek ligt nog op mijn nachtkastje om gelezen te worden. Ik ga er een mooi moment voor nemen, ik verwacht ergens in de winter.Voor de gehele fotoreportage verwijs ik je graag naar deze link.

Wil jij jezelf ook als ondernemer beter/meer zichtbaar maken met je eigen Business Beeldbank? Stuur me gerust even een berichtje. Ik help je er graag bij.

Lees ook Simone's ervaring over de bijzondere Business Shoot.


Het boek Onvervulde kinderwens - verborgen lichamelijke impact vol met praktische tips, geschreven door Simone Sinjorgo is verkrijgbaar op www.ongewenstkinderloos.nl.9 weergaven

Comments


bottom of page